2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242388 بازدید | 39543 پست

راستی گلفام جون انگار دیر رسیدم اگه جا داشتید اسم ابجیم رو بنویس برا دوره جدید اگرنه که من میخونم راستی هنوز پریود نشده ازمایش هم دادولی یک هفته است جوابش هنوز نیومده شنبه میاد سنو هم.گرفت حامله نبود ولی پریود هم نشده ان شاالله که خیر باشه برا همتون ارزو میکنم تا سال دیگه بچه بغل باشید تا مثل من توماه رمضون ازبس دنبالشون میکنم که همدیگه رو اذیت میکنن فشارم میوفته بخدا ان شاالله از این دل مشغولی ها خدا بزاره تودامنتون به حق این ماه عزیز

کاش گلفام جون وات ساب میومدین من الان شاید عضو چندین گروه باشم دعاتوسل زیارت عاشورا چله های مختلف ختم قران ،،ختم قران هفتگی که اسم ثبت حرم امام حسین میشه هر هفته یک جزء واقعا ب ادم ارامش میده کاش  باهم عضو این گروه ها بشیم من هستم شمام بیاین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه قند ارثی داریم.زیادم شیرینی جات نمیخورم از ترسم.ولی مثلا لیمو هم قند داره نمیدونم.توکل به خدا ی ...

ارثی بده خونواده شوهرم پدر خدابیامرزش داداشاش ابجی کوچیکش همه دارن حتی داداش بزرگش انسولین میزنه اینم منو کشته بس ک شیرینی و شکلات میخوره ولی تا الان خداروشکر هر چند وقت با دستگاه اندازه میگیرم بالا هست اماجوری ک دارو مصرف کنه تاالان خداروشکر نرسیده ولی میدونم ی خاکی ب سر عمه اش میکنه بااینهمه شکلات و شیرینی خوردن منو دق میده 

اره لیمو قند داره مثلا ببین من تو بیمارستان قندم نرمال بود وقتایی ک اصلا خورد وخوراکم فقط و فقط ی ابمیوه بود الان تازه خداروشکر من سه روزه اونم فقط شام ن صبحونه ن ناهار هیچی فقط شام میتونم چندلقمه بخورم اونموقع قندمو بعد خوردن ی موز زووووری بخاطر منیزیمم ک پایین بود گرفتن سر ب فلک زده بود دکتر میگفت ی قند مفید هست ک اسیبی نمیزنه عین قندی ک تو خیار هست تو سیب هست تو خربزه هست برای کسی ک دیابت داره درسته ک قنده ولی ضررش خیلی کمتر از میوه هایی عین موز هست ک یکهو اینهمه قند ی ادم غیر دیابتی رو میبرن بالا حالا تصور کن سابقه ژنتیکم داشته باشه ی اینکه قندش رو مرز لی لی کنه ان شاالله ک ب خیر میگذره عزیزم فکرشو نکن اگه بامیه میتونی بخوری دوس داری خیلی خوبه برا دیابت تنظیم قند خون خیلی ازش تعریف میکنن حتما بخور ک قندت بتمرگه سرجاش😂

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
سلام گلفام جون وبقیه دوستان طاعات و عبادات تون مورد قبول درگاه حق باشه ان شاءالله ببخشید من چن روز ن ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ بخدا دیروز بارون میومد ب یادت بودم گفتم الان زابل پیش شما چ خبره ان شاالله ک بارون بابرکت و بی خطری باشه همیشه یادت میفتم و دعا میکنم خیلی زود ابجیت دامنش سبز بشه بهش بگو عجله نکن عزیزم کار خدا دقیق و با صبرو حوصلست ن عین ما عجول و کم طاقت 

چند وقت پیش رفته بود مرکز ناباروری زاهدان اگه اسمشو شنیده باشی ی گذری دیده باشیش ی خانم جوون با مامانش از زابل اومده بود من اونجا واستاده بودم منشی رفته بود پرسید چجوری نوبت میدن براش گفتم و ازشون پرسیدم مگه چندساله ازدواج کرده گفت ٨ماهه😂😂😂😂گفتم مادرِ من چ عجله ای دارین من ١٠ساله ازدواج کردم تازه میام اینجا چ خبره تا ی سال ک اصلا دکتر رفتن نمیخواد میگفت مادر نمیدونی همه هم رزماش😂😂حامله ان جای ما رسم همینه ک زود بچه بیارن گفتم ان شاالله ک بزنه رو دست هم رزماش دوقلو بیاره یعنی تااین حد عجله داریم ما حالا ب ابجیت بگو ی سر بزنه مرکز ضرر نمیکنه😘😘

ان شاالله بیای خبر حاملگیشو بدی

ممنون ازدعاهای خوبت عزیزم❤❤

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
کاش گلفام جون وات ساب میومدین من الان شاید عضو چندین گروه باشم دعاتوسل زیارت عاشورا چله های مختلف خت ...

من واتس اپ ندارم ک😕😕😢

راستی گلفام جون انگار دیر رسیدم اگه جا داشتید اسم ابجیم رو بنویس برا دوره جدید اگرنه که من میخونم را ...

قربونت برم ابجی جون من تعصاب معصاب ندارم میزنم له میکنم همچین بچه ای رو ان شاالله قسمت ابجیت و بقیه دوستان بشه من هر هر ب حرص خوردنشون بخندم😍

كوفت ميخواي باز ادا دربياري پاكت ميكنما باز لوس شدي 😤يه روز درميون بايد نازتو بكشيم والا من مامان خ ...

الان بهت میگن مادر؟؟؟ بااین اخلاقت؟ 😢😢پاکم کن خدا پاکم کرداز لیست بنده های مامان شده اش تو ک بنده اشی😒😒

مهربونیت مال بقیست عصبانیتت واسه دخترت چ ادایی گفت بچش سقط شده دلم اتیش گرفت مگه دس خودم بود😔😔بعدم من فقط ی سوال پرسیدم بچه ک زدن نداره😔🙈

سلام عزیزدلم خوبی؟ بخدا دیروز بارون میومد ب یادت بودم گفتم الان زابل پیش شما چ خبره ان شاالله ک بارو ...

قربون دلت برم عزیزم ان شاءالله هرچی زودتر خوب میشی اول خودت بعد بچه منم بخدا خیلی دعا میکنم اینقدر ناراحت شدم که نگو.ولی مطمئن باش حتما حکمتی بوده فقط وفقط شکر کن به خود خدا قسم خدا بخاط همین شکر گذاریت بهت بچه سالم میده ان شاءالله هی خواهر جان شوهر بیشعورش همین زابل نمیبردتش دکتر که من مگه ببرمش اره شنیدم اون مرکز رو خواهرشوهر ابجی دیگه ام هم.نجا رفت کاشت ولی متاسفانه نگرفت هر چی خواست خدا باشه گلم 

قربونت برم ابجی جون من تعصاب معصاب ندارم میزنم له میکنم همچین بچه ای رو ان شاالله قسمت ابجیت و بقیه ...

ان شاءالله قسمت خودتم میشه فقط توکل بر خدا ناامیدی واسترس سمه سم باز به خصوص تو که قلبتم درد میکنه منم تازگیا خیلی قلبم درد میکنه تپش قلب میگیرم که بیشتر فک کنم بخاطر فشارم باشه فشارم خیلی میوفته رفتم خونه بهداشت خاله ام فشارمو گرفته اخه خاله ام تو خونه بهداشت روستامون کار میکنه  میگه تو چطور زنده ای رو هفت بود 

مبارك باشه 😍😍

مرسی ایشالا قسمت شما🤣ادای حامله ها رو میخوام در بیارم😅

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
سلام گلفام جون وبقیه دوستان طاعات و عبادات تون مورد قبول درگاه حق باشه ان شاءالله ببخشید من چن روز ن ...

سلام مريم جون خوبي 😂 واي خوندي من تضمين دادم به مريم و زينب كه كسي حالش نميگيره بخونه خيالتون راحت 😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
کاش گلفام جون وات ساب میومدین من الان شاید عضو چندین گروه باشم دعاتوسل زیارت عاشورا چله های مختلف خت ...

ان شاءالله در اينده نزديك 

اسمتو گذاشتما

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الان بهت میگن مادر؟؟؟ بااین اخلاقت؟ 😢😢پاکم کن خدا پاکم کرداز لیست بنده های مامان شده اش تو ک بنده ...

اين اخلاق گنداتو بذار كنار خوب باش افرين يه دفعه وسط حرف فازت عوض ميشه ميخوام خفت كنم همونجا 

كلا من تربيت بچرو تو زدن ميبينم اينجورياس ديگه