2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836892 بازدید | 290067 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب برسیم به موضوع جذاب هفته😁😁

هفته پیش چالش نه به نانهای سفید رو دنبال کردیم 💪💪

خب این چالش میتونه همیشگی باشه 😍😍

چالش این هفته دوتا هست 😍

۱_خوردن یه بشقاب سالاد قبل غذا👇👇👇👇👇

کلم سفید وقرمز هرکدام ۱۰۰گرم

گوجه۱۵۰گرم

خیار۱۵۰گرم

کاهو ۱۰۰گرم 

هویج۱۰۰گرم

هرکدوم از مواد بالا رو نداشتید یا دوست نداشتیدمیتونید به همین مقدار سالاد شیرازی درست کنید😋😋😋

این مقدار سالاد برای قبل ناهار هست 

برای شام مواد بالا رو نصف کنید 😊😊

به همین سادگی😌😌

۲_چالش صبح زود بلند شدن حداقل ۶صبح وحداکثر۷صبح

صبحانه حتما حتما تا حداکثر یک ساعت بعد بیدار شدن بخورید ،به جز کسایی که ورزش صبحگاهی رفتن🙆🙆🙆

هر هفته هر چالشی تموم بشه جزو ملزومات هفته های آتی خواهد شد،مگر اینکه چالشی رو نتونید اجرا کنید نه بخاطرحوصله نداشتن هااا😁😁اگر واقعا سخت هست براتون 

به امید روزی پر از شادی وموفقیت برای دوستای گلم😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

شروع چالش جدید یکشنبه ۱۹خرداد

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
دوستای گلم پست قبل منو مطالعه کنید😊😊😊😊 @شادلین9462   @_سمیه_   @ashoojooni &nbs ...

من باید چالش کم کردن نون بزارم

احیانا با کاهو‌ جایگزین کنم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒