2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829354 بازدید | 290067 پست
@mariyams   👆

سلام عزیزم گزارش رژیم خگخ👇اگه جایی اشتباه نوشتم راهنماییم کن گلم فقط شیر رو نشد نخورم میدونم شیر نباید توی روز خگخ خورد ببشخین😳😳😳👇👇 گزارشم یکم بالاپایین نامرتب شد بازم ببخشین اینجانب خعلی بلد نیست😐😐....کالری مجاز 1340...فعلا که شده1328 شاید تا 40 تا اخرشب پرشد شایدم همین بمونه 😉 اگه اضافه شد آخرشب مصرفی قطعی رو گزارش میدم 😉

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂 برا تو راه از خونه بردار میوه اینا،سبزیجات،تو موفق میشی اراده ت قویه 

اره حتما همینکارو میکنم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم گزارش رژیم خگخ👇اگه جایی اشتباه نوشتم راهنماییم کن گلم فقط شیر رو نشد نخورم میدونم شیر نب ...

عزیزم حالا که شیر رو خوردی خگخ نگیر دیگه حروم میشه خگخت😅

چون باید کاملا خام خواری باشه 

هفته ی دیگه بگیر

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزدلی.  خوش بااااشین همیشه

سلام و صد سلام😎😎😎😎

گزارش#  

🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧

🐄صبحانه: ۱تخم مرغ نیمرو، ۲ گرم کنجد، ۲۷ گرم نان جو =260 کالری😋

🐟ناهار: ۲۰۰ گرم ماهی سرخ شده، ۲ خرما، اگه کاهو گیر شوهرم بیاد =321 کالری😋

🐈شام: ۱ لیوان شیر با ۲ خرما =174 کالری😋

🍎🍉میانوعده: سیب، هندونه، گردو=242 کالری😋

🍭کالری مجاز ۱۱۲۲🍭

🍭کالری مصرفی ۹۷۰ متاسفانه دیشب ۱۵۰ تا زد بالا شام با شوهر بیرون بودیم جگر زیاد شد دوغ هم بود😐😐از کالری امروز کم کردم🍭

🚰چالش ۸ لیوان آب️✔

💟چالش ورزش پهلو با چوب️✔

🚫چالش حذف قند و شکر ️✔

💟چابش دراز نشست❎

💟ورزش ندارم❎

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون ارادمو قوی کردم ب وزن دلخواهم برسم البته اندام ایده آلم❤

چالش_انگیزه# اوایل ک ازدواج کرده بودم اصلا غذا درست کردن بلد نبودم از هیچکس حتی مادرمم کمک نگرفتم رو پای خودم وایسادم و همون موقع شوهرم میگفت فکر میکردم ۱ ماه اول رو باید از بیرون غذا بگیرم اما دستپختت معرکس😍😍😍همون موقع فهمیدم واقعا خواستن توانستن است در هر کاری ک عشق باشه زیبایی باشه راه آسون میشه و دست یافتنی💕💕

🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐦🐧🐧🐦🐧🐦🐧

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد صبحانه نان ۶۰ گرم خیار و گوجه یه عدد.پنیر ۲۵ گرم. ۲۵۲ کالری میانوعد ...

تعجب كردم😐😆😆 

به به چه شاميي خوردي😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
با اجاازه استارتر هرکی میخاد تپل شه بیاد تاپیک آخرم😂

😂😂😂😂😂 از این شوخی هااا با ما نکن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   @سمیه1396     صبحانه قهوه شیر و آب ناشتا نهارآب کله پاچه نان سنگک سبزی ...

کله پاچهههه دوست دارییی🥴

سلام صبحتون بخیر.😂چون چیزای شیرین خورده بودم عذاب وجدان نزاشت کالریمو پر کنم.ساعت ۲ ناهار خوردم ۱۱. ...

سلام صبحت بخیر😍به سلامتیییی پس انگیزتوچندبرابرکن تایکماه دیگه نتیجش لبخندبه لبت بیاره😍😍💪💪💪💪💪 انشاءالله که اینهفته هم کم میکنی زیادنمیکنی🌼🌼

انجام دادم

عالیه

تو گزارشت حتما بنویس

@سمیه1396    سلاااام من اومدممممم صبحانه قهوه و شکلات تلخ 50 ناهار یک سوم نون باگت و ...

سلام گلم🌸

خوش اومدیی

گزارشوو ولش😆😆 تعریف کن کجاا ها رفتید؟؟ چیا خریدید😁

@سمیه1396     گزارش#   سلام ص:3کف نان+کره   112 ن:پلو2ق+قیمه2ق +سینه ...

سلام گلم

جرا کالریت را چرا پر نکردی؟؟؟