2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
الهی بگردم منم هم توحاملگی گرفتم هم بعدش داشتم دیگه همین ختمی رو مصرف کردم منم توبارداری تیروییدم کم ...

لاغر هم میکنههه عایاا🤤

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=141415562]الهی بگردم منم هم توحاملگی گرفتم هم بعدش داشتم دیگه همین ختمی رو مصرف کردم منم توبارداری تیروییدم کم ...[/QUخیلی ممنون عزیزم چشم فقط پنج انگشت چیه من نشنیدم از عطاریا بگیرم ؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
چالش سالم خوری داریمااا

شیرین جون شما سالم به چی میگین؟ 

اگه واقعا بخواین سالم خوری کنین باید خیلی غذاها رو حذف کنید

نظر شخصیمو میگم (کاری به چالش ندارم، حالا چالش نهایت 1ماهه آدم رعایت میکنه) ولی اگه بخواین واقعا سالم بخورین باید تمام سرخ کردنی جات حذف بشه حتی انداع خورشت ها مثل قورمه سبزی چون به شدت با روغن تفت داده میشن(البته من حتی قورمه سبزیمم سالمه چون اصلا تفت اونجوری نمیدم نهایت 1 دقیقه سبزی و گوشت و اینا تفت میخوره) 

شیرینی جات از هر نوعش باید حذف بشه مثل کیک، شیرینی، شکلات، بیسکوییت، شکر، قند،..... 

تنقلات مثل چیپس و پفک و انواع اسنک و..... (هرچند من وقتی رژیمم نبودم چیپس و پفک رو در سال شاید 3 یا 4 بار میخوردم) 

نوشابه، دلستر، آبمیوه های صنعتی و.... 

میخوام بگم اینجوری آدم از رژیم زده میشه و وقتی این چالشا تموم بشه 10 برابر میرن سمتش

حالا من انقدر اراده ام قوی هست که بخوام رعایت کنم ولی در کل داریم صحبت میکنیم، میخوام بگم ادم سالم خوری بخواد بکنه خیلی سخته چون خیلی چیزا حذف میشه

حالا انشالله با سالم خوری وزنم کم بشه(قبلشم سالم میخوردم😁😁الانم بازم به همون ادامه میدم) 

تا انشالله زودتر وزنم کم بشه و برم تو تثبیتیا

الهی بگردم منم هم توحاملگی گرفتم هم بعدش داشتم دیگه همین ختمی رو مصرف کردم منم توبارداری تیروییدم کم ...

ببخشید خیلی زحمتت دادم گل ختمی رو دم کنم بخورمم خوبه ؟ 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
@فندق_فسقلی     ای جااااااانم تولدت هزاران هزار باااار مبارک گل دختر🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

سلاااااااااااااااااام عشق جااااااان😍😍😍😍😍😍

من اووومدم،، حالا یارووووم بیاد.،، دلدارووووم بیاد😎😎😍😍

گزارش#  

🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘

🍯🍞🧀🥃صبحانه: ۳۰ گرم لواش+۱ قاشق عسل+۱۵ گرم پنیر+۲گردو+۱ لیوان چای به لیمو=240کالری😋

🍜ناهار: ۲۳ قاشق سوپ جو+۲ خرما خشک=373کالری😋

🍜شام: ۱۰ قاشق آش قلمکار=۳۲۷ کالری😋

🍑🍒🍊میانوعده ها: هلو+زردآلو+گیلاس+پرتقال=۱۶۷ کالری😋

🐳کالری مجاز ۱۱۲۲🐳

🐳کالری مصرفی ۱۱۲۲🐳

🐿چالش ۸ لیوان آب️✔

🐿چالش چوب️✔

🐿چالش حذف قند و شکر️✔

🐿چالش درازنشست نرفتم⛔

🚶🤸ورزش ۳۰ دقیقه پیاده روی آرام،، چالش کل بدن بغیر شکم️✔

🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون خدا بهم سلامتی داده و خدا رو بینهایت بار شکر💝

چالش_انگیزه# لباس حنابندونم اندازم شده، حالا برم سراغ لباس عقدم🏃🏃🏃اونم اندازم میشه😍😍

🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝🏘🏝

به حکمتش دل بسپار 🌿
اگه چاقیت بخاطر هورمونات باشه اره

ببخشید خیلی زحمتت دادم عزیزم گل ختمی رو دم کنم بخورم خوبه یا باید بمالم به کهیرا ؟

اگه چاقیت بخاطر هورمونات باشه اره

🤔سوال سختی پرسیدی😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
جای دور نریم.اون عکسی که ازت دیدم خودت مانکنی 😘😘😘

مرسی گلم😅🌸

افرین اراده👏👏👏👏

همینجوری پیش بری لباسای دوران کودکیت هم تنت میشه😅👌

@فندق_فسقلی  

[QUOTE=141415562]الهی بگردم منم هم توحاملگی گرفتم هم بعدش داشتم دیگه همین ختمی رو مصرف کردم منم توبا ...

اسم علمیش ویتاگنوسه بزن توگوگل راجع بهش بخون اینقدر برای خانوما مفیده بهش میگن گیاه زنانه منکه خیلی ازش راضیم بدمزه هست ولی برای بدنت عالیه هیچ عوارضیم نداره

ارهههه فهمیدممم عزیزم کمتر بخور 

چشم سر گروه جونم سعی میکنم رعایت کنم انشاالله این کهیرای لهنتی بره راحت شم ۹ ماهه درگیرشم ... 

هم میتونی بخوری هم بزنی روکهیرات

خیلی لطف کردی چشم هر دو تاشو امتحان میکنم خدا کنه خوب شم کلی دعاتون میکنم 😍😍😍😍😍