2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834783 بازدید | 290067 پست
عزیزم من اصفهانم اگه اصفهانی بگو تا بهت یه دکتر خوب معرفی کنم اما اگه اضافه وزن داری، اولیییین و م ...

شمارشو بده رام افتاد بیام پییش ممنون

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
سلام دوستان من عضو جديدم.شديدا نياز دارم به كمكتون براي لاغري😢

سلام گلم توضیحات پست اول رو با دققققت بخون بعد هر سوالی داشتی بپرس

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کمی #خنده، اما... با شوهرم رفتیم مانتو بخریم دونه دونه رنگاش وطرح هایی که بود رو پوشیدم میام جلوش ی ...

😂😂😂👊🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام گلم توضیحات پست اول رو با دققققت بخون بعد هر سوالی داشتی بپرس

بامداد جون من ساق پام یه سانتم اب نمیشه چه کنم چیزی هس موضعی بمالم لاغر شه ؟یا چه ورزشایی خوبه ؟دور رونام اب میشه اما ساق پام چهله فکرشو بکن ...

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
سلام بامدادی😍😚راستی بامی خجالت نکش دیدم هردفعه میگفت ما میتوانیم من غشششش میکردم یاد تو میافتادم ک ...

سلام عشقم 😘😘❤️

مامیتوانیم# ✌🏻😂😂

زنش باحال بود میگفت مرده شور تواناییتو ببرن 😝

سلام بامداد جون خوبی عزیزم میگم روزی صد گرم نون خوبه بخورم یا زیاده ؟

سلام عزیزم😘😘 

آره خوبه 

بامداد جون من ساق پام یه سانتم اب نمیشه چه کنم چیزی هس موضعی بمالم لاغر شه ؟یا چه ورزشایی خوبه ؟دور ...

عزیزم ساق پای منم چون استخون بندیم درشته دیر تر کوچیک شد 

پیاده روی و دویدن عالیه دائم انجام بده مطمئن باش به وزن هدفت برسی اونم کم کم کوچیک میشه