2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829336 بازدید | 290067 پست

@sepiiiiiideh وزنم ٨٨٦٠٠ شده فقط ٣٠٠ تا كم كردم🤦🏼‍♀️

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم کالریتو پر کن

وزن#

سلام سرگروه عزیزم

وزن شروع     هفته قبل   این هفته   هدف

زینب.    83         73/100.     72/500      60

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
خاموش همراهیتون میکنم از تموم زحماتت سپاسگزارم نگین جونم امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق و موید باش ...

اکرم جان من حذف نکردم چون دیشب اومدی حالا میل خودته بخوای با ما ادامه بدی یا خیر .... شما حذف نیسی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
💚💚💚 هر روز میری؟؟؟  چقدر زمان را اونجایی؟؟

یه روز در میان.1ساعت.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
اکرم جان من حذف نکردم چون دیشب اومدی حالا میل خودته بخوای با ما ادامه بدی یا خیر .... شما حذف نیسی&n ...

آخ جووووونم ادامه میدم گلم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
اکرم جان من حذف نکردم چون دیشب اومدی حالا میل خودته بخوای با ما ادامه بدی یا خیر .... شما حذف نیسی&n ...

یعنی عاااشقتم ها😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

@donyay_kochak    

کابوووس     وزن شروع    وزن هفته قبل    وزن فعلی   وزن هدف

۷۹                 ۷۰                   🎈               ۶۰

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فداااااای تو بشم ممنون عشقم😍😘😘😘 تمام آرزوها خوبی ک برام داشتی ایشال ...

عههه فکر کردم خانوم معلمی🥴😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میشه برام مثال بزنی چه ورزشایی تو طول روز

مثلا پروانه روزی ۱۰۰ تا بزنی هفته ای ۳ سانت کم میشی 

و سایز کم میکنی 

رقص خیلی اثر داره

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پری جان من چون شوک گرفتم الهه گفته تا چهارشنبه وزن نکنم اصلا برا همین گزارش وزنو ندارم

اوکی عزیزم ❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
یه روز در میان.1ساعت.

اها.. خوبه

روزای تو خونه میتونی ورزش های سبک در حد یه (رقص  و چالش ) یا ( پیاده روی و چالش تاپیک) را بری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزدلم درکت میکنم. عب نداره فدای سرت خونتم بعدها تمیز میکنی خونه بچه داری همینه دیگه قربون دلت بشم ...

فدات شم عزیزم ممنونم از حرفای خوبت

خدا کنه کچلیم خوب بشه با این ماسکی ک گفتی دیشب درستش کردم ان شاءالله امشب میذارم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰