2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829354 بازدید | 290067 پست
مامانت خوش اندامه؟یعنی من خوش اندامم،ببخشید ها🙈باس مامانت کوچیک نیست آخه من حس میکنم کوچیکه

ببین سلیقه ای هست،خیلی ها باس ن بزرگ دوست دارن،میگن اندام جذاب تره ولی اون طور باید حداقل وزنت دست کم 10 کیلو زیر قد باشه چون آدم چاق دیده میشه.ولی وقتی سینه و باس ن سایز هم باشه یه کم چاق بشی خیلی به چشم نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سلیقه ای هست،خیلی ها باس ن بزرگ دوست دارن،میگن اندام جذاب تره ولی اون طور باید حداقل وزنت دست ک ...

مرسی که جواب دادی😘

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍

گزارش#   @مامان_الیساهستم 

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۱ کف دست نان+ ۱۰ گرم کره بادام زمینی+ ۸ گرم عسل= ۱۲۲

نهار: ۲ کف دست نان+ ۱۴ قاشق سوپ جو= ۲۸۸ کتلری

م.و: چای و ۱۵ گرم کشکش= ۴۵ کالری

شام: ۱ کف دست+ ۱ تخم مرغ نیم رو= ۱۶۴ کالری

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۵۰۰

کالری مصرفی  ۶۱۹

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

۱۵ دقیقه حلقه ✔

چالش چوب ✔

قرص آهن ✔

آب ۶ لیوان✔

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

خودتو_دوست_داشته_باش#   همیشه سعی میکنم کینه ای نباشم، و زود ببخشم، سخته اما شدنیه

چالش_انگیزه#  یکی از انگیزه های لاغریم اینه که اندامم تو لباس بیرون مشخص نباشه 😶😶😶

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
سلام گلم    @pari95     ص:۳کف لواش+پنیروخرما+چای وقند۱۴۴ ن:همبرگر۲۲۰ م و:تر ...

سلام گلم باید ذهنتو آروم کنی و اول چیزایی ک میخوای بخوری بزنی توی کالری شمار بعد بخوری 

کم کالری و سیر کننده بخور 

عیب نداره گلم ورزشتو بیشتر کن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام بهارجان.  بسلامتی ایشالا همون مجازت رو ببند اشکال نداره فست نگیر تا برمیگردی. ن زیاد نم ...

نه دیگه سعی میکنم کلا رو همون ۱۰۰۰تا ۱۱۰۰ببندم ولی دیگه فست نمیگیرم اون روزا رو هم ۱۰۰۰تذ کمتر نمیتونم سالم خوری هم فکر نکنم بشه چون غذاهای بیرون کلا سالم نیس و بعدم سفره و هله هولش🤣🤣🤣اضافه نکنم خوبه🤣🤣🤣

فدات 💜💜💜 گند زدی که زدی فدای سرت شاد باش  دیگه نبینم این حرفو بزنیا😒🔫🔫  وقتی میزی ...

وای مرسییی عزیزم لطف داری ممنون ایشالله فردا پرانرژی وبهترازقبلم میام. دوست دارم پری جونم خیلی گلی, 😍😘شبت بخیر

سلام عزیزم💜💜 گزارش#   سحری.تخی ابپز وسیب زمینی.کاهو.پرتقال.پسته افطار.ماست رطب .عسل.نسکاف ...

💜💜💜🖒🖒😃😃😃

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اره خیلی بی حالم دو سه روزه. امروز نتونستم فست بگیرم. مجازمو گرفتم فقط.

عیب نداره چیزای مقوی بخور سلامتیت مهمه 

وای مرسییی عزیزم لطف داری ممنون ایشالله فردا پرانرژی وبهترازقبلم میام. دوست دارم پری جونم خیلی گلی, ...

قربونت برم 😘🌻💜

من مطمعنم فردا پر از انرژی میای 💪💪💪

گزارش#  

@pari95 سلام عزيزم شبت بخير

صبحانه چاي و خرما و يك كف دست سنگك و ١٠ گرم پنير و نصف گردو

ميان وعده خيار و نصف سيب

ناهار جوجه كباب ١٠٠ گرم و يدونه گوجه كبابي و ٣ ق ماست

ميان وعده چاي و خرما و هلو

شام نصف موز

كالري مجاز ٥٠٠

كالري مصرفي٥١٠

چالشهاي ورزشي انجام شد

اب ٤ ليوان

قربونت برم 😘🌻💜 من مطمعنم فردا پر از انرژی میای 💪💪💪

ایشالله حتما ولی حس میکنم چاق تر شدم خیلی غصه میخورم اصلا نمیتونم ازفکرم بیرون کنم دو روزه نیست کارم شده گریه وزاری. میخوای عکسشونشونت بدم؟ 😭😭😭

سلام گلم فشارت افتاده😢 از خودت مراقبت کن زود خوب بشی🌼💛

گزارش# @مهدیه24  

امروز اصلا حالم خوب نبود تازه بعد از سرم تونستم غذا بهخورم

ناهار 7تا قاشق برنج دو تا تکه گوشت 10گیلاس یه دونه هویج 400کالری ورزش هم هیچ

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @pari95   سلام عزيزم شبت بخير صبحانه چاي و خرما و يك كف دست سنگك و ١٠ گرم پ ...

سلام عزیزم 💜🖒

عالی 

گزارش#   @شیرین_آردا       سلام سرگروه عزیزم 🥰🥰❤️❤️ مجاز »»۵۰۰ ...

منم امروز ورزش نداشتم! بقیه عالی بود

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋