2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242393 بازدید | 39543 پست
سلام گلفام جون خوبی؟ چه خبرا؟ نماز روزت قبول نی نی دار نشدی؟

سلام عزيزم قربونت طاعات شماهم قبول نه هنوز فعلا كه قسمت نشده 

شما چطوري

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام  بر سلطان بانو گلفم السلطنه  عزززییییییزدلم  خوووبی  عشق من دوست خوبم&n ...

قربونت برم مريم جونم به همچنين هرچي دعا كردي برگرده به خودت ان شاءالله 

شما خوب باشين شاد باشين منم خوبم و خوشحال

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب  این دلایلت رو توی گروه میگفتی خانمانه خداحافظی میکردی  من خیلی ناراحت شدم  تن ...

داشتم پیاد میدادم.دیدم جواب نمیدین منم اومدم بیرون

حتی نوشتم خدافظ

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

[QUOTE=90087535]داشتم پیاد میدادم.دیدم جواب نمیدین منم اومدم بیرون حتی نوشتم خدافظ[/QUOTE

الکی بهووونه نیار 

😞

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من به دكترم گفت ننوشت خيلي اعتقاد نداشت

والا منم موندم چکار کنم خیلی میترسم،،،میگم نکنه خدای نکرده بعدا پشیمون بشم،،ولی به قول شما منم به دکترم گفت گفت لازم نیست ولی اگه دوست داری برو پیش متخصص خون تا واست بنویسه بری انجامشون بدی، ،،از یه طرف دیگه هم دیروز رفتم پرسیدم هزینهاش خیلی بالاست گفت میشه۲میلیون😔😔😔حالا شایدم نرم انجامش بدم میسپارمش دست خدا خودش کمکم کنه انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

حاجتروایی اخرین نفر تاپیک ،،،انشالله که به زودی دلشون شادولبشون خندون بشه 🌹🌹🌹🌹🌹

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام گلفام عزيز خوبي خانمي ؟ به نيتت امروز خوندم و از ته قلبم برات ارزوي رسيدن به حاجت دلتو كردم الهي كه به حق همين ماه عزيز و به حق مهربوني و صبوريت كه همه رو دلگرم مي كني الهي كه خيلي زود بياي و خبراي خوش برامون بياري

همينطور همه دوستان گلم كه به نيتشون هر روز رو مي خونم الهي كه خدا نگاه به دل شكسته هممون بندازه و حاجت روا بشيم انشالا 🌺🌺❤️❤️❤️

سلام دوستان خوب و همراهم ماماناي قشنگ حالتونعالي باشه الهي خداجونم سلام  خدايا شكرت براي ...

ســـلام عزیزدلم خوبی خوشی دماغت چاقه؟ امروزو ب نیتت خوندم ان شاالله خیلی زود انتظارت تموم بشه نی نی بیاد تو دلت صحیح و سلامت ب دنیا بیاریش و تنت همیشه سالم و دلت شاد باشه گلم 

مرسی بابت همه ی این روزا بابت زحمتایی ک کشیدی حرصایی ک بهت دادیم منفی بارونایی ک کردم شوخیای نابجا🙈خیره سریا و چشم سفیدا😂ببخش و حلال کن ان شاالله ب حق این ساعت و ماه عزیزحاجت دلت با خواست خدا یکی بشه و سال دیگه نی نیت تو بغلت باشه😢

الهی امین

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
خداروشکر منم خوبم منم نی دار نشدم بیخیال شدم فعلا چندماه اقدام نمیکنم

عزيزم يكم به خودت استراحت بده فكرتو ازاد كن حتما امسال به خواستت ميرسي

ممنونم كه جوياي احوال منم هستي اينورا بازم بيا خوشحال ميشم

والا منم موندم چکار کنم خیلی میترسم،،،میگم نکنه خدای نکرده بعدا پشیمون بشم،،ولی به قول شما منم به دک ...

نميدونم چي بگم ولي اصلا بهشون فكر نكن تو انرژي مثبت بفرست بگو همه چي عاليه خدا خودش بهت نظري كنه امسال به ارزوي قلبيت برسي الهي امين بدون دردسر

من حاضر 🥴🥴😂😂 ول نميكنم ديگه هاا 🥴🥴

بازي جديد پيدا كردي خداروشكر دخترم تو بازيتو بكن😂

سلام گلفام عزيز خوبي خانمي ؟ به نيتت امروز خوندم و از ته قلبم برات ارزوي رسيدن به حاجت دلتو كردم اله ...

سلام عزيزم ممنون 

قربونت برم الهي كه خودتم بزودي حاجت دلتو بگيري