سلام خانمايي كه در انتظار بچه هستن اگه تمايل دارن ميتونن شركت كنن خودمم يكي از همين منتظرين هستم ميخوام يه دعا بزارم تا چهل نفر بشيم شروعش كنيم هر روز به نيت يكي هر كدوم ده بار اين دعارو بخونيم روز بعد براي نفر بعدي تا چهل روز انشالله كه خدا به صدقه سر بقيه و دعاهاي شما به هممون نظر لطفي بكنه هروقت ليست چهل نفر تكميل بشه شروع ميكنيم يكيش خود من هستم منتظر ٣٩ نفر ديگه هستم با ارزوي موفقيت اميدوارم شركت كنيد
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الوارثین. وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
D3همه اکثرا پایینه و ی مشکله ک ان شاالله زود حل میشه عزیزم ولی چی خوردی ک قندت رفته رو مرز خیلی رعا ...
اخه قند ارثی داریم.زیادم شیرینی جات نمیخورم از ترسم.ولی مثلا لیمو هم قند داره
نمیدونم.توکل به خدا یکتا جون
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
سلام گلفام جون وبقیه دوستان طاعات و عبادات تون مورد قبول درگاه حق باشه ان شاءالله ببخشید من چن روز نتونستم بیام سایت مریض هم بودم وکار وبچه نشد بیام ولی براهمه تون خوندم ودعا کردم ولی امروز اومدم دیدم صد صفحه ولی کارهم داشتم همه رو خوندم از ماجراهای مریم جون بهخصوص باج دادن تو بیمارستان ب خواهر زاده اش بخدا ازبس میخندیدم پسرم اومده میگه مامان براچی میخندی مریم جون امیدوارم همیشه این روحیه تو حفظ کنی همیشه سلامت باشین یکتا جون واعظم اصلا ناراحت نباشید ان شاالله خدا عوضو بهتون میده