2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
مائده من همیشه کنارش بودم.همیشه هر چی گفته انجام دادم ولی دیگه خودت که در جریانی چقدر دل منو شیکونده ...

همسرت گناه داره

ب مادرش گفته زنم میپزه

اگه سیاست داشتی

میپختی

بعد ی بار همسرتو میکشیدی کنار و میگفتی من از غذا زیاد پختن چیزیم نمیشه ولی دوست دارم قبل از این ک ب مادرت بگی با خودم هماهنگ کنی

ن این ک شوهرت ب مادرش گفته غذا نپز حالا هم شما گفتی نمیپزم

معلومه عصبی میشه

کارش اشتباهه ولی شماهم اشتباهی اشتباهشو بهش گوشزد کردی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@شیرین_آردا    

سلام سرگروه عزیزم

صبحانه:یه لیوان شیر+2خرما+چای=153

نهار:7 ق برنج کته+100گرم سبزی خوردن+3زیتون=225

شام:1نیمرو+2کف دست سنگک+5زیتون+1 لیوان دوغ+100سبزی=393

میان وعده:شیر+سیب+کشمش+خرما+خیار+چای=356

کالری مجاز:1280

کالری مصرفی:1129

ورزش 80 دقیقه قدرتی و هوازی انجام شد

آب بالای 8 لیوان

چالش ورزش چوب

چالش حذف قند

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودم دوست دارم برای رسیدن به آرزوهام

انگیزه#  

چند وقت پیش مانتوم برام تنگ شده بود ورش داشته بودم دیروز درآوردم تن زدم کلی برام گشاد بود  باز ورش داشتم  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
عزیزم شکوه جون قبلا همه راها رو رفته اما شوهرش تغییر نمیکنه

آخه شوهره کار خاصی نکرده

خب نمیدونه کارش اشتباهه

زنه بش بگه دیگه انجام نمیده

حتی اگه بده هم خانم باید چند بار دیگه آروم بهش بگه

ب نطر بنده

اگه زندگیتون و آرامشت ن رو دوست دارید

ندارید هم ک بفرمایید. دعوا کنین

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

سلام من با شما ۱۵ کیلو کاهش داشتم و همیشه اینجا سر میزنم اومدم بازم تشکر کنم بابت این انرژی وصف نشدنی ک تو کل دوران رژیمم بهم دادین الان یک عدد دختر شاد و خوشتیپ هستم عاشق همتون هستم

آخه شوهره کار خاصی نکرده خب نمیدونه کارش اشتباهه زنه بش بگه دیگه انجام نمیده حتی اگه بده هم خانم ...

همه زندگیشونو آرامششونو دوست دارن

و مطمئنا واسش هرکاری میکنن

من که با شما دعوا ندارم

فقط گفتم قبلا همه کار کرده

سلام عزیز دلم مرسی 😍😍 انگار ۱ ساله نخوابیدمو و کوه کندم البته یکم حالی روحیم خراب که خوب میشه اون ...

گزارش#  

کالری مجاز 1450

کالری مصرفی 1458

اب 8 لیوان

ورزش 30 مین تردمیل

چالش 6ا را هم نمیتونم انجام بدم

@هستی،بانو   سلام عجقولم ورزشم حالا میخام ا ...

سلام عزیزم ببخشید برنامه تون چیه؟؟چه دقیق راهنمایی کرده

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
خب حق داری یه بار 2 بار نه اینکه ادم همیشه آشپزی کنه واسه اونا مگه تو خودت زندگی نداری؟  ا ...

بخدا خیلی بهم برخورد مائده .

خیلی بی جشم روئه .

گربه کوره که میگن این شوهره منه.بخدا عقد بودیم اومده بود دنبالم منو ببره خونه مامانش خونه تکونی کنم

منم گفتم من نمیام تا دو هفته باهام قهر بود.

هر وقت مخالفت کنم من میشم آدم بده دشمن این.

پدر شوهرم رفته بود کربلا یه عااااالمه پیاز داغ درست کردم بردم همون دوباره ایشون دستور داده بودن 

حامله بودم 6 ماهم بودم دو کیلو میگو خرید اومد خونه گفت مامان رفته مسافرت بابام و دو تا داداشمو دعوت کردم برا ناهار .منو میگی اینقدر گریه کردم گفتم تو نمیبینه من حاملم حالم بده برا خودمون غذا زورکی میپزم .بخدا با اشک وایسادم میگو ها را پاک کردم و فرداش سرخ کردم.

گذاشتم جلوشون.

هیچ وقت من الویت زندگیش نبودم.خاک تو سرم کنن.

که همیشه مثل کفش پاشنه خوابیده بودم براش همیشه فقط سرویس دادم اینم دستمزدمه

هیچکی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟ نان معمولی توی این برتامه های کالری شماری نداره چی بجاش وارد کنم؟؟؟؟؟؟

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹