2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829693 بازدید | 290067 پست
 دغدغه های یک هم گروهی شکمو 😃😅😅😅

😁😁😁😁😁😁😁😁😁🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

گزارش_سرگروه#  

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی. ۸۵۰

————————

🌸امروز شروعی برای یه موفقیت است نه دنباله ی حسرتی از گذشته🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه های یک هم گروهی شکمو 😃😅😅😅

حالا شکمویی به کنار بچمم هست که خیلی وابسته شیرمه 😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
خداروشکر عزیزم. سایه شون مستدام الهی

گزارش امروز 

صبحانه دو کف دست نان و پنیر و گردو‌

نهار استامبولی با گوشت ۵ قاشق با سلاد شیرازی دو لیوان و سبزی 

شام یه نیمرو با دو کف دست نان 

کالری مجاز ۱۳۰۰ 

مصرفی ۱۳۰۰

ورزش چالش شکم‌و یه ربع پیاده روی

😍  
واای چقدر بده همسایه آدم ناجور باشه😔

گلم  کیسه چای سبز را که به صورت میکشیم، چقدر بمونه روی صورت؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@donyay_kochak  

گزارش#  

سلام عزیزم شما هنوز سرگروه مایی؟

ناشتا اب

صبحانه:خامه.عسل.گردو.لواش (۲۴۱ کالری)

م.و:زردالو (۱۱۰ کالری)

ناهار:برنج ۴ ق.قیمه.سبزی خوردن(۳۱۶ کالری)

م.و:زردالو (۸۳ کالری)

شام:سالاد کاهو.سس ماست خانگی.سینه و ران مرغ(۳۹۶ کالری)

م.و:زردالو.گیلاس خیار.شیرینی تر🙈 (۲۹۵ کالری)

کالری مجاز ۱۴۴۰

دریافتی ۱۴۴۵

چالش 🖒

اب ۸ لیوان

ورزش مهمونی بودم نشد

انگیزه

شلواری که ابان چسب چسب بود حسابی ازاد شده😍امشب تو مهمونی با اینکه لبتسم ازاد بود گفتن چه لاغر شدی💃💃💃💃

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
#گزارش ‍    @mamanali95     صبحانه : نانو حلواارده (۳۴۵ تا) ناهار : نان باگت ...

عزیزم نون زیاد خوردی انگاری.

کالری اضافتو فردا کم کن از مجازت.

ورزشتم بیشتر کن

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم روحشون شاد  خیلی ناراحت شدم  براشون فاتحه خوندم

ممنونم عزیزم خدا بهت ناراحتی نده🌷🌷🌷

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش امروز  صبحانه دو کف دست نان و پنیر و گردو‌ نهار استامبولی با گوشت ۵ قاشق با سلاد شیرازی ...

باریکلا👍👍👍

عزیزم نون زیاد خوردی انگاری. کالری اضافتو فردا کم کن از مجازت. ورزشتم بیشتر کن

چش😚😚😚

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
عزیزم ببخشید انقد ازت سوال میپرسم😣😥.روغن گلیسرینو گلاب واسع چاقیه صورت بعد چ مدت نتیجه میده؟

عزیزم نباید منتظر باشی مثل عمل زیبایی برات جواب بده  در حدی که صورتت یکم پر بشه هست 

و بطور مداوم بایداستفاده کنی وصبر داشته باشی زمان میبره گلم 

کنار این ماسک ها  سیب زمینی اب پز بخور 

ژله ناشتا تا تاثیر بیشتری داشته باشه 

ماساژ صورت 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ممنون 🌈 اسمم بیتاس  دیروز بهتون گفتم هم خودتون هم بامداد جون موافقت کردید گزارش ندم و فقط یکش ...

باشه بیتا جون.افرین عالیه ببینم یکشنبه چیکار میکنی 💘❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام😣 ببخشید دیر شد صبحانه لواش نصف.نیمرو دوتا کوچیک.قند دو حبه.چای ناهار کته ۵ ق.ته دیگ نون ی ...

سلام‌گلم راضی نبودم 😬

بیشتر رعایت  کن  یکشنبه نزدیکه هااا

کربو زیاد مصرف کردی 

لبنیات سبزیجات بزار اولویت 

چالش چوب نمیری ؟؟؟؟