2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242393 بازدید | 39543 پست
گلفام جون سلام من امروز به نیتت خوندم و انشا الله حاجت قلبیتو از خداوند هر چه زودتر بگیری عزیزم من ا ...

قربونت برم ممنون از دعات 

نذرت قبول باشه ان شاءالله سال ديگه همين نذرو بدي وقتي ني ني تو بغلت باشه الهي آمين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
قربونت برم ممنون از دعات  نذرت قبول باشه ان شاءالله سال ديگه همين نذرو بدي وقتي ني ني تو بغلت ...

آن شا الله دوست خوبم ،ایشالا با هم بار دار شیم و خاطره بسازیم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آن شا الله دوست خوبم ،ایشالا با هم بار دار شیم و خاطره بسازیم عزیزم

ان شاءالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آفرین اگه یادت باشه منم ماه پیش همین کارو کردم و همون موقع هم واقعی شد, دور پیش تو تاپیک خودت اسفند ...

سونیا الان تیکر زدم خدا نکشتت هم خندم گرفت هم اشک تو چشمام جمع شد امروز فهمیدم دامادمون مریضیش خوب نیست خدا همه بیمارا رو شفا بده حالم بد گرفته بود خواهرم دوتا بچه داره میگفت کاش بچه دار نمی شدم منم تصمیم گرفتم ای وی اف نکنم آخه از خوردن اینهمه دارو هورمونی میترسم ب شوهرم هم گفتم ایشالا خدا هر وقت صلاح بود ی سالم و صالح و ماندگار رو بهمون بده،اول بهش گفتم بچه نمیخوام سگ بیاریم گفت نخییر😅

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
سونیا الان تیکر زدم خدا نکشتت هم خندم گرفت هم اشک تو چشمام جمع شد امروز فهمیدم دامادمون مریضیش خوب ن ...

محض اطلاع بگم بچم دختره اسمش هم( آلا) ست،ب معنی نعمت ها سوره الرحمن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
گلفام جون سلام من امروز به نیتت خوندم و انشا الله حاجت قلبیتو از خداوند هر چه زودتر بگیری عزیزم من ا ...

قبول باشه التماس دعا🙏

سونیا الان تیکر زدم خدا نکشتت هم خندم گرفت هم اشک تو چشمام جمع شد امروز فهمیدم دامادمون مریضیش خوب ن ...

اولان آفرین که تیکر زدی, دومان خدا معجزه میکنه و دادنادتون و شفا میده, سومان حالا که تیکر زدی از شب دوازدهم یه شب درمیون برو اقدام چیزای گرم خودت شوهرت حتمان بخورید موز خرما فراموش نشه, روغن مالی زیر شکم با سیاهدونه, از همین فردا صبح سیاهدونه رو ناشتا بخور خیلی رو فولیکول تاثییر داره, ببین از دکتر دارو بگیر به جای آی وی اف خودتون طبیعی برید اقدام, من کلوموفین از دوم پری تا پنج شب, هاش ام جی فقط دوتا روز هشتم و نهم, روز دوازدهم اچ سی جی آزادسازی همون یدونه, توکل ب خدا توسل ب اعمه, درصورتی که برای آی یو آی و آی وی اف خیلی خیلی بیشتر از اینا مصرف میکردم که یکی از تخمدان هام و عملان از دست دادم, مطمعنم که تیکرت واقعی میشه

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه 
محض اطلاع بگم بچم دختره اسمش هم( آلا) ست،ب معنی نعمت ها سوره الرحمن

مباااااارکه عزیزم به سلامتی برای یکی از پسرهام میگیرمش البته اگه بدی!!! 

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه 
مباااااارکه عزیزم به سلامتی برای یکی از پسرهام میگیرمش البته اگه بدی!!! 

باید ببینیم آقا پسرتون کارش چیه در ضمن ماماناشون خیلی منتظرشون بودن فکر کنم لوس و ننر بار بیان ب درد هم نخورن🤣🤣🤣

باید ببینیم آقا پسرتون کارش چیه در ضمن ماماناشون خیلی منتظرشون بودن فکر کنم لوس و ننر بار بیان ب درد ...

باشه از فردا عسل و سیاه دونه سعی میکنم بخورم

در ضمن حرف سگ و اینارم نزن یعنی چی بیاری انقدخرجش کنی آخرم چی نه برات افتخار میاره نه عروس نه داماد, به خدا که خدا میده من تو خوابم بی بی چک و آز مثبت نمیدیدم, خودت دیدی یه روزایی کم میاوردم اما از این حرفا نمیزدم تازه هر چند سال که میگذشت توقعم از خدا بیشتر میشد به جای یکی دوتا بعد سه تا یجا میخواستم, قانون جذبم یادت نره منتظر آلا خانوم هستم, در ضمن تو سونو دکتر بهم گفت فولی هات خوبن اما ضخامت آندو کمه بهم استرادیول داده بود, من همه دارو هارو سر وقت استفاده کردم تو تقویمم نوشتم امسال سال من است, سر خاک بابام خواستم دعام کنه, رفتی پیش مامانت بگو دعات کنه برو سر خاک شهدا, شهید پلارک که سنگش همیشه بوی گلاب میده شهید ابراهیم هادی شهدای فانوس گمنام به خدا اینا دعا میکنن حاجتت و از خدا میگیرن عزیزم منم اگه قابل باشم دعات میکنم فردا میخوام برم گلزار شهدا همتون و دعا میکنم خدا دامادتونم شفا بده

باید ببینیم آقا پسرتون کارش چیه در ضمن ماماناشون خیلی منتظرشون بودن فکر کنم لوس و ننر بار بیان ب درد ...

باباش که دوست داره فوتبالیست بشه, عزیزم اتفاقان من دخترم و لوس میکنم و پسرم و شوت خخ این حرف باباشونه, خیالت راحت

باشه از فردا عسل و سیاه دونه سعی میکنم بخورم

سعی نه بذار جلو چشمت از صبح بخور ب خدا خیلی رو فولیکول تاثییر داره, تو یه پیجی با یه خانومه دوست شدم خدا بهش دوقلو داده بود یه دختر یه پسر, بهش گفتم ارث دارید گفت نه, گفتم دارو چی مصرف کردی, گفت هیچی فقط سه ماه از اول پری تا چهاردهم دمنوش زنجبیل دارچین عسل میخوردم, سیاهدونه هم ناشتا, شبام روغن مالی تا اینکه اینجوری باردار شده بود, حتمان بخور آها ما تو هفته اقدام معجون هم یکی دوبار خوردیم, تو پریودی هم اصلان خودت و نشور فقط با دستمال خشک کن اصلان حموم نرو طاقت بیار, اگه خواستی فقط, سرت و بشور

در ضمن حرف سگ و اینارم نزن یعنی چی بیاری انقدخرجش کنی آخرم چی نه برات افتخار میاره نه عروس نه داماد, ...

مرسی ک دعا میکنی اون شهیده ک بو گلاب میده رو دوستم تو دوران دانشجویی با نامزدش رفت با آب و کف شست خودش میگفت شک دارم باز بو گلاب بده میگفت وقتی اب کشیدم داشتم با دستمال خشک میکردم ک بعد بو کنم ببینم بازم بو میده یا نه میگفت وقتی خشک کردم دستمال هم بو گلاب گرفته بود چه برسه ب مزار😇منم باید تو تقویم بنویسم پارسال نوشتم و سال خوبی بود امسال هنوز ننوشتم،با شوهرم رفتم دکتر گیاهی ی سری دارو داده این ماه میخوام اونا رو بخورم البته الان تصمیم گرفتم نمیخواستم بخورم همش گیاهیه ۴ تاست،درضمن شب همون هم گفت من گرم و خشکم و شوهرم سردوخشک