2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
چشم عزیزم ممنون از لطفت ... واقعا موندم چه کار کنم با بچه بد غذا 😯 آره مادرشوهر منم خیلی اظهار فضل ...

باید ی گوشت در باشه و ی گوش دیگت دروازه😃.

حتما راهکار داره برای بچه بدغذا.

یا سرچ کن.یا بپرس از بچه ها.یا مشاورغذایی واینا....

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخی انشاالله تنشون سالم باشه آره خیلی بده مخصوصا من که با جاریم حامله شدم بچه هامون بیست روز فرقشونه ...

چرا انقد سخت می گیرید من سر پسر اولم دقیقا مثل شما بودم تا شبکه بهداشت چیزی نمی گفت بده من نمی دادم وخیلیییییییییییی بدغذا بود الان که 4 سالش تموم شده تازه داره درست میشه ولی پسر دومم از 6 ماه هرچی خودمون می خوردیم بهش دادم اوایل ادویه دار نمی دادم ولی الان که 11 داره تموم میکنه همه چی میدم خداروشکر. جز درمواردی اصلا اذیت نمی کنه سرغذا

هرچی حساستر باشی بدتر میشه 

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
اره خدا رو شکر مامانم خیلی خوب شده رفته خونه خودشون خواهرم پیششه فعلا 

خداروشکر عزیزم.

سایه شون مستدام الهی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
باید ی گوشت در باشه و ی گوش دیگت دروازه😃. حتما راهکار داره برای بچه بدغذا. یا سرچ کن.یا بپرس ا ...

آره راهش همینه 😁😁😁😁😁 اتفاقا خودمم خیلی تو اینترنت و اینستا میگردم بازم ممنونم عزیزم 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
چرا انقد سخت می گیرید من سر پسر اولم دقیقا مثل شما بودم تا شبکه بهداشت چیزی نمی گفت بده من نمی دادم ...

خدا حفظشون کنه براتون گل پسراتو عزیزم 😍

نمیدونم والا همش عذاب وجدان دارم میگم خدا نکرده فردا بچم مشکل معده و اینا پیدا نکنه چون خودم خیلی از معده اذیت شدم از بچگی تا حالا

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
اشکال نداره عزیزم مواظب خودت باش

سلام عزیزم دلم برات تنگ شده که  

گزارش#  

صبحانه:1لیوان شیر =114

نهار:25ق سوپ (قانون روز فست)=195

شام:3لیوان پفیلا خونگی =101

میان وعده:کشمش+چای =99

آب 8 لیوان حتما

ورزش:نیم ساعت حلقه +نیم ساعت هوازی+نیم ساعت قدرتی

چالش ورزش چوب 

چالش حذف قند 

کالری مجاز 1280

کالری مصرفی 510

انگیزه#  

امروز شوهری گفت خیلی خوب شدی منو میگی--» 

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
ببخشید  فاطمه جون یه سوال ؟من که برا آقای شوهر کالری حساب کردم میشه۱۹۰۰تا،اما همش۲۰۰،۳۰۰تا میزن ...

سلام عزیزم،،، از دست این شوهرها😅😅طبیعیه چون اول راهه

برنامه غذاییشو از شب قبل آماده کن ک قراره فردا صبح و ظهر و شب چی بخوره 

مثلا من الان برنامه فردامو آماده کردم و از شوهرمم نظر خواستم ک مثلا من فستم آیا فردا ناهار برنج میخاد یا نون،،، اگه برنج بخاد اندازه ۱۰ قاشق واسش میپزم ک نیازی ب بیشتر خوردن نداشته باشه.،،،،، یا نون رو همون اندازه ک باید بخوره میذارم بقیرو بر میدارم و از طرفی سعی میکنم نون رو چند روز نگهداری کنم نون گرم ولع خوردن رو میبره بالا ولی سرد کمتر خورده میشه

سبزی کاهو سالاد لبنیات زیاد دم دستش بذار سرسفره

بهترین کار هم همین ک گفتم برنامشو از شب قبل آماده کن 

۱۹۰۰ تا داره هر وعده ای ۵۰۰ تا بخوره میشه ۱۵۰۰ تا،، ۴۰۰ تا میمونه برا میانوعده هاش،،، آبمیوه طبیعی مثل آب هویج همیشه دم دستت باشه هم سیر میکنه هم شیرینیش باعث میشه سمت نون نره

اینا تجربیاتم😉😉😉سوال داشتی بگو گلم

به حکمتش دل بسپار 🌿
خدا حفظشون کنه براتون گل پسراتو عزیزم 😍 نمیدونم والا همش عذاب وجدان دارم میگم خدا نکرده فردا بچم م ...

خدا گل پسرتو برات نگهداره

میدونم مادر همیشه درگیر بچه س وقتی غذا میخوره مادر سرحاله وقتی نمیخوره آدم عذاب وجدان میگیره که نکنه گشنه باشه 

چی بپزم دوست داشته باشه

نکنه الان که اینو دادم اذیتش کنه 

هزارتا چیز دیگه 

درکتون میکنم ولی کم کم شروع کنید غذا دادن اینو بخاطر شما نمی گم بخاطر بچه تون میگم 

تجربیات مامان دوتا پسر شیطووون    

وای منم دیروز تو پارک ک میرم پیاده روی یه دختره بود چاق بود خسته شده بود نشسته بود. گفت خانم شما ک ل ...

وای سهیلا

خیلی باحالی😍😍😍😍

خدا خیرت بده که جماعتی رو از چاقی در میاری😁😁😁

ولی واقعا خیلی شنیدن این جمله ها روح آدمو تازه میکنه

سلاااااامممم مهربووووون ❤❤😍😍🤗🤗 عذر میخام دیر شددد😘 صبحانه👈کیک خونگی +نسکافه بدون شکر نهار👈 ...

سلام گلم🌸

عالییی بودی👏👏👏

فقط سعی کن اول صبح چیز خیلیی شیرینی نخوری. چون اشتهات را باز میکنه.. 😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واااای حس خیلی خوبیه مائده تو خیلی با اراده ای خیلی زود به هدفت میرسی مطمئنم 💪🏻 راستی برای کی هس ...

آره منم خیلی ذوق از خودم در وکردم😁😁😁

فدات بشم انشاااااااالللللللله ولی خب ممکنه به وزن دلخواهم زود برسم ولی برای رسیدنوبه اندام دلخواهم کم کم 1سالی زمان میبره

مراسم برای 27 تیره

به دخترعمه ام گفتم 20 تیر لباسو بهم تحویل بده

ماهم نهایت 23 اینطورا حرکت میکنیم به سمت شهر شوهرم که 1000 کیلومتر ازمون دورتره😮😮😮

دیگه تو 1هفته بعید میدونم خیلیییییی بخواد لباس برام گشاد بشه

تازه دیروز دخترعمه ام سایزمو کیپ کیپ اندازه گرفت که اگه تا اون موقع لاغرتر شدم نیاز به تنگ کردن لباس نباشه

گزارش#   صبحانه:شيرقهوه+تي تاپ(١٨٠) ميان وعده:هلو(٨١) ناهار:سالاد كلمو كشمش"جدا جدا حساب كر ...

خوبه بود گلم🌸

راستی  هر ۵ کیلوو کاهش، باید کالریت را عوض کنیی ..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸