2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832919 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰۰۰ قدمم رو زدم؛ چالشهامم رفتم💪🏻  قدمهامو با گام شمار میشمرم چون گوشی زیاد دست نمیگیرم☺️

موفق باشی عشقه من😘😘😘😘فردا صبح بیا تاپیک @هستی،بانو  برنامه داره واسمون💜

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴

منم امروز فستم به هم خورد فردا انشالله فستم 

امروز کلی ورزش کردم خوب بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام بچه من  امروز فستم عالی بود فقط شام خونه مادر شوهر سه قاشق برنج رو خلاف کردم کوفتم بشه ایشالله ک جلو خودمو نمیتونم بگیرم  ..... 

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

راستی میخوام دامن تمام کلوش حریر بدوزم کسی میدونه چند متر پارچه لازمه کمک کنید لدفا😍😍😍😍😙😙😘😘😘😗😗

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

[QUOTE=94163049]راستی میخوام دامن تمام کلوش حریر بدوزم کسی میدونه چند متر پارچه لازمه کمک کنید لدفا😍😍😍😍😙😙😘😘

به به مبارکه😍من بلد نیستم خانوم خیاطمون ماعده س😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام بچه من  امروز فستم عالی بود فقط شام خونه مادر شوهر سه قاشق برنج رو خلاف کردم کوفتم بشه ایش ...

تو همون سمانه خودمونی ک قبلا بودی؟؟؟🤔

خونه مادرشوهر ادم هرچی بخوره کلا کوفت میشه نگران نباش اونا آب میشن سریع انقد ک اونجا آدم حرص میخوره😃😃😃😃😃

من برم بخوابم 😴😴😴 فردا میام یه لیست مینویسم از کسایی که میخوان مصمم لاغر شن هر صبح یا تگشون میکن ...

منم هستم ولی متاسفانه نمیرسم سر بزنم وقتی میام که ۵۰ صفحه رفته جلو‌واقعا سخت شده از اون ورم وقتم کم شده

خجالت چذا عزیزم . جدی میگم تصورم ازت اینه یه دختر قوی و عاقل و با تجربه ای تو حرف زدنت هم پیداس چقد ...

فدات بشم

نظر لطفته عزیزم

من چون خودم با سختی به این تجربه ها رسیدم، دوست ندارم کسی سختیای منو تجربه کنه تا به این نتیجه ها برسه

تا جایی که بتونم کمک میکنم ولی به شرطی که واقعا طرف مقابلم به حرفام فکر کنه و گوش بده