2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829693 بازدید | 290067 پست
😪رفتیم مهمونی همهههه چیز خوب بود تا اینکه کیک تولد گرفتن و گفتن تولده بزوررر اصراااااررر گفتن بخور ...

سحر جون اشکال نداره مگه چقدر خوردی 

امروز فست دقیق رعایت کن روی ۱۲۰۰ببند

فقط چالشت ترکید😢

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام الهه جون یه سوال ما گزارش میدیم باید تگت کنیم ؟؟؟؟ دیشب تو تاپیک گفتن الهه جون گفته باید تگ کنی ...

نه عزیزم گزارش سرگروه ها اجباری نیست فقط حتما گزارش_سرگروه# بزارید ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سحر جون اشکال نداره مگه چقدر خوردی  امروز فست دقیق رعایت کن روی ۱۲۰۰ببند فقط چالشت ترکید😢

کالریم همون ۱۵۰۰ تا شد زیادتر نخوردم ولی کیک هم ی برش کوچیک خوردم زیاد نبود ولی خامش زیاد بود از امروز دیگ رعایت میکنم چشمم

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
عزیزم چند کالری داره یک لیوانش؟ 

من نصف لیوان شیر استفاده می کنم و دو قاشق جو دوسر

که میشه تقریبا ۱۰۰ کالری مجموعش 

البته بعضیا یک قاشق چ عسل هم می  زنن که اونم باید جدا حسار کنی

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
اي ننه من گشنمه😫

سلام عزیزم چطوری 😘😘😘😘😘😘😘😳 ناهار نخوردی ننه گشنته 😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

بچه های تثبیتی🏆

📣📣📣📣📣📣📣📣📣

رژیمی های نمونه جمع شید یالااا😅

@sanaz718  

ساناز جون، سرگروه تثبیت هس. از این به بعد به ایشون گزارش بدید، وزن هاتون را هم اعلام کنید... 👌

البته واسه شما گزارش خیلی ضروری نیس اگه دوست داشتید،،  عاماااا          

اعلام وزن حتمنی هس که از تو دیگ ، بکشیمتون بیرون😆😆😆

@جیگل۷۴  

@مهسااجووون  

@elli_arad  

@cr_97  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم 😙 ممنون به موقع صدا کردی نرفتم تو دیگ😁

سلام گلم🌸

جرات داری نیم گرم بیااا بالا😈..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂 نه دیگه نمیام قول میدم😅

👀 پلیس فتا، هواسش به همه هس

⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕

بچه ها اگ حوصله داشتید نظرتون را در مورد این موضوع بگید دوس دارم بدونم شما چطور فکر میکنید

🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

یه دسته آدم هستن ک خیلی چاپلوسن؛خیلی تیزن،زرنگن(از نوع ناسالمش)؛اراده کنن میتونن از بقیه سوءاستفاده کنن  و ازشون نردبون بسازن برا پیشرفت خودشون و الحق ک بدجوری هم پیشرفت میکنن هم از لحاظ شغلی و هم جایگاهشون توی خانواده

حالا اگ همچین آدمی تو خانواده شما باشه و بخواد ب شما ضربه ای وارد کنه یا از چاپلوسیاش حالتون ب هم بخوره شما چ رفتاری در مقابلش دارید؟

و اینکه آیا تا آخر همینطوره؟هیچ وقت دستش رو نمیشه؟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰