2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
دوستم تثبیتی شدنت مبارک🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💞💞💞💞💞

ممنون گلم 😍

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
@شیرین_آردا     گزارش# کااری مجاز :۵۰۰ کالری مصرفی:۴۹۵   صبحانه : نیمرو و نان ...

عالیه عزیزم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادر شوهرم بودم😴😯اونجا هرچی میگم نمیخورم هی میگه یکم دیگه بخور نخورمم هی میگه مریض میشی صبحا ...

وای وای وای

امروز ۳۰۰ تا کمتر ببند کالریتو حتمااااا ورزشتم زیادترش کن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام سرگروه عزیزم     صبحانه:2کف دست سنگک+2گردو+1قوطی کبریت پنیر لیقوان=302 نهار:1سیخ جو ...

سلام عزیزدلم فست نبودی؟؟ گزارشت چرا اینقدر دیر شده

👏👏💜💜💜

#گزارش

صبحانه:3خرما.1 گردو  : کالری98

ناهار: 7 ق لوبیا پلو.3 چهارم لیوان سبزی: کالری279

شام:3 کف تافتون.5 ق آبگوشت.نصف لیوان آب گوشت.3 چهارم ل سبزی : کالری400

میان وعده :  سیب.لیمو.سمنو.بادام : کالری671

کالری مجاز : 1450

کالری دریافتی: 1450

*8 لیوان اب

* ورزش 15 مین هوازی 20 مین قدرتی

*دراز نشست و چالش جدید نمیتونم

*نه به قند مصنوعی

#خودما_دوست

خودما دوست دارم چون نسبت به آدما اطرافم گذشت دارم

انگیزه#  

‍ واقعا انگیزه خاصی ندارم چون کاهشم خیلی کم شده و احتمال میدادم به این وزن برسم این طور بشم،طبق رژیمای قبل

🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠

نارنجیام سلاااام به روی ماهتون🤚🏻

امروز روز وزن کشیه

لطفا طبق روال وزناتونو بگین

ناشتا باشین

دسشوری رفته باشین

یک ساعت بعد بیدار شدن

با لباس هایی که همیشه وزن میکنین با اون وزن کنین

پری باشین علامت 🎈 بذارین

مدل گذاشتن وزن🧡

نام.       وزن اولیه.       هفته پیش.       فعلی.         هدف

امیدوارم همتون کاهش توپی داشته باشین💪🏻👍🏻

🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠

@ستاره_دنباله_دار11  

@somayehh  

@النا123  

@دیاناجوون  

سلام سرگروه عزیزم     صبحانه:2کف دست سنگک+2گردو+1قوطی کبریت پنیر لیقوان=302 نهار:1سیخ جو ...

وزن کشی

سلام عزیزدلم فست نبودی؟؟ گزارشت چرا اینقدر دیر شده

سلام جانم گزارش فست رو دیروز دادم این مال امروزه گفتم شاید نتونم طول روز گزارش بدم شب نوشتم فرستادم   

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

سلام عزیزم خوبی چند روزه تگ میکنمت برا ورزشام ولی جواب نمیدی..گفتم شاید نمیاد برات پیامام 😚😘💐

وزن#

وزن این هفته۶۸/۵۰۰ وبدون دشوری البته

@سمیه1396

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@شیرین_آردا     صبحانه:۱ کف نان سنکگ.پنیر.خیار.۱۵۰کالری نهار:۶ق پلو ۱ ران آبپز.۳۳۰کالری ...

وزن کشی

عزیز دلم مصرف کربو هیداتت بالا بوده ۴۰ گرم نان و پلو چالش جدیدو رفتی امروز؟؟؟

اره رفتم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@سمیه1396   سلام عزیز😘😍💚💚 گزارش# ناشتاخاکشیرعسل۲۱ ص:۱۲گ نان سنگک.تخم مرغ آبپز۷گرم خر ...

سلام گلم🌸

گزارشت بیسته👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   صبحانه:كره بادوم زميني+نون تست جو+چاي(١٢٥) ميان وعده:زردالو+قهوه(٤٠) ناهار:جوجه+لو ...

افرین👏👏👏👏👏عالیه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸