2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829354 بازدید | 290067 پست
گزارش#   صبحانه نان پنیر خیار گوجه نهار پلو ۲ قاشق بادمجان نصف گردالی شام پلو۷قاشق قرمه سبز ...

باریکلاا عالیه گلم👏👏👏👏

چالش چوب هم رفتی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای بابا چ بد😠😠😠 برو در مغازه بخر تارا جونم😆😆😆😆

سلام

گزارش#  

صبحانه:خرما۴عدد+۲۰گرم کنجد+دمنوش=۱۹۶کالری

نهار=۷ق عدس پلو+یک لیوان ماست و سبزیجات=۴۴۰کالری

شام=نصف قوطی کبریت پنیر+۱۰گرم نان=۹۱کالری

میانوعده=یک عدد بستنی۲۵گرمی،پاپ کورن+سالاد=۷۵۰کالری.

مصرفی۱۵۰۰

مجاز۱۵۰۰

مولتی مصرف شد

آب۸لیوان

مولتی مصرف شد

ورزش🎈

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیک دیگه بود که اون ترکیده شد،، بعدش اومدیم توی همین تاپیک قدیمی😊

اهاااا

چه حیف و صد حیف

میخواستم خرابکاری های قدیمم رو ببینم تا واسم انگیزه بشه😅

سمیه تو نمیدونی ممکنه مانکن گزارش های قدیم رو هم نشون بده یا نه؟ 

چون من خیلی روش کار کردم ولی نداشت همچین قابلیتی رو

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
اره وزنت را توی لیست هم  وارد کرده بودم😐 ولی تیکش را حواسم نبود بزنم... فکر کردم مال هفته قبلت ...

سمیه جان هندوانه چاقی میاره من تقریبا هرروز میخورم سیرکنندگی خوبی داره

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
عه وا بازم چالش رو یادم رف😂 یاد دیالوگ معروف ای واااای بازم مدرسم دیر شد افتادم 🤪😅

🤦‍♀️📣📣📣📣📣📣مهدییسس..👈👈چالش چوب

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش# روز یکشنبه سلام @مهدیه24       کالری مجاز۱۴۴۰     کالری مصرفی ۱۵۶۰      ۱۲۰ تا اضافی خوردم فردا جبران می کنم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
اهاااا چه حیف و صد حیف میخواستم خرابکاری های قدیمم رو ببینم تا واسم انگیزه بشه😅 سمیه تو نمیدونی ...

مگه تقویم نداره؟؟

ممنون گلم انشاءالله 🙏 درست میگی دست خودم نیست خیلی دل نازکم اصلأ خوددارنیستم و شدیداً وابسته😔😔

باید خوددار باشی

نری پیش مادرت با اون حالش حالا نگران حال تو هم بشه

مادرت خیلی زود حالشون خوب میشه و بیخودی نگرانی

امروز وزن نکردم، ترازوم خراب شد مادرشوهرمم نبود بگیرن، از غروب هم لک قهوای میشم نمیدونم چرا، اخه ...

قرص نخوردي؟

اگه قرص خورده باشي بخاطره قرصه

ايشالا هفته ديگه كسابي خوشحال شي كاهشتو ديدي عزيزم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام قربونت گلم🌷🌷ممنون که خبردادی💙

سلام عزیزم شبت به خیر  

من برگشتم با یه انرژی تازه   

ممنون که این فرصت رو بهم دادین که از نظر روحی ریکاوری بشم   

گزارش#  

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون تلاش کردم به آرزوهام رسیدم و دست از تلاش برنمی دارم تا به بالاترین حد برسم

چالش_انگیزه#  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سمیه جان هندوانه چاقی میاره من تقریبا هرروز میخورم سیرکنندگی خوبی داره

هر‌جی از حدش بیشتر بشه، دیگه فایده اش کمتر میشه

ولی هر روز ولی کم بخوری، مشکلی نیس😊 مثلا هر روز نصف هندونه نخوری😅

😐 پس چراا تکت کردم، هیچییی نگفتییی🤦‍♀️ ۷۱/۶۵۰  مال این هفته ات بود یا. هفته قبلت؟ ...

اخه اصلا تو سايت نبودم متوجه نشدم

هفته پيش ٧٢.١٠٠ بودم امروز ٧١.٦٥٠

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اره وزنت را توی لیست هم  وارد کرده بودم😐 ولی تیکش را حواسم نبود بزنم... فکر کردم مال هفته قبلت ...

باشه عشقم

باشه عشقم

🌸💚🌸