2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829405 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#       ۵شنبه

صبحانه👈🏻۲۲گرم نان سبوس دار+۲۰گرم ارده+۳گرم عسل😋😋

میان وعده👈🏻۴خرما +۹گرم گردو😄

ناهار👈🏻۱۳۰گرم باقلا پلو+۴۵گرم تن ماهی😋😋

میان وعده👈🏻هندوانه ۳۷۰گرم😋😋

شام👈🏻میرزا قاسمی ۱۰۰گرم+سالاد فصل+ماست کم چرب ۳ق🙂

۱لیوان شیر عسل 

مجاز ۱۱۲۰

مصرفی👈🏻۱۱۲۰

آب ۸لیوان🤓

قرص اهن ، ویتامین دی

ماسک خاک رس👱‍♀️👨‍🔬

ورزشام👈🏻تردمیل ۱۱۰سوزیده 🏃‍♀️

چالش1️⃣2️⃣✅

چالش ران🦵🦶

انگیره#  

مامانم یه کت ودامن واسه عروسیم دوخته بود امروز اوردم دیدم وای خدای من گشادم شده اصلا دیگه زار میزنه😁😍😍😂

من_خودمو_دوست_دارم#  

چوووووووووون خیلیییی با اراده ام حتی بعد از ورود به دیگ دوباره بلند میشمو از نو شروع میکنم🤣😂

@sepiiiiiideh    

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
داغ داغ تازه در اومده از تنور

سلام محدثه خوبی کجایی دختر نگرانت بودم ولی کاربریتو نمیدونستم 

خوبی 🤗🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من شمارو وارد لیست کنم؟؟؟ امضا و پروفایلتو قرمز کن  توی امضات بزن گروه قرمزی و وزن شر ...

اره دیگه لطف کنید اضافه گنید امضام درسته عکسمم درسته 

امشبم میتونم گزارش بدم 

میتونی عضو کنی یا برای صعودی ها جا نگه داشتی ؟ 

اشکال نداره از پسش برمیام.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
یه سوال سرگروه ها هم رژیمن؟

خدااا قبول کنهه، بعله😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 زهراااا جونم اين هفته بايد بياي سبزااا😡😡😡😡

وای خدا از دهنت بشنوه از خدامه😔😔البته فست نگرفتم این هفته ک😔😔استراحت دادم ب خودم مثلا 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
😆😆😆😆 یوهاهاها 

نی نی سایتی نیستیم اگه شناساییش نکنیم😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم خوش اومدی❤❤❤❤

پری جان عزیزم 

عکسمو گذاشتم ولی تایید نشده هنوز 

نی نی سایتی نیستیم اگه شناساییش نکنیم😂😂😂

سلام سمیه جان خوبی چخبلااااا☺️☺️☺️

الهه آجیت کیه جان من😂😂😂

بابا الان کله ی منو میکنه 😭😭 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچها برنج قهوه ای کالریش نصف برنج سفیده، مشکلی نداره استفاده کنیم؟  همچنین آدامس بجویم چی مشکل ...

نه عزیزم کالریش هیچ فرقی با برنج سفید نداره فقط چون فیبر داره برای رژیم مفید تره 

اره آدامس میشه خورد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار