2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826516 بازدید | 290067 پست
وزناتونو بگین لیستو رد کنم @ستاره_دنباله_دار11     @zizigoli     @zahra_ ...

#وزن‍ 

@شیرین_آردا‍ 

اصلاوزن کم نکردم 😔😔😔

وزن شروع      وزن هفته پیش     وزن الان       وزن هدف

٦٨.                      ٦٢.                ٦٢.                  ٥٠

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام گلم اره اومدم💜💜💜 مبارکه عزیزم دورت هفت روزس؟

سلام عزیزم خوبی

گروهتون جا داره؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام ممنون بله جا دارم اضافه وزنت چقدره؟

من وزنم۶۷کیلوعه قدم۱۵۵

به عبارتی دوازده کیلو اضافه وزن دارم ولی میخوام۲۱کیلو کم کنم که بشم۴۶ 

واسه همین گفتن بیام گروه بنفش

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
خوبه دیگ‌ایول ماشالله پیتزا میتزاهم ک‌خوردی خخخ

عاقا کم میخوردم بخدا 🥺🥺 گشنگی میکشیدم😂😂

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گروه_زرد# 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼‍ ‍ ✔️هر شب ، یه گزارش کامل از برنامتون بدید. ...

عزیزم میگم کجا وزنم  رو بگم امروز  خودم رو وزن کردم 

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزدلم❤

گزارش#  

🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈

🍞🍯صبحانه: ۳۰ گرم نان گندم کامل+۳گردو+۴ خرما+۱۰ گرم پنیر+۱ قاشق عسل+ارده+کنجد(دلی از عزا در آوردم خیلی چسبید😌😌😋😋) =۳۶۳ کالری🦋

🥐🍚ناهار: ۷ قاشق میگو پلو+سبزی خوردن=۳۲۴ کالری🦋

🍲شام: خوراک لوبیا +۳ قاشق ماست =۲۱۹ کالری🦋

🍌🍺میانوعده : موز + ۱ لیوان آب هویج + کاهو + چند تکه خربزه = ۱۸۸ کالری🦋

🐓کالری مجاز ۱۱۲۲🐓

🐓کالری دریافتی ۱۰۹۳ ک بادام میخورم پر میشه🐓

🐣چالش ۸ لیوان آب️✔

🐣چالش چوب️✔

🐣چالش حذف قند و شکر️✔

🐣ورزش پیاده روی+۳۰ درازنشست+۳۰ شنا دیوار+چرخش روسی+۳۰ روز تناسب فقط چالش شکم️✔

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون ذهن خلاقی دارم قصهٔ قشنگم رو دیروز تمام کردم حالا میخوام نقاشیهای مرتبط با داستان رو طراحی کنم،،، خدایا شکر💝❤

چالش_انگیزه# من لایق بهترینا هستم، برای بهترینا تلاش میکنم،، چون به بهترینا خواهم رسید و هم اکنون هم بهترینها رو دارم💕

🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈🌠🌈

به حکمتش دل بسپار 🌿
#وزن ‍  @شیرین_آردا ‍  اصلاوزن کم نکردم 😔😔😔 وزن شروع      وزن ...

گفتم دیگه شل میزنی. هفته بعد جبران میکنی ایشالا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
واقعا من نمیدونستم چرا ؟؟

اره عزیزم انگار من روماتیسم نهفته دارم بیمارستانم بودم برای همون ازمایش کلی دادم اینم فهمیدیم دیگه, پاهام داشتن منومیکشن دردمیکرد انگارفکرکن یک روزکامل تواستخرباشی چطور دردمیکنن اونطور اب رفته بودن