2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242399 بازدید | 39543 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه هاخواهرم تومورمغزی داره فرداساعت ۸عملش میکنن توروخدابراش دعاکنیدموقع افطارمحتاح دعاتونم

سلام عزیزم آن شا الله به حق این شبهای عزیز لباس عافیت به تن کنن ،الهی امین🙏🙏🙏

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
بچها کسی ازمایشات انعقادی وسیستم ایمنی رو انجام داده؟؟؟

من به دكترم گفت ننوشت خيلي اعتقاد نداشت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام بچه هاخواهرم تومورمغزی داره فرداساعت ۸عملش میکنن توروخدابراش دعاکنیدموقع افطارمحتاح دعاتونم

عزيزم ان شاءالله كه فردا همه چي بخير تموم ميشه خدا كمكش كنه حتما دعا ميكنيم تو اين ماه عزيز خدا سلامتيشو برگردونه الهي امين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام بر همگی ان شاءالله همگی سلامت باشید که بزرگترین نعمته اگر قدر بدونیم  خانوما فرداشب، شب ...

مرسی دوست خوبم از پیشنهادی که دادی آن شاالله خدا دامن هممونو تا سال بعد سبز کنه بلاخص شما 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

انشاالله به خوبی و سلامتی عمل کنه ...

خدا بهش سلامتی بده به زودی ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام عزیزم . امیدت به خدا باشه. انشا... که هرچه زودتر لباس عافیت می پوشه. چشم اگه قابل باشم حتما دعا می کنم. نگران نباشید  تا خدا هست دلیلی برای نگرانی نیس. می تونم بپرسم تومور کجای مغزشونه؟

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
ای بابا،،، شنیدم بادکش زیر سینه خونریزی رو کم میکنه ،،،، ببین چه چیزایی باعث میشه خون لخته شه ،،، ای ...

دریچه ها ب فنا میرن ک😕خبرشون بیاد ایشالله راحت شم😒

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
لوس😒😒 اگه خزالت میکسیدی پیژامه شوهرتو بݝلت نمیگرفتی جلو چهار تا بزرگتر

خوب تو این گرونی پولش زیاد شد😓 برا همون گفتم مدیونی اگه فکر دیگه ای بکنی😂😂😂😂

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁