2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829728 بازدید | 290067 پست

@هستی،بانو    

گزارش# ۹۹۰۳۱۲

صبحانه ۳ ق املت🍳 +نان 🍞کالری ۲۷۰

میانوعده اب و چای کالری ۰🍹🍹🍹🍷🍷🍷🍷

نهار نون محلی 🍞کره نصف قوطی کبریت و پنیر۱ قوطی کبریت 🧀چای ۴۵۰

میانوعده هلو🍑🍑 و زردالو 🍑🍑۱۸۰

شام سالاد ۱۰۰🥗🥗🥗

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی ۱۰۰۰

♥️♥️♥️به جبران دیروز کالریمو کمتر میبندم♥️♥️♥️

چالش حذف قند♥️

چالش درازنشست♥️

پیاده روی نیم ساعت🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

چالش ۳۰ روزه 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂

انگیزشی# من بخاطر سلامتی خودم تلاش میکنم

خودتو_دوست_داشته_باش# امروز از دست خودم دلخورم بخاطر دیروز😅

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر شدیی؟؟؟

اره خداروشکر چون تازه این مدل چایی رو خوردم روز اول بهم نساخت ولی کلا هرچی غذا میبینم حالم بهم میخوره مصرفم فعلا شده پنیر😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
برای لینک فرستادن هر تاپیکی میری رو عنوان .دستت رو نگه میداری و کپی ادرس پیوند رو میزنی. میای هرجا ...

مرسی عزیزم😘😘بچه هایبابرام توضیح دادن گوشی من نداره روی عنوان دستمونگه میدارم انگیسی میادمیزنم روی کپی آدرس چیزی نمیاد😅😅

گزارش#  

صبحانه لواش ۵کف.پنیر ۳۰گرم.گردو ۲تا.چای.گوجه خیار(۲۸۸)

ناهار کوکو سیب زمینی یه تیکه خالی.ماست و دوغ ۱لیوان(۳۱۵)

شام آش دوغ ۱۵ق(۳۷۵)

میان وعده شیر ۲لیوان.چای.کشمش.موز.سیب.زردالو ۴تا.هلو ۲تا(۶۷۱)

مجاز ۱۷۰۰ مصرفی ۱۶۷۲

اب ۸لیوان

ورزش نیم ساعت پیاده روی تردمیل.۵۰شنادیوار.چالش چوب و دراز نشست

@pari95  

نمیدونم والا😪اینم گزارشم.مجاز1300تا،چالشچوب و یک  ساعت ورزش

اين هفته فستا را بگير 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     ورزش اب7 مجاز 1200 مصرفی1200،😄 بلاخره پر شد کالریم البته تقصیر کرانچیه خی ...

دفعه بعد با چيزاي  سالم پر کن..

راستی ناهار و شام و صبحونه، نان نخوردی؟؟

حتما در طول روز ، حداقل ۱ وعده را نون بخور که ضعف نکنی گلم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیز دلم💝 اا من نبودم این مدت..نمیدونستم چالش جدید داریم..الان میبینم چجوریه...از امروز انجام ...

سلام گلم🌸

صفحه ۱۳۳۵۱

اره خداروشکر چون تازه این مدل چایی رو خوردم روز اول بهم نساخت ولی کلا هرچی غذا میبینم حالم بهم میخور ...

خونه کیی رفتته بودی؟؟ هر کی هست ، قصد لاغر شدن را داره😆

ممنون عزیزم. بهتر شدم امروز.

خداروشکر😍 خوب باشی همیشه انشالله🥰🥰🤗🤗😚😚

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
مرسی عزیزم😘😘بچه هایبابرام توضیح دادن گوشی من نداره روی عنوان دستمونگه میدارم انگیسی میادمیزنم روی ...

خب درسته دیگه. بعد باید past   بزنی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چرا گلم 🤔🤔🤔🤔

چون ازت دلخور شدم نگین جان من گزارش دادم ولی تو بهم اخطار دادی خورد تو ذوقم  و انگیزمو از دست دادم ،بعدشم چالشو ۴ روز پیش گذاشتن تو هنوز واسه من نفرستادی اگه تک نمیشم ریپ میکردی😔😔😔😔

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
قربونت برم عزیزم😍😍😍😍 تا60میرم و بعدش میرم تثبیت دیگه.

خدانکنه گل زیبا😘😘😘😘

ترفندامون یکیه😆 شوهرم میگفت حالا ک اینقدر دوسداری حداقل تا۶۳برو دیگه کافیه....گفتم نع باید تا ۵۸برم ک تثبیت کردم زیاد شد غصه نخورم😂

ب امید خدا پس خیلی زیاد مواظب خودت باشی ها ببین کی گفتم😠😒😤😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿