2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست
راستی حتما برا هستی جون گفتین من اولین بارمه شنیدم🌹

نه تو گزارش دیروز گفتم بتون💙

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم واقعا شرمنده دیشب نتونستم‌گزارش بدم از عصری رفتیم بیرون گوشی منم‌دست این پسرا بازی کردن خا ...

سلام عزیزم.دشمنت شرمنده.

سحرجان کالریتو باااااید پر کنی. کارت ب ورزش نباشه کالریتو باید درست ببندی. 

اگه استپ کنی دردسر داره هااا. باید شوک بگیری.شوک هم سه تا فست500 داره. کالریتو حتما حتما پر کن. ن کمتربخور.ن بیشتر.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام چشم خوشگل من🌷🌷🌷🌷

سلام عشق من 😘😘❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من یکم مقایسه کردم دیدم بیشتر میزنه ک

کلا اشتباه میزنه بیشتر چیزارو هم کمترمیزنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چی بگم🤕🤕 الان مامانم زنگ زد گفت مراقب باشین خاله و دختر خاله مامانم گرفتن😰😰گناه دارن هم سنشون ب ...

خدابزرگه . ایشالا ک خوب میشن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام سرگروه جون  من دیشب آخر شب رسیدم روسیاه هم هستم تو مسافرت نه ورزش کردم نه درست و حسابی رژ ...

سلام عزیزم. بسلامتی ایشالا.خوش گذشت؟؟

دشمنت عزیزمن اینحرفا چیه. از امروز ایشالا مث قبل پرقدرت شروع کن.چیزی نموندی تا هدف.

میدونم ولی نه دلم میکشه نه حوصلم ولی قول میدم پرکنم 

اخه استپ میشی هستی جان. اینهمه زحمت کشیدی حیفه.

اخه استپ میشی هستی جان. اینهمه زحمت کشیدی حیفه.

میدونم سهیلا ولی انقدر اعصابم خرابه انقدر بی حوصله داغونم که فکر نمیکنم به این چیزا ولی قول از امروز پرمیکنم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
خدابزرگه . ایشالا ک خوب میشن.

من آمده ام وای وای من آمده ام😌😂😎

گزارش#  

🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🦋🐿🦋🐿🦋🐿

🧀صبحانه: ۳ گردو+۱۰ گرم پنیر +۱ قاشق عسل+۳۰ گرم لواش =240 کالری🦋

🥗ناهار: ۱۵۰ گرم سینه مرغ+کاهو+۲خرماخشک=273 کالری🦋

🥛شام: ۱ لیوان شیر+۲ خرما خشک+کنجد+ارده+۱گردو=۲۹۸ کالری🦋

🥕🍈🍌میانوعده: ۱ لیوان آب هویج+موز+کاهو+خربزه=2۸2 کالری🦋

🐓کالری مجاز ۱۱۲۲🐔

🐓کالری دریافتی 1122🐔

🦅چالش ۸ لیوان آب️✔

🦅چالش چوب️✔

🦅چالش حذف قند و شکر️✔

🚫چالش درازنشست و ورزش🚫

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون چند روز دیگه تولدمه یکسال بزرگتر، یکسال پخته تر، یکسال خانم تر، یکسال بیشتر کنار عزیزانم❤💕

چالش_انگیزه# درسته داروهایی ک میخورم همشون باعث افزایش وزنه و ب سختی و جون کندن وزن کم میکنم اما انگیزمو از دست نمیدم که باید خوشملترین بشم😍😍حالا درک میکنم پدر مادرها همیشه خیر بچشونو میخوان و براش حاضرن هر کاری کنن❤من هنوز ندارمش و براش تمام تلاشمو میکنم چه برسه وقتی باشش😍😍مامان بابای نازنینم منو ببخشین اگه یه وقت باعث رنجشتون شدم شرمندتونم فرشته های من😘😘

🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿🦋🐿

به حکمتش دل بسپار 🌿