2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
ایشالا😍😍😍 اونوقت دیگه کی منو میگیررره😎😎😎😎 سهیلا جونم تماس تلفنی برقرار شد؟ 

فدات شمممممم.

اره گلم.جوابش رو قراره بهم بدن.😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سهیلاجون من امروز نتونستم نه فست باشم نه کالری شماری کنم اصلا نمیدونم جی رو چقدر خوردم ی مشکلی پیش ا ...

فردا پری میشی یعنی؟

حتما فردا بهم اعلام کن . یادم نمیمونه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تورخدا راهکار بدین من فردا حتما پريود بشم😞

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام عزیزم خوبی امروز تولد خواهر زادم بود از صبح در گیر مراسم بودم ساسزمو نگرفتم امروزم خیلی زیاد خو ...

سلام عزیزم.

مبارکش باشه.

امروز اکثرتون خراب کردین😩

گزارش#   🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 صبحانه: ۱ کف دست نان+ ۱۰ گرم کره بادام زمینی+ ۵ گرم عسل= ۱۱ ...

عاااااالی👏👏👏👏👏.

چالش حذف قند تموم شده گلم

چشم عزیزم آؤه تغییر داشتم اما خیلی کم بود اعصابم از خودم خورد شده

ورزش قدرتی رو بیشتر کن عزیزم

@pari96   گزارش#   سحری.یه لیوان شیر افطار ۵تارطب وماست شام ۴ق اش هندونه مصرفی۵۳۸ ...

👏👏👏👏👏💜💜💜

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

سلام شبت بخیر نگین جان

@donyay_kochak      ‍
گزارش#
(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)
کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۱۷۰

صبحانه: نان ✋+نیمرو + خرما+ چای           ۲۳۰ کالری
میان وعده: توت فرنگی+ گوجه سبز               ۱۵۰ کالری
ناهار: ۶ ق برنج+ ۴ ق فسنجون+ دوغ+ زیتون ۴۵۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: چای+ خرما+ میوه                      ۱۵۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: نرگسی                                ‌.               ۱۷۰ کالری                            
چالش حرکات چوب ✔
چالش مصرف آب: ۷ لیوان
کالری سوزیده: حلقه، رقص

خودتو_دوست_داشته_باش# 

خودم را دوست دارم چون میزبان خوبی برای عزیزانم هستم و خدا رو شاکرم که عزیزانی را دارم که در منزل مان میزبان شان باشم

چالش_انگیزه#  

میری توی مغازه فروشنده میگه بخاطر کرونا پررو نداره ولی از روی لباس که اندازه می گیری می بینی سایز ۱۰۰ ش شده ۸۵ حتی توی دور شیردهی 😎

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

@سمیه1396  

یه لیوان پررررررر دم کرده گل محمدی و برگ  سنا  خوردم حالم دگرگونه 😩😩😩😩

همیشه دستشویی نرفته وزن میکنم چون نمیاد لامصب 😓😓😓😓

روم به دیفال فردا اگه خبری ازم نبود نگرانم نشی دیر میام وزنمو میگم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سایزاتونو اینجا بذارین بچه ها   @دیاناجوون     @ستاره_دنباله_دار11     ...

خونه مادر شوهرم بودم😴😯اونجا هرچی میگم نمیخورم هی میگه یکم دیگه بخور نخورمم هی میگه مریض میشی

صبحانه=نون لواش🌯+پنیر🧀30گرم کم چرب==>212کالری
ناهار=آبگوشت🐑(آب گوشت🍜؛گوشت پخته🍖؛لوبیا و نخود پخته)850کالری دوغ2لیوان🍵80کالری
شام=قیمه4ق🍛+آلو3🍑+برنج6ق🍚402کالری
میان وعده=گوجه سبز🍈70کالری
مصرفی1618😔😶
مجاز1494

ورزش=چالش جدید✔1396قدم.فعالیتمم زیاد بوده
آب=5

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

@سمیه1396  

روز هفدهم چالش حذف قندو شکر

فست ۵۰۰

صبحانه وناهارو شام 

شیر وتخم مرغ آب پز وسیب زمینی آب پز

۱۶لیوان آب

یه ساعت پیاده روی با نیم ساعت حلقه +چالش تاپیک

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

سرگروه ها هرکی پستم دید بی زحمت جوابم بده  

ساعت 10/5   50گرم کیک خامه ای خوردم،فردا تو وزنم تاثیر میذاره؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
همیشه پستاتو خوندم واقعا پستات به من انرژی میدن مخصوصا قسمت انگیزه موفق باشی عزیزم ممنون بابت پستای ...

لطف داری عزیزم😍😍 منم از بودن تو جمع شما خیلیییی خوووشحالم و لذت می برم که کنار هم سعی می کنیم بهتر باشیم😍❤️

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud