2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242393 بازدید | 39543 پست
سعی نه بذار جلو چشمت از صبح بخور ب خدا خیلی رو فولیکول تاثییر داره, تو یه پیجی با یه خانومه دوست شدم ...

امروز رفتم حموم روز دومم بود😅باشه رعایت میکنم ایشالا ک تو هم ی بارداری راحت داشته باشی و نی نیت سالم بیاد تو بغلت 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
سونیا الان تیکر زدم خدا نکشتت هم خندم گرفت هم اشک تو چشمام جمع شد امروز فهمیدم دامادمون مریضیش خوب ن ...

خدا خودش شفاش بده ان شاءالله به حق اين ماه عزيز

توهم اميدوارم بزودي بدون هيچ دوا درموني طبيعي با لطف خدا باردار بشي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محض اطلاع بگم بچم دختره اسمش هم( آلا) ست،ب معنی نعمت ها سوره الرحمن

مبارك باشه 😍😍

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام بچه هامرسی ک دعاکردین واسه آبجیم قوربونتون برم خداروشکرخواهرم بعد۷ساعت ازاتاق عمل صحیح وسالم اومدبیرون قوربون خدابرم ک معجزه شودیروزنشونمون داددیروزروسختی بودولی خداروهزارمرتبه شکربخیرگذشت ایشالاخداهمه ی مریضان روشفابده دست گلتون دردنکنه ایشالابه حق این روزهای عزیزبه حاجتتون برسین💕💕💕💕

واسه شادی روح بابام صلوات میفرستین ممنون😍😘😙😚

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سلام بچه هامرسی ک دعاکردین واسه آبجیم قوربونتون برم خداروشکرخواهرم بعد۷ساعت ازاتاق عمل صحیح وسالم او ...

سلام عزيزم واي خداروشكر خداروشكر

ان شاءالله كه همه چي بخير و سلامتي بگذره و صحيح و سلامت مرخص بشه بياد خونه

خيلي خوشحال شدم خدا همه بيمارارو شفا بده ان شاءالله

گلفام‌جونم‌۲۷قراربودمن‌حاضری‌بزنم‌ک‌ 

قربونت ممنون اما امروز ٢٦ ها 😃 اشكال نداره فردا حتما بيا ليست اسمارو بردار امروز اماده نيست فردا 

خواهرجان روزه تاثير گذاشته روت 😄

قربونت ممنون اما امروز ٢٦ ها 😃 اشكال نداره فردا حتما بيا ليست اسمارو بردار امروز اماده نيست فردا&nb ...

نه‌گلم‌میدونم‌۲۶هست‌ولی‌ب‌ یکی‌ دیگه‌گفتین‌آخه‌۲۷حاضری‌بزنه‌واس‌اون‌گفتم‌😍

نه‌گلم‌میدونم‌۲۶هست‌ولی‌ب‌ یکی‌ دیگه‌گفتین‌آخه‌۲۷حاضری‌بزنه‌واس‌اون‌گفتم‌😍

اره ٢٧ قرار همه بيان حاضر بزنن منم ليست اسمارو ميذارم بردارين با شرايط كامل ختم 

ليستمون تكميل شده اما ممكنه بعضيا جامونده باشن براي اونا صبر كردم يا بعضيا منصرف بشن تا فردا صبر ميكنم بعد اسمارو ميذارم

سلام همگي🌸🌸 سلام گلفام جون  صبحتون بخير 🥴😁😍

سلام عزيزم صبحت بخير و شادي خوبي🥴🥴