2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829354 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم😍😍😍😍 عالیهههه گلم👏👏👏👏👏💜💜

گزارش#  

صبحانه.یه لیوان شیرمحلی ویه دونه رطب

ناهار ماهی کبابی وسالاد  و۱قبرنج

میانوعده .پرتقال

شام.تخی آبپز

مصرفی۵۶۰

چالش چوب

حلقه درازنشست پیاره روی

چالش_انگیزه‍# من حتمااااا وقطعااااا میتووونم بهوزن واندامی که که همیییشه ارزوشو داشتم ودرحسرتش بودم برسم دیگه هیچیی رومانع خودمنمیبینم 🍉🍉🍉🍉🍉👍👍👍✌💪💪

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
واقعاً من برام سواله کسایی که میرن تثبیت اگه کالریشونواضاف نکنن چه اتفاقی میافته کاهش دارن یاچی بدنش ...

دقیق منم نمیدونم ولی شنیدم تایه سال تثبیت بمونیم دیگه وزنمون بازگشت نداره ولی امکان داره تو تثبیت تا ۲کیلو اضافه کنیم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چ کنیم گزارش؟؟؟ ما کلا تو کار رژیمیم گزارش مزارش بلد نیستیم.😃 کالریش بالاس😆

ن بابا گزارش چی نظررر😂😂😂😀😆😆

همون لحظه که مطمعن شدی{تقدیر} از قبل نوشته شدع با چشم بسته از خیابون رد شو👌👌
سلام بروی ماهت تمنای نازنین😍😘❤❤ فدات بشم خووبم،،خودت چطوری خوووبی عزیزم👩

ممنونم عزیز قشنگمممم😍❤😘

الهی شکر...خدا روشکرر ک خوبییی

الهیییییی همیشه خوب و سلامت باشی 🤗🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
تومیتونی الانشم خوبی خانوم. 😃 قربونت برم خوبی ازخودته خجالت نده. 🙂🙂🙂😘😘 خیلی خوشحالم کنارشماه ...

😘😘😘😍🤗

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
اونم مولتیه دیگه چه فرقی میکنه. فقط یکم قویه. من هفته ای یدونه میخورم. اکثرا ماهی یه بار هم نوروبیون ...

اها 🤔 

چه خوب

حالا من برم دکتر ببینم چی میگه اگه باز بگه چیزی نیست و قرص نده منم همین رو میگیرم و میخورم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
با چیزای ناسالم که بدن تقویت نمیشه.. 🥴 چی بگم بهت.. دکتر حتما برو و یه چکاپ‌کامل بده که هم خیا ...

برای تقویت نبود که🤭

برای عوض شدن حال و احوالم بود😥

واقعا خودم هم موندم به خودم چی بگم دیگه😒😞😭

ممنونم عزیز قشنگمممم😍❤😘 الهی شکر...خدا روشکرر ک خوبییی الهیییییی همیشه خوب و سلامت باشی 🤗🤗🤗❤❤

فدات بشم مهرررررربونم😘😘😘😘

قربووونت😍😍😍😍

الهی همیشه تنت سالم باشه و لبت خندون 💋💋💕💕💕💕

به حکمتش دل بسپار 🌿