2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826540 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     سرگروه خوش اندام ما کجاس؟ کجایی دختر؟

همینجاا.. همینجا💃💃💃💚

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزززززیزززم😘 وزن شروع       وزن هفته قبل        وزن این هف ...

سلام عزیزدلم.

خیلی خوبه افرین.👍👍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به همگی 😘💐 وزن# @سمیه1396   وزن هفته قبل۶۸ این هفته ۶۸

سلام گلم💃

باریکلاااا تثبیتی نمونه👏👏👏👏حرف نداری دختر👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
پس اولین نفر بودم که بهت تبریک گفتم😊😊🤗🤗🤗

اره عزیزم مرسی قربونت بشم☺😘

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@sepiiiiiideh     سلام عزيزم گزارش وزن وزن شروع ٩٣/٢٠٠ وزن هفته پيش٨٨/٦٠٠ وزن الان٨٧/ ...

سلام عزیزم  مبارکههه کاهشت عالی بوده😍😍🌷🌷👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💐💐💐💐

اره فک میکنم باید بری گروه زرد الان اضافه وزنت زیر۲۰ کیلوئه؟

@سمیه1396   سلام قشنگمممم خوبی تووو ؟؟😍🤗 من فک کنم استاپ کردم🤕البته ی چیزی بگم این مدت وز ...

نه گلم استپ نشدی..

به خاطر تغییر کالری ات هس.. عادیع..هفته بعد درست میشه

پری هم که هستی..

همینجور ادامه بده، حله💪💪💪💪 

سلام عزیزم خوبی خداروشکر خوبیم🌷🌷🌷💐💐 خیلی خیلی شیطونه از همه جا میره بالا و همه چیو بهم میریره ...

ماشاءالله ب جونشون 

پسر منم خیلی شیطونه امروز ی جیغ بنفش کشیدم بعدش خیلی پشیمون شدم و ناراحت شدم(دفه اولم نبودک جیغ میکشیدم)میدونی انگار دیگه مغزم خالی میشه بدنم همه جونش میره؛ وسایل آشپزخونه را میذاره اتاق خواب؛بازیافتیا را میندازه کف هال همه کابینتا را چسب زدم همه چیزا را گذاشتم بالا ب همه چیز کار داره؛ اینطوری ام نیس ک بی خیال بشه گیر میده تا گند یه چیزیا در نیاره ول کن نیس..

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
گلم ورزشات کم باشه، کاهشت وزنت  هم کم میشه. با قدرت ادامه بده💪💪💪

سلام عزیزم وزن شروع :۶۸

وزن هفته پیش:مریض بودم وزن نکردم

وزن الان:۵۶/۹۵۰

وزن هدف:۵۲

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
والا اگه طاقتت میگیره وزن نکن😂. منکه خوبه ترازو ندارم وگرنه ی لیوانم اب بخورم میپرم رو ترازو😂. و ...

و اینک یک بانو پرنسس (خودم😉) امروز تولدشه💞، چه دلبریم من😍😍😍وووی خدا قربووونش😂😂

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

گزارش#  

🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂

🥚🍊صبحانه: ۱تخم مرغ آبپز+پرتقال+۲گرم کنجد=138 کالری😋

🍚🍲ناهار: ۸ قاشق خورشت بامیه(هیچوقت منو با بامیه تنها نذارین😎). +۷ قاشق پلو+۱ کاسه ماست+۳۰ گرم سبزی خوردن=590😯 کالری😋😋

🥛شام: ۱لیوان شیر+۳ خرماخشک=188 کالری😋

🍒🍌🍑🍈میانوعده: ۲ گردو+۵۰ گرم زردآلو+۵۰ گرم هلو+۵۰ گرم گیلاس+۵۰گرم موز+خربزه=200 کالری😋

🕊کالری مجاز ۱۱۲۲🕊

🕊کالری مصرفی ۱۱۲۲🕊

🦃چالش ۸لیوان آب️✔

🦃چالش چوب️✔

🦃چالش حذف قند و شکر️✔

🦃چالش درازنشست و ورزش ب امیدخدا از فردا❎

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون امروز تولدمه😍دست مامان بابام درد نکنه یه دسته گل😍😎رو تقدیم جامعه کردن😂😂😂

چالش_انگیزه# انگیزه اینکه عرضم ب خدمتتون این هفته فکر میکردم ۲کیلو زیاد بشم (رژیمم سرجاش بود ها) چون ورزش نداشتم ۲۰ روز و داروهایی ک خوردم همشون چاق کننده و اضافه وزن در پی داره اما شکر خدا با کنترل رژیم جلوی این فاجعه انسانی گرفته شد... علی برکت الله😆😆😆

🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁

به حکمتش دل بسپار 🌿
ماشاءالله ب جونشون  پسر منم خیلی شیطونه امروز ی جیغ بنفش کشیدم بعدش خیلی پشیمون شدم و ناراحت ش ...

الهی بگردم چندوقتشه پسرت؟ مال من هنوز10ماهشه خونمو کردم مسجدوای بحال بعد. من عصبی میشم خندمدمیگیره میشینم میخندم اونم نگامیکنه دست میزنه بچه پررو

@سمیه1396       سلام عزیزم ما جمعه شب برگشتیم خونه به خاطر تب و کلیه دردم حال ...

سلام گلم🌸

خوش برگشتی💚

بازم عالییی رعایت کردی رژیمی من😍

دکتر رفتی، جوابشو خبرم بده..

این یه ذره اضاف هم به دلایل دس... نرفتن و مصرف زیاد اب تو شب هس .. کاذبع😉

هفته بعد که رعایت کنی، حسابییی کاهش خواهی داشت💪

البته ان شاالله که حالت اول خوب بشه😊