2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242399 بازدید | 39543 پست
گلفام جون براي سري بعد ختم اسم منم بنويس لطفا عزيزم

عزيزم ليست پرشد بذار ببينم بازم كسي مياد اگه نفرات زياد شد يه ليست ديگه ميذارم اسمتو نوشتم تا ببينم چي ميشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ســـلام عزیزدلم خوبی خوشی دماغت چاقه؟ امروزو ب نیتت خوندم ان شاالله خیلی زود انتظارت تموم بشه نی نی ...

سلام دختر با عقلم خوبي ممنون عزيزم تو خوب باشي سرحال باشي من راضيم

الهي كه امسال هرچي كه از خدا ميخواي به بهترين صورت و در بهترين حال بهت عطا كنه ما فقط خنده تو رو بيينيم ان شاءالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم چي بگم ولي اصلا بهشون فكر نكن تو انرژي مثبت بفرست بگو همه چي عاليه خدا خودش بهت نظري كنه امس ...

ممنون عزیز دلم،،،همچنین😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

گلفام عزیز ان شالله حاجت روا بشی عزیزم بخاطر ختمی ک شما  بانی-ش بودین ممنونم عزیزم.ان شالله خیلی زود خبر بارداریتون وبعد از اون تولد نوزادتون رو بهمون بدین.

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
سلام دختر با عقلم خوبي ممنون عزيزم تو خوب باشي سرحال باشي من راضيم الهي كه امسال هرچي كه از خدا ميخ ...

فـداااااااااات بشممممم مامان جوووونمممم 

امید هممون ب خدا😘

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
قربونت عزیزم متوجه شدی خواهرشوهرم حامله شد تو چله شما شرکت میکرد

ب سلامتی و دل خوش عزیزم

ان شاالله همه با دست پر از اینجا برن

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

@zeinabkhanoooom    

کجایی حالت خوبه؟ نگرانم شوهرت روزه بوده متوجه موهات نشده کلا مردا دیر میگیرن بیا بگو ک  زنده ای😢

کی تاپیک زدی کی صفحه اومد 797 ؟؟؟ ختم شروع شد اصلا

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم
کی تاپیک زدی کی صفحه اومد 797 ؟؟؟ ختم شروع شد اصلا

پارسال عزیزم😂

الان سری جدید شروع میشه

عزيزم ليست پرشد بذار ببينم بازم كسي مياد اگه نفرات زياد شد يه ليست ديگه ميذارم اسمتو نوشتم تا ببينم ...

سلام کی لیست پر شد ؟من فکر میکردم ۲۵باید بیایم اسم‌بنویسیم میخواستم‌منم باشم که 😔

الهی و ربی من‌لی غیرک 
@zeinabkhanoooom       کجایی حالت خوبه؟ نگرانم شوهرت روزه بوده متوجه موهات نشد ...

نچ نچ صد دفه نگفتم انقد به پیژامه برادر شوهر من نچسب

بیا از بس چسبیدی بهش دیگه حواست نیس من چی پیامایی میذارم اینجا،،، خوبه دیروز از نگرانی درتون آوردم،، گفتم من زنده ام

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها مشهد شماله یا شمال مشهده،،، باز بارون گرفته،،، میرم توی حیاط مختص گلفام دعا کنم بیام،،، فعلا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم