سلام خانمايي كه در انتظار بچه هستن اگه تمايل دارن ميتونن شركت كنن خودمم يكي از همين منتظرين هستم ميخوام يه دعا بزارم تا چهل نفر بشيم شروعش كنيم هر روز به نيت يكي هر كدوم ده بار اين دعارو بخونيم روز بعد براي نفر بعدي تا چهل روز انشالله كه خدا به صدقه سر بقيه و دعاهاي شما به هممون نظر لطفي بكنه هروقت ليست چهل نفر تكميل بشه شروع ميكنيم يكيش خود من هستم منتظر ٣٩ نفر ديگه هستم با ارزوي موفقيت اميدوارم شركت كنيد
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آفرین اگه یادت باشه منم ماه پیش همین کارو کردم و همون موقع هم واقعی شد, دور پیش تو تاپیک خودت اسفند ماه راپانزل هم همین کارو کرد تیکر هم زد, همون ماه واقعی شد, تیکر هم بزن مطمعن باش واقعی میشه
خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی, پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه بعد از این همه انتظار حقمه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم خیلی خانومی خیلی ماهی هیچ وقت یادم نمیره وقتایی که از خستگی هرچی میگفتم با حوصله میومدی امید و تو دلم زنده میکردی, تاپیک قانون جذبت که با چه حوصله ای چکیده مفید مطالبشو نوشته بودی برای ماها, مطمعنم مادر شدنت امضا شدست مطمعنم, اصلان همین صبوریت نمونه بارز خصوصیات مادرانست, تو. مادری یه مادر مثال زدنی امسال بچه هات میان پیشت من مطمعنم
خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی, پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه بعد از این همه انتظار حقمه
سلام.برهمگی.من به نیت تمام دوستان خوندم.انشاالله همگی حاجت بگیریم . گلفام جون انشاالله خیلی زود مامان بشی و اینجا تیکر بارداری بزنی و همه دوستان خوشحال کنی.خدا خیرت بده که بانی این ختم شدی و دوستان دارند یکی یکی از این ختم حاجت میگیرن..خداروشکر میکنیم خداوند این روزی معنوی را نصیبمان کرده.خدایا شکرررررت
دوستانم ديكه گروهم تكميل شد براي سري بعدي ختم فقط يه نفر جا داره يادتون نره ٢٧ اينجا حاضري بز ...
منم هستم؟البته من که هستم از اینجا نمیرم تا مادر شدن همتون و. ببینم
سلام عزیزم خیلی خانومی خیلی ماهی هیچ وقت یادم نمیره وقتایی که از خستگی هرچی میگفتم با حوصله میومدی ا ...
قربونت ممنون عزيز دلم منم مثل خودتونم با همه مشكلات دست و پنجه نرم ميكنم ناشكريم ميكنم گاهي اما خدا ببخشه
همينكه تو اين راه شمارو پيدا كردم برام نعمت بزرگيه همينكه خواهرايي دارم كه برام دعا ميكنن بهترين هديس ارزوم براي تك تك شما براورده شدن حاجت دلتونه
براي تو هم اميدوارم بسلامتي دوران بارداريتو طي كني حتما عكس ني ني رو برامون بذار كيف كنيم براي تو كه خيلي خوشحالم اگه خدا به رسم روزگار پدر رو ازت گرفت جاش اين هديه اسموني رو داد تا تحمل جدايي برات اسونتر بشه و اين همون حكمت خداست
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الان مریم اینا به خون من تشنه ان😄😄😄 بی خبر رفتم بیرون الان ببین چیا گفتن😂
همون تشنه ایم به خووونت 😡
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
اخه صبح تا شب تو گروه بودم.دیگه قاط زد.دیروزم نشستیم باهم مذاکره که چی از چی بدش میاد اون بهم یه چی ...
خوب
این دلایلت رو توی گروه میگفتی خانمانه خداحافظی میکردی
من خیلی ناراحت شدم
تنها کاری که جلو خودمو گرفتم فوشت ندااادم 😂😂😂😂
ما هم دوست داریم تو خوش باشی
اگه اینطوری شوهرت بهتره تو بهتری
حتما کار خوب رو انجام بده
دورو برت پر از بچه بشه 😍😙🌴🌵🌷🍓🍒🌳🍁🍂🍃🌺🍀🌹🌸🌱🌲🌽🌳🌼🌻🌿🌾انشاالله