2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826623 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان گلم

ما چندتا #‍  داریم ‍ که داخلش مطالب میزاریمم

شما هم  مطلب بزارید😍😍😍

اول  هشتک را بنویسید و زیرش  مطلب یا عکس مورد نظرتون را وارد کنید.

غذای_رژیمی#  ( غذاهای رژیمی خودتون یااز سایت به همراه طرزپخت)

مطالب_مفید#  ‍ ‍ ‍ ‍ (مطالب مفید و اموزنده و ورزش) 

انگیزه#  ‍  ( مطالب انگیزشی)

گزارش#  ‍   (گزارش کامل اخر شب را داخل این بنویسید)

سایز#     ( هر ماه تاریخ ۱۰ ،سایزاتون را اینجا بزنید)

اگه هم خواستید برید داخلشون یا چک کنید،،، همه ی این هاا داخل امضای سارا جونن هس👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

https://upmusics.com/آهنگ-باریکلا-عشق-من-شدی/

پاشید دانلود کنید و قرش بدید💃💃💃💃💃💃

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
صبحت بخیرر عزیزم موفق باشیییی💪💪💪💪 سری بعد مسافرت رفتیییی،، یه خورده به رژیمت اندیشه کن....در ح ...

سمیه

دیدی چشم. خوردم😔😔😔

سرما خوردم ناجور😔😔😔

اونم تو این وضعیت بارداریم و رفتن شوهرم به سفر😭😭

@دوباره_زندگی

اللهییی عزیزممم😕😕😕

نبینمم حالت خوب نباشهه😕😕😕😕

نکنه از کسی سرماخوردگی گرفتیی؟؟

از کی مریض شدی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@دوباره_زندگی   اللهییی عزیزممم😕😕😕 نبینمم حالت خوب نباشهه😕😕😕😕  نکنه از ک ...

شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم سرما خوردم😭😭😭

الان خیلی بی حالم قرصم که نمیتونم بخورم

وای خیلی شرایط سختیه😔😔

https://upmusics.com/آهنگ-باریکلا-عشق-من-شدی/ پاشید دانلود کنید و قرش بدید💃💃💃💃💃💃

واووو

چه اهنگگ شادیییی باریکلاااا دختررر

💃💃💃💃💃💃💃

واووو چه اهنگگ شادیییی باریکلاااا دختررر 💃💃💃💃💃💃💃

💃💃💃🙌🙌🙌🙌

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم سرما خوردم😭😭😭 الان خیلی بی حالم قرصم که نمیتونم بخورم وای خیلی شر ...

واییی عزیزم

اب جوش ولرم زیاد بخوررر

من وقتی سرما میخورم،، توی اب چند تیکه کوچولو لیمو میندازم،میخورم...خیلیی زود حالموو خوب میکنهههه

ولی الان بارداری.. برای تو شاید ضعف بیاره

ای کاش پیشت بودم،، واست سوپی ،، اشی درس میکردم😕

استراحت کن.. مواظب خودت خیلی باشش

الهییی زود خوب بشیی🙏🙏🙏🙏

واییی عزیزم اب جوش ولرم زیاد بخوررر من وقتی سرما میخورم،، توی اب چند تیکه کوچولو لیم ...

مرسی عزیزم

سوپ دارم، دیشب سوپ جو رقیق درست کرده بودم خوردم، کلی اصافه اومد برای امروز

مایعات به خاطر حجم کیسه آبم نمیتونم زیاد بخورم ولی خب سعی میکنم همونم ولرم بخورم

امیدوارم زودتر خوب شم

مطالب_مفید#  

مرسی عزیزم سوپ دارم، دیشب سوپ جو رقیق درست کرده بودم خوردم، کلی اصافه اومد برای امروز مایعات به خا ...

چقدر خوب که اینقدر برای خودت وقت میزاری و مواظب خودت هستیی

ادم خوشش میاد ،، حال میکنههه😅😅😅

مثلا الان واسه خودت سوپ درس کردی

یا اینکه حتی تو بارداری هم مواظب غذا خوردنت و وزنت هستییی

👌👌👌افرین