2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست

سلام سرگروه جدید🌺😃 @donyay_kochak    

گزارش#  

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون بدن سالمی دارم که منظم و دقیق کار می کنه

چالش_انگیزه#  

به هدفام می رسم، نه فورا، ولی حتما💪

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم از این ب بعد باید با شما پیش بریم؟؟؟؟  هفته پیش 78 این هفته 78🤦🏻‍♀️ هدفم فع ...

راستش شما هفته پیش هم وزن ندادین. این هفته هم! حذف شدین متاسفانه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فرم بدنت هم بستگی داره  احتمالا فقط هم داری هوازی کار میکنی  قدرتی شکم و پهلو برو و ف ...

فرم دهی با سن اسکات برا قسمت داخلی رون که سفت بشه چه ورزشی انجام بدم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عزیزم بیا ❤️

مرسی عزیزم قربونت😘😘😘😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام دوستان من عضو گروه آبی زیبا جون بودم بعدش هم آسنات جون که امیدوارم هر دوشون سلامت باشن و زود بر ...

به هرکس دوست داری گزارش بده ناناز😀😀😀😜😜😜😜

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من خوزستانم متاسفانه مشکوک بودم ب کرونا حال روحیمم بدبود خیلی ترسیده بودم خداروشکر جواب آزمایشم منفی ...

خدا راشکر گلم🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزيزم خدا بد نده چيشده؟ دكتر نرفتي هنوز؟ دور از جونت كرونا چيه حتي بهش فكرم نكن تو كه جايي نرفتي ر ...

نمیدونم چم شد یهو از دیروز عصر اینجوری شدم

نه عزیزم هنوز دکتر نرفتم راستش میترسم😕

جایی هم متاسفانه دوبار دکتر رفتم‌مجبوری یدفعه هم عروسی ولی هم فاصله رعایت کردم هم دستامو میشستم هم ژل میزدم😭😭😭

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
نمیدونم یه هفتس پشت زانوم از داخل درد میکنه  اینقدر ذق میزنه کم کم دردش زیاد شد  ورزشم ف ...

😆😆😆😆

حالا اگه ۱۰۰ کیلوو بودی، یه چیزی

اخه وزنی نداری که به پات فشار بیاره دختر

شاید از سردی هست.. شبا با روغن زیتون ماساژ بده..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
همه این مریضی رو گرفتن زهراجان. زنداداش منم گرفته بود. منم گرفتم .خوب شدیم. ی روز ازاد بذار و ت ...

عه واقعاااا یکم خیالم را راحت کردیا 

چشم ممنون گلم شوهرم هییییی میگ بچه ازت نگیره 😔

ماسک زدم و مراقبم انشالله خداب خیر بگذرونه 😔

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
چت شده آخه زهرا🥺🥺

😭😭😭😭نمیدونم والا انقدرررر سرم سنگینه و بدنم درد میکنه نمازمم نشسته خوندم خدا مرگم 😔😭😭😭

همه ش نگرانم کرونا نباشه بچه م نگیره 😕

هی میره میاد میگ ماسکت را بردار برام بخند😭

چرا مریضی چرا خوابت میبره و....🤲دعاکن چیزی نباشه و سرماخوردگی باشه

من ک هیچوقت حاضرنیستم دارو بخورم بس درد دارم از صبح ۳تا مسکن خوردم😔

مرسی عشقم😍

نگین جان من فقط وزن وسایزم میدم گزارش نمیدم قبلا اوکی شده از مقامات بالا

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
😭😭😭😭نمیدونم والا انقدرررر سرم سنگینه و بدنم درد میکنه نمازمم نشسته خوندم خدا مرگم 😔😭😭😭 همه ...

زهرا جون نترس عزیزم شاید باد کولر بهت خورده چاییدی

یا دم صبح سرده یکم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
زهرا جون نترس عزیزم شاید باد کولر بهت خورده چاییدی یا دم صبح سرده یکم

اتفاقا از حموم دراومدم کولر گازی هم روشن بود 

امید ب خداا 

همه رگاهای بدنم‌بهم گره خوردن اصلا دست میزارم هرجا گوله گوله س😔😔

اتفاقا از حموم دراومدم کولر گازی هم روشن بود  امید ب خداا  همه رگاهای بدنم‌بهم گره خوردن ...

هموووون مال همینه

منم چند روز پیش دم حموم نشستم بچه رو پوشک کنم سردمم نشدا

ولی وحشتناک گلوم درد گرفتا بدنم کوفته شده بود

گفتم کرونا گرفتم تمام😑

دوروز بعد خوب شدم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲