2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829355 بازدید | 290067 پست
چرا گلم 🤔🤔🤔🤔

نگین جان آدم قدر ندانیم نیستم از تموم زحماتت سپاسگزارم ک بدون هیچ هزینه ای وقت وانرژیتو گذاشتی برام🙏🙏🙏🙏🙏🙏

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

@سمیه1396  

@mamanali95  

عشقولياااا ديديد چيشد وزنمو سايزم كاملا كاذب بوده

امروز شدم

ميگماااا ديروز حسابي خورده بود تو ذوقم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب درسته دیگه. بعد باید past   بزنی

سلام سهیلاجون خدا بد نده الان متوجه شدم مریض بودی خداروشکر که بهتر شدی عزیزم

صبحانه شیرقهوه و شکلات تلخ و نان وپنیر و گردو(۲۱۹)

میانوعده کشمش و خرما و توت فرنگی(۲۰۰)البته با فاصله خوردم با هم نخوردم خرما و کشمش رو با فاصله با چای سبز خوردم و توت فرنگی رو هم بعدش خوردم

ناهار کوکو سیب زمینی (۲۷۱)

میانوعده ذرت ابپز ی عدد(۱۰۹)

شام شیردارچین عسل۱۰۱

جمع ۹۰۰

مجاز ۱۰۰۰

ورزش دو و چالش چوب و چالش فول بادی

@سمیه1396     @mamanali95     عشقولياااا ديديد چيشد وزنمو سايزم كام ...

💃💃💃💃💃

پ خوشحال باش♥️

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

@شیرین_آردا  سلام گلم خوبی روزت خوش

صبحانه:پنیر.خیار.گوجه‌.عسل.چای.۳ کف نان سنگک.۲۸۲ کالری
نهار:۶ق پلو و خورشت مرغ.سبزی.۵۴۵ کالری
شام:سیب زمینی آبپز.۷۵ کالری
میان وعده:هندوانه.آلو.شیر.خرما.چای سبز.هویج.بلغور گندم.۶۳۰ کالری
کالری مصرفی:۱۵۳۳
۱۰ لیوان آب
ورزش:چالش چوب.۶۰ تا درازنشست.۱.۳۰ حلقه.۳۰ دقیقه پیاده روی

خدایا شکرت 🌸
💃💃💃💃💃 پ خوشحال باش♥️

واقعا خوشحالم كه شدم چون سينه هام بدجور درد ميكرد

ديگه غلط كنم قرص بخورم قوله قول ميدم ديگه نخورم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
واقعا خوشحالم كه شدم چون سينه هام بدجور درد ميكرد ديگه غلط كنم قرص بخورم قوله قول ميدم ديگه نخورم

افرین دختر خوب بگو خودش جلوگیری کنه والا 

مردا مارو نابود میکنن خودشون هیچی

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
قربونت برم عزیزم😍😍😍😍 تا60میرم و بعدش میرم تثبیت دیگه.

گزارش#  

سلام علیکم من اومدم😎😎هم اکنون اینجا درجه هوا ۴۵میباشد 😵😵😲😲تعجب نکنید عادیه ریلکس باشید و زیر کولر تکون نخورید و عینک آفتابی فراموش نشود😎😎😅

🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞

🐓صبحانه : ۳۰ گرم نان جو + ۲ گردو + ۰/۵ قاشق عسل + ۰/۳ قاشق کره =۲۲۶ کالری😋

🌞ناهار: خورش کدو با مرغ البته رژیمی کدوها و مرغم آبپزه +۱ کاسه ماست =۴۳۵ کالری😋

🌛شام :۱ لیوان شیر + ۲خرما =۱۵۴ کالری😋

☀⭐میانوعده ها : هندونه + سیب + پرتقال +موز + ۱ لیوان آب شاتوت =۲۸۲ کالری😋

🚰چالش ۸ لیوان آب✔

🚫چالش حذف قند و شکر✔

💟چالش ورزش با چوب ✔

🌂چالش درازنشست تا ۱۵تعطیل است مراجعه نکنید✖

💟ورزش هم ندارم ب همون دلیل قبل✖

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون چپ دستم خط زیبایی دارم استعداد نقاشی دارم و با این کار کلی ذوق میکنم ،هر بار بعد از کشیدن نقاشی مثل آنشرلی غرق در رویا میشم😍💖💌

چالش_انگیزه# همیشه گفتن نام نیک ماند ب یادگار.....برای این نام نیک زندگی نیک وجدان نیک و اخلاق نیک از خدا کمک میخوام و تلاش میکنم💞💞💞💞

🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴🌞🌴

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزجان برام مهمون اومد الان وقت کردم کالریاروواردکردم سحری.شیر وتخی ابپز.ورطب کلم وگل کلم اف ...

🖒🖒

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نه گلم زیاد نیس هفته اول ۲ ست ۱۵ تایی بعدش ، هر هفته، ۵ تا به هر ست اضافه کن که سر جمع میشه ۱۰ ...

اوکی گلم.

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خدانکنه گل زیبا😘😘😘😘 ترفندامون یکیه😆 شوهرم میگفت حالا ک اینقدر دوسداری حداقل تا۶۳برو دیگه کافیه ...

چشم عزیزم .مررررسی😍😍💝💝💝💝

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
#گزارش سلام عزیزم روز قشنگت بخیر صبحانه: 60 گ جگر.1 کف تافتون : کالری123 ناهار:  2 کف تاف ...

سلام گلم 💜💜💜💜🖒🖒🖒

مواظب خودت باش انشالله ک درد نداری عزیزم

سلام سهیلاجون خدا بد نده الان متوجه شدم مریض بودی خداروشکر که بهتر شدی عزیزم صبحانه شیرقهوه و شکلات ...

سلام بهارجان.ممنونم عزیزم.

گزارشت عالی مث همیشه👍👍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..