2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242405 بازدید | 39543 پست
مرسی ایشالا قسمت شما🤣ادای حامله ها رو میخوام در بیارم😅

اداشم خوبه قشنگه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام مريم جون خوبي 😂 واي خوندي من تضمين دادم به مريم و زينب كه كسي حالش نميگيره بخونه خيالتون راحت ...

معصومه ام گلی جون اره خوندم بخدا سه ساعت تکمیل شد ولی خوندم.کلی هم کیف کردم وخیلی هم خندیدم منم از خودتون بدونید گلی جون ولی واتساب حتما نصب کن ببرمتون توگروه ها مخصوصا اونایی که ناراحتن نا امیدن ان شاءالله حاجت روامیشین بخدا فقط امید وتوکل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارثی بده خونواده شوهرم پدر خدابیامرزش داداشاش ابجی کوچیکش همه دارن حتی داداش بزرگش انسولین میزنه این ...

منم دایی و خاله و...همه قندشون بالاش.پیمانم از اونور ارثی پدر و مادرش دیابتی هستن.بدبخت بچمون از دو طرف ارث داره

لامصب همه چیزای خوشمزه برامون خوب نیست و ضرر

اتفاقا بامیه خیلی دوس دادم

یه چندباری با دستگاه مادرشوهرم قندمو گرفتم نرمال بوده.دیگه  باید خیلی رعایت کنم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
معصومه ام گلی جون اره خوندم بخدا سه ساعت تکمیل شد ولی خوندم.کلی هم کیف کردم وخیلی هم خندیدم منم از خ ...

چشم حتما 

راستي مريم كي بود پس چرا من مريم نوشته بودم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اداشم خوبه قشنگه

دیگه رسما خل شدممم🙄البته  اینکه اومدم خونه مادر شوهرم هم بی تاثیر نیستا🤔

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
منم دایی و خاله و...همه قندشون بالاش.پیمانم از اونور ارثی پدر و مادرش دیابتی هستن.بدبخت بچمون از دو ...

ان شاالله ک خیره نگران بچتون نباش خداش بزرگه 

من نوشابه رو گذاشتم کنار یعنی اگه بگم در حد معتادای شیشه و کریستالی وابسته اش بودم دروغ نگفتم اراده رو ببین مطمئنم توام میتونی عزیزم هیچ خوردنیی ارزش ب خطر افتادن سلامتی ادمو نداره اینو من با پوست و گوشت و جونم بهت میگم ک دردشو کشیدم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
اين اخلاق گنداتو بذار كنار خوب باش افرين يه دفعه وسط حرف فازت عوض ميشه ميخوام خفت كنم همونجا  ...

😢چ مامان خشنی

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
قربون دلت برم عزیزم ان شاءالله هرچی زودتر خوب میشی اول خودت بعد بچه منم بخدا خیلی دعا میکنم اینقدر ن ...

قربونت برم عزیزم

خدا ب هممون کمک کنه ممنونم ازت 

ان شاالله ک خدا شوهرشم ب راه راست هدایت کنه و از درگاه خودش بهش نی نی بده ک فقط و فقط محتاج خودش باشه ن بنده های بیخودش😘😘

ان شاءالله قسمت خودتم میشه فقط توکل بر خدا ناامیدی واسترس سمه سم باز به خصوص تو که قلبتم درد میکنه م ...

امید ب خدا 

فشار چ پایین چ بالاش قلبو درگیر میکنه عزیزم برا همین تپش قلب داری چیزای مقوی و شیرین بخور 

من خودم همیشه فشارم ٩ولی چوون قرصم میخورم میاد رو شیش و نیم هفت معمولا نا ندارم نفس بکشم اینجور موقع ها تند تند ابمیوه و قبلا نوشابه میخوردم ک از حال نرم میترسیدم😂😂ی مدتم کلا قرصام جواب نمیده یهو میره بالا بازی جور دیگه درگیرم میکنه😕

خدا ب همه سلامتی بده ک بهترین نعمته بخدا

نصب کن عزیزم بخدا یه ارامش خاصی پیدا میکنی تو این گروههاش من یه چله تمام نمیشه چله دیگه شرکت میکنم&n ...

اخه شوهرم میترسه بدزدنم از توش 😂😂😂

بچه ها درجریانن 😉دیگه چ کنیم باید ب ساز شوهر رقصید لااقل واسه ارامش خودمم ک شده هرچند من بلد نیستم برقصم باهاش راه میام درعوض رو اعصابش با بچه خواستنم طناب میزنم😂😂😂😂😂😂خیلی حال میده

سلام.رفتم امروز دکتر برای پیمان ازمایش نوشت منم آزمایش قبلیم رو بردم خاک تو سر بعضی از دکترا گفت ...

سلام عزیزم

خوب بهتر باز یه چکاپ دادی متوجه شدی 

قرص د رو ماهی یدونه بخورید دوتایی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

گلی جان 

کی مامان شده حال ندارم بخونم همه رو 😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شانس ندارما 

تا الان دو سه تا آقا توی سایت درخواست دوستی دادن 😩

چه بیکارن...

منم لغو میزنم وااالااا😌