2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832919 بازدید | 290067 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راستی تو چرا بیداری؟ خانم حامله باید زود بخابه 😁 وگرنه بعد زایمانت نی نی کلتو میکنه شبا نمیخابه.😯 ...

منم گشنم میشه ولی با میوه پرش میکنم😁😁😁

من به خاطر اینکه زود بخوابم همش باید پاشم برم دشوری و خواب زهرم میشه دیر میخوابم. که کمتر برم 😂😂😂😂

😂😂😂😂 میوه منو چرا گشنه تر میکنه اخه😆 هلو مخصوصا وای دشوری سخته نصف شب واقعا😭

نه بابا

من با میوه سیر سیر میشم

من کلا حدیدا خواب ندارم هم اینکه شکمم داره بزرگ. میشه یکم به پهلو میشم انگار زیادی میرم رو شکمم😮😮

بعد قفسه سینم بهش فشار میاد تو پهلو دراز کشیدن

دشوری هم که هست

خلاصه کلکسیونی هستم واسه خودم😂😂😂😂

نه بابا من با میوه سیر سیر میشم من کلا حدیدا خواب ندارم هم اینکه شکمم داره بزرگ. میشه یکم به پهلو ...

اررره بابا تازه ماه اخرت مونده دهنت سرویس میشه.

دو هفته اخر ک کلا باید نشسته یا وایستاده بخابی😂😂😂😂 کلا ماه اخر تااااااا بچه ۴ ۵ ماهش بشه خواب نداری پس تا جا داری بخاب خاهر ک شب زنده داری نزدیکه😀

ممنون عزیزم.خیلی دلم گرفته چون همه خانوادم خوشحال بودن الان که انگار همه ماتم گرفتن

الهی عزیزم

تو هر موقعیتی چه شادی و چه غم به ایم فکر کن که هر چی خیره و تو هر چیزی یه حکمتی هست

سخته ولی اروم  کننده هست

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

کالری مصرفی۱۰۰۰

کالری سوزی۱۰۰۰

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز