2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826529 بازدید | 290067 پست

@مامان_الیساهستم2  

سلام قشنگم😍

گزارش#  

🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿

🍞🍯صبحانه: ۲۵ گرم نان جو+۱۲٫۳گرم گردو+نصف قاشق عسل+۰٫۲قاشق کره+۱٫۹گرم کنجد=۲۰۴ کالری😌

🍗🍡🥕ناهار: ۱۵۰ گرم سینه مرغ+۳۰ گرم قارچ کبابی+۱ دونه هویج آب پز=۲۵۷ کالری😋

🍲شام: بازم خوراک لوبیا😝=۲۴۰ کالری😅

🍌🍒🍑میانوعده ها: ۱۵۰ گرم موز +۵۰ گرم هلو+50گرم زردآلو+۵۰ گرم شلیل+۳۰ گرم گیلاس+۵۰ گرم آلو زرد+۵۰ گرم آلو قرمز+۱۰ گرم فندق😍😌+۱۰ گرم بادام درختی= ۴۰۶ کالری😍

🏖کالری مجاز ۱۱۲۲🏖

🏖کالری مصرفی ۱۱۰۳ پر میشه 🏖

💯چالش ۸ لیوان آب🆗

💯چالش چوب🆗

💯چالش حذف قند و شکر🆗

💯چالش درازنشست🆗

💯ورزش ۳۰ دقیقه پیاده روی، چالش شکم و پا🆗

خودتو_دوست_داشته_باش# از اونجایی ک من خیلی ناز و دلبرم مگه میشه خودمو دوست نداشته باشم صدالبته خودمو دوست دارم 😍😎

چالش_انگیزه# از امروز با خودم عهد بستم تحت هیچ شرایطی آرامشمو بهم نزنم بخاطر رفتار دیگران و تا رسما ازم نظرخواهی نشده نظری ندم هر چند به صلاح...ما آدما تضمینی برا رفتار کسی نداریم پس برای آرامش خودمونم ک شده باید با لبخندی از کنار قضایا بگذریم وگرنه مشکلات از روی ما میگذرن،، پس چالش آرامش یکی دیگه از چالشهای روزانه میشه،،،، امیدوارم همگی همیشه مقتدر و قوی و پر از آرامش باشید عزیزان💞💞💞💞

🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿🕊🐿

به حکمتش دل بسپار 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه هاااا بيايد بگيد من چجوري از شوهرم كادو روزه دختر بگيرم؟؟؟ پول ميخواااام😂😂😂

بهت نمیده آتی تازه مسخره ام میکنه 😶خیلی راحت برو بگو پول میخوای 😂

من با میلاد ۹ سال تفاوت سنی دارم دیروز بهش میگم روز دختر میگه مگه تو دختری یا اصلا مگه دختر منی 😑😑😑😑کادوتو برو از مامان بابات بگیر تازه بهش بر میخوره اینجوری میگم میگه یه جور صحبت میکنی انگار چقدر با من تفاوت سنی داری اما اگه بگم پول لازم دارم بی چون و چرا میده بنده خدا کلا حقوقش درست منه اخر ماه هم کم میارم از پس اندازاش میده بهم 😶

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
بچه هاااا بيايد بگيد من چجوري از شوهرم كادو روزه دختر بگيرم؟؟؟ پول ميخواااام😂😂😂

سلام عزیزم

پستاتونو گاهی برسم میخونم پر از انرژی مثبت هستی😍😍

و واقعا گاهی لبخند میاد رو لبام،، آرزو میکنم همیشه شاد و پر از انرژی باشی مهربون🌹🌹

بگو ( من ک دختر خوبیم،، اینقدر دوست دارم،، کادومو بده😂) 

جمله دیشبم ب شوهرم😎،،، شاید کم اما ۲۰۰ گرفتم😎

به حکمتش دل بسپار 🌿
دست خودم نیست احساس می کنم زیاد چاق می شم می ترسم کمر درد هم دارم به خاطر گودی کمر م هر ورزشی رو نمی ...

این چه حرفیه عزیزم

باید طبق کالریت باشی حتما حتما با دوروز فست خیلی خوب کم میکنی👌🏻👌🏻👌🏻

چقدر شوهرت انرژی مثبت میفرسته😐😐😐😒 یعنی چی پیر شدی😒😒👿👿👿👿👿👿

کاری کن که شوهرت مشوقت بشه 

هیچکس بدتر از شوهرمن نبود 

اوایل رژیمم یعنی پارسال کلی بهم میخندید میگفت وای تو که نمیتونی از بستنی بگذری باید بخوری غیر ممکنه از شیرینی خامه ای بگذری

غیر ممکنه یه بشقاب برنج نخوری😂😂😂

غش غش میخندید خیلی ناراحت میشدم ولی همین حرفاش باعث شد من انگیزه بگیرم که من میتونم

بچه هم شیر میدادم در مقابل حرف خانوادهامون که میگفتن داری ظلم میکنی وباید اندازه دو نفر بخوری مقاومت کردم

ومن الان انگیزه ای شدم واسه چند نفر از فامیلمون وحتی خود مامانمم به این روش ۲۰کیلو کم کرده مامانمم ۴۷سالشونه❤

خونمونم خیلی کوچیکه میدید دور هال ۱۲متری چقدر راه میرم وچقدر پروانه میزنم بعد یه مدت دید نه جدیه ودارم لاغر میشم

ببین به کجا رسیده این اقایی که میخندید بهم 😂

خودش الان میره برام بیسکوییت با شهد توت میخره اجیل میخره به جای شیرینی خامه ای

خودش واسم کش پیلاتس دست وپا گرفت دمبل خرید

لباس ورزشی ست🕺

ومهمتر روز زن برام تردمیل خرید

خودشم هر از گاهی یه لباس شلوار برام میگیره میگه سایزت دستمه

قبلا باهم که میرفتیمم خرید سایزم نبود😂😂😂🤣

الان جوری شوهرم مشوقم شده خدایی نکرده نون زیاد بخورم میگه حواست باشه زحمتات هدر نره 

حالا کنجکاو شدم مگه چند سالته؟😝

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بهت نمیده آتی تازه مسخره ام میکنه 😶خیلی راحت برو بگو پول میخوای 😂 من با میلاد ۹ سال تفاوت سنی دار ...

بابا من دلم كادو ميخواد چقد مردا ظالمن😭😭😭

نگين خواهر شوهرمو ببيني مجرده روزا دخترا واسش جشن ميگيرن😕 انقدر بهش كادو ميدن همشونم مارك دارا

حسوديم ميشه خب😂😂😂😂تولدش بهش ماشين كادو دادن😫😫😫😫اونوقت به من يه شاخه گلم نميده روز دختر

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

پریجون هفته ای دوبار پلو و ماکارونی بخور خودت حواست باشه که وقتی خوردی دیگه نخوری تا هفته بعد  ...

باشه اما اخه سیر😷😷😷😷😷

پلو هم دوبار ک خیلی کمه چون‌ما هرروز پلو داریم😭حداقل بذار هفته ای سه بار بخورم....ولی بقیه اش اوکیه چشم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزیزم پستاتونو گاهی برسم میخونم پر از انرژی مثبت هستی😍😍 و واقعا گاهی لبخند میاد رو لبام،، آ ...

سلام عزيزم فداتشم خوشحالم كه تونستم انرژي مثبت بدم بهت مهربونم

واسه الان زنگ زدم مشتري داشت بهش گفتم عصبي شد قطع كرد😂😂😂😂😂😂

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

بابا من دلم كادو ميخواد چقد مردا ظالمن😭😭😭 نگين خواهر شوهرمو ببيني مجرده روزا دخترا واسش جشن ميگي ...

خب روز زن طلافی میکنه دیگه اتی 😂😂😂😂مگه واسه اون روز زن میگیرن 😶شوهر من که تبریکم نمیگه چون میگه تو نه دختری نه دختر من ☹☹☹

خب من ورزشامو انجام دادم فقط موند پیاده روی که انشالله غروب 3 نفری با شوهرمو نازگل میریم😍😍😍 @s ...

مائده جونم فقط چالش های شکم هر روز انجام بده اروم اروم که عرقت در بیاد

مخصوصااااا حرکت حشره مرده خیلی خوبه 

کوه سنگنورد

پلانک

دراز نشست یا همون کرانچ

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خب روز زن طلافی میکنه دیگه اتی 😂😂😂😂مگه واسه اون روز زن میگیرن 😶شوهر من که تبریکم نمیگه چون میگه ...

نگین خودمونی؟

همون دنیای کوچک😁

مولتی میخوری ؟ 

نه🙈🙈🙈اخه از این مینرال صورتی ایرانیا گرفتم وقتی میخورم حالت تهوع میگیرم منم نخوردم دیگ

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزيزم فداتشم خوشحالم كه تونستم انرژي مثبت بدم بهت مهربونم واسه الان زنگ زدم مشتري داشت بهش گفت ...

شوهر منم مشتری داشتنی هر چی بگی یا یادش میره یا میگه قطع کن و عصبی میشه درخواست پول رو باید وقتی که خونس چای میدی دستس مطرح کنی 😂😂😂😂رد خور نداره