2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826516 بازدید | 290067 پست
چند کیلو کم کردین بدش ایستپ شدین؟ چرا با شک هم خوب ندش؟ الهه جون نگفت چرا؟

سلام والا الان دوهفته اس ک با گروه شروع کردم قبلش خودم رژیم سرخود گرفتم کم نکردم اومدم اینجا ک الهه گفت با شوک شروع کن البته بعد شوک و چندروز کالری شماری یک شنبه دیدم فقط ۱۵۰گرم کم کردم ک الهه گفت ادامه بده انشالله ک این هفته کم کنم....من چندسال پیش با شروع تاپیک همینجا با بچه های اینجا ۱۴کیلو کم کردم ولی متاسفانه خودم رعایت نکردم ب این دلیل ک هرجا میرفتم میگفتن چقد زشت شدم و‌...دوباره شروع کردم ب خوردن گفتم بینمیمو ک عمل کردم بعدش لاغر میکنم ک زشت نباشم اما بینمو یه ساله عمل کردم و از قبلم چاقتر شدم 😂الان وزنم ب اندازه ماه نهم بارداریم شده هیچوقت تو زندگیم این همه چاق نبودم این بیشترین وزن زندگیمه😔😔😔😔لامصب پایین هم نمیاد اما کم نمیارم و بازم ادامه میدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام مهدیه جون میگم سرکه سیب میخوردی قبلا پری هات عقب میافتاد 

نه خوب بود یه هفته بیشتر نخوردم اخه فکرم نکنم ربطی داشته باشه ها تازه باید جلوام بندازه اگه ربط داشته باشه😂

سمیه جون میخورد بذار ازش بپرسم   

@سمیه1396  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیشب بهش گفتم ببین من پول اضافی ندارم که برای ۱۰ تا دونه قرص ۲۰۰ هزار بدم حالا نمیدونم امپولام چنده ...

ببین من ۳۰۰تومن دادم قرص ولی بخدا نیم کیلوهم کم نکردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نگین جون اصلا نگران اندامت نشو سعی کن برنجی زیاد نخوری بیشتر غذای خونگی مقوی گوشت ومرغ وماهی درست ک ...

ممنون عزیز دلم از راهنمایی هات ویتامین میخورم از فردا اونا خودشون چاق کننده ان هیچ تثبیتم نباید بخورم بالاتر از تثبیت 😭 از ماه دیگه اقدام دادم اما یه ماه جلوتر گفت دارو بخور و اینا ...

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
نه خوب بود یه هفته بیشتر نخوردم اخه فکرم نکنم ربطی داشته باشه ها تازه باید جلوام بندازه اگه ربط داشت ...

نه تو نت خوندم یه هفته عقب میندازه نمیدونم درسته یا نه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم من میخام فست هارو بگیرم اما یه مشکلی دارم پنجشنبه‌ها نمیتونم فست باشم چون شوهرم خونس معمولا می ...

ریما جون ۵شنبه ها فست نیس گیاه خواریه ک اختیاریه من بااینک از اول با الهه جون بودم و قبلا هم لاغر شدم اینجا اما هیچوقت نگرفتم چون نمیتونم.....البته من خودم رعایت نکردم وزنم بیشترم از قبلم شده فکر نکنی مشکل از تاپیکه😂من بعد زایمان همینجا شدم ۶۴

ببخشید میون صحبتتون میام💚 سم کامن بخرید چهارچوب پنجره ها درها رو اسپری کنید باهاش نمیزاره از بیرون ...

عزیزم بچه کوچیک دارم اشکالی نداره؟؟؟؟خونمون روسم پاشی کردیم یه هفته رفتیم خونه مادرم

ببین من ۳۰۰تومن دادم قرص ولی بخدا نیم کیلوهم کم نکردم

عزیز دلم من منظورم قرص لاغری نیس قرص باروریه من خودم برای لاغری اصلا قرص رو قبول ندارم چون برگشت داره اگه کمم کنه

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
نه تو نت خوندم یه هفته عقب میندازه نمیدونم درسته یا نه  ببخشید من همیشه از داروخونه ک*میخریدم ...

ن عزیزم اینجوری نیس من دوسال تو شیردهی دخترم از بهداشت میگیرفتم همون مارک بیرونم بود منم از همین میترسیدم همیشه تو دستشویی شوهرم چک میکرد ی بارم سوراخ نبود فک کنم شایعه میکنن میگن مال بهداشت سوراخه وقتی پلمپن چ جوری سوراخ باشه

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم💝

گزارش#  

🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻

🌰صبحانه: ۴ خرما +۲ گردو+۲ گرم کنجد+۲ گرم ارده=185 کالری😊

🍚🥗ناهار: ۷ قاشق پلو+۵ قاشق قورمه سبزی+۱ کاسه ماست+سبزی خوردن=446 کالری😌

🥚🥗شام: ۱ عدد تخم مرغ آب پز+کاهو=۸۶کالری😊

🍌🍑🍒میانوعده: ۳۰ گرم گیلاس+۶۰ گرم موز+۵۰گرم شلیل+۵۰ گرم آلوزرد وقرمز+۵۰ گرم زردآلو+آلبالو= ۳۴۹کالری😊

🎄کالری مجاز ۱۱۲۲🎄

🎄کالری دریافتی ۱۰۶۷،، بقیشو گذاشتم برا ۱ قاشق نخودچی،، یچیز دیگم دارم مغز بَنَک و یچیزیه ک اسمشو بلد نیستم🎄

👸چالش ۸ لیوان آب💯

👸چالش چوب💯

👸چالش حذف قند و شکر💯

👸چالش درازنشست💯

👸چالش آرامش💯

👸چالش شکرگذاری💯

👸ورزش ۴۵ دقیقه پیاده روی💯

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون لایق دوست داشتنم، لایق تشکر از خودمم و تشکر از خدای خوبم💝💝

چالش_انگیزه# اگر توراهی ک میرید ب مشکل برخوردید و نیش و کنایه ها رو دیدید حسادتها رو دیدید بدونید راهو درست میرید بقیه بجای غبطه خوردن حسادت رو انتخاب کردند❤

👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻🎊👻

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیز دلم من منظورم قرص لاغری نیس قرص باروریه من خودم برای لاغری اصلا قرص رو قبول ندارم چون برگشت دار ...

اها من پستها رو کامل نخوندم بابت پست اخرت فکر کردم منظورت قرص لاغریه😂

ن عزیزم اینجوری نیس من دوسال تو شیردهی دخترم از بهداشت میگیرفتم همون مارک بیرونم بود منم از همین میت ...

استرس گرفتم به همه چیز شک دارم یه هفتس سرکه سیب میخورم تونت زده بود پری عقب میندازه نمیدونم گیجم فعلا

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم بچه کوچیک دارم اشکالی نداره؟؟؟؟خونمون روسم پاشی کردیم یه هفته رفتیم خونه مادرم

سلام عزیزم پیاماتو خوندم،، منم قبلا این مشکلو داشتم، انواع و اقسام سم رو امتحان کردیم جواب نداد، همیشه سوالم بود از کجا میاد، کابینتا ام دی اف و کمددیواری 

یه دستگاه سفارش داردیم irandhبعد یمدت اثرشو میبینید،، مال ما رفت ک رفت اینم عکسش

تو نت سرچ. کن تمام اطلاعاتشو میده بهت شماره تماس همچی

امیدوارم به کارت بیاد

به حکمتش دل بسپار 🌿