2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826798 بازدید | 290067 پست

@sepiiiiiideh    

گزارش#  

سلاااااام عزیزم

ص نان پنیر خیار۱۲۰

ن پلو مرغ سالاد۲۱۵

ش،اشکنه نان ۲۲۶

م و شربت پرتقال شکلات تلخ ۱۹۴

مجاز۷۰۰مصرفی۷۵۶

اب ۸لیوان 

ورزش حلقه چالش چوب و درازنشست،⁦✔️⁩

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

سلام منم میخوام کالری شماری کنم چه جوری باید بیام تو گروهتون

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون😍🌹 لطف می کنی بگی چه ورزش های برا پهلو و شکم بهتره

چالش اپلیکیشن

Lose belly fat

و

30 روز تناسب

عالیه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
برگه قیصی قیصی خشک میکنم برا زمستون یا شب چله فاز میده خفن سرشار از آهن  فوق العاده برا بچه &n ...

وااای چه عالی. چقدرم زیاده😍😍😍😍😍 میفروشین هم؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
منم میخوام.باشم😥وزنم 74 هدف 62قد165

منم میخوام قدم ۱۶۷ وزنم ۸۳ 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

@مهدیه24  

گزارش99/4/3#  

صبحانه👈نان لواش سبوسدار دو کف دست+پنیرنصف قوطی کبریت+گردو ی عدد

ناهار👈آش رشته ی ملاقه

شام👈نان سنگک ی کف دست+ماست چکیده نصف ق غ

میان وعده ها👈شلیل ی عدد+خرما سه عدد

کالری مجاز👈500

کالری مصرفی👈با پوزش فراوان609

ورزش👈ده دقیقه پیاده روی

آب 8لیوان

مولتی ویتامین+کلسیم+زینک

ایشالا ک راضی باشی مهدیه جونم غلط کردم پرخوری کردم دفه ی آخرمه💕❤💕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ورزش روز هوازی و قدرتی  ۱۵دقیقه حلقه زدم  حرکت چرخش پهلو دوتا۳۵تا حرکت پهلو بغ ...

همش ۲ لیوان اب🥴

ورزشات حرف نداره👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مهدیه24     گزارش99/4/3#   صبحانه👈نان لواش سبوسدار دو کف دست+پنیرنصف قوطی کبری ...

عزیزم چرا هیچکس جواب نمیده 

@مهدیه24  

گزارش99/4/3#  

صبحانه👈نان لواش سبوسدار دو کف دست+پنیرنصف قوطی کبریت+گردو ی عدد

ناهار👈آش رشته ی ملاقه

شام👈نان سنگک ی کف دست+ماست چکیده نصف ق غ

میان وعده ها👈شلیل ی عدد+خرما سه عدد

کالری مجاز👈500

کالری مصرفی👈با پوزش فراوان609

ورزش👈ده دقیقه پیاده روی

آب 8لیوان

مولتی ویتامین+کلسیم+زینک

ایشالا ک راضی باشی مهدیه جونم غلط کردم پرخوری کردم دفه ی آخرمه💕❤💕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
😍😍😍😍مبارکشون باشه الان شیرو جوشوندم، تو یه ظرف جو پرک ریختمو شیرو بخش اضافه کردم گذاشتم یخچال ک ...

اوتمیلو تو اینجوری میدرستی؟؟ 

جو پرک معمولی میزنی؟؟

چیکار کنیم حالا 😂

چرا جواب مارو نمیدن  ☹