2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837193 بازدید | 290067 پست
الان پیاده روی توی خونه میکنم...غذا رو هم کم کردم..روز فست هم دارم...دریغ از چند گرم

پیاده روی تو خونه چطوری؟!  منم میتونم یعنی 

معلومه که سخته.. سخت بودنشه که فوق العادش میکنه 💪💪....وزن شروع 👈119😭 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیاده روی تو خونه چطوری؟!  منم میتونم یعنی

آفرین گلم تو وزن بالا کاهش تندتر اتفاق میوفته مثلا تو یه ماه ممکنه8 کیلو کم کنی 

منم تو خونه پیاده روی میکنم با بچه تو این گرما نمیشه بیرون رفت که کفش میپوشم و از حال تا ته آشپزخونه میرم و برمیگردم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام خانوم ها...کسی هست که کمک کنه...خسته شدم...وزنم پایین نمیاد...الان شام در حد ۳ قاشق خوردم..زیاد ...

اولین کار تو این شرایط انجام آزمایش تیروییده

من خودم تیروییدم یه مدت کم کار بود الانم لب مرزه کم کاریه خیلی سخت وزن کم میکنم ولی کم میشه بالاخره من با رژیم بدون ورزش یه گرم هم کم نمیکنم حتما ورزش کن غذاهات هم سعی کن کربوهیدرات ک روغن کمتر داشته باشن

شیرینی و فست فود کلا تعطیل بشه به نظرم بهتره

دم نوش هایی هم که سوخت و ساز بدن رو زیاد میکنن موثره من خودم دارچین و زنجفیل دم میکنم میخورم و غذاهامم فلفلی میکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مهمونی.خراست#   رژیم.خراست#  

🤣🤣🤣🤣

چقدررر باحالههه عکسهههخخ

دقیقا اوضاع و احوالت را شرح دادیی با این عکسههه

🤣🤣🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فردامیخوام عدس پلوبامخلفاتش درست کنم.صدگرم پلوبدون روغن.پنجاه عدس پخته.بیست گرم کشمش.بیست گرم گوشت چ ...

منم می خوام لوبیا پلوو درست کنممم

دیش داندارانگ  دانگ دانگ 🤤🤤🤤

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۲۰

گزارش#  

۱۳۰۰تا کالری مجازم خوردم👼👼

۶۰۰۰گام راه رفتم

رفتم خونه مادر شوهرم پدر شوهرم ومحمد امین باهم دعواشون شد😲😆😆😆پاشیدیم رفتیم خونه خواهرم تا شب باهم غیبت کردیم😯بعد شوووری اومد دنبالمون رفتیم دور دور😍چند متر پارچه گرفتم واسه بالشا ویه زیر اندازم گرفتم که پارک رفتنی ببریم😍😍

الانم از درد معده رو به موتم😭

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
🤣🤣🤣🤣 چقدررر باحالههه عکسهههخخ دقیقا اوضاع و احوالت را شرح دادیی با این عکسههه 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😃😃😃😃😖😖😖

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم)