2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829370 بازدید | 290067 پست
بگو اگه دکتر لازم نداشتم که حالا نمیمدم دکتر مهر میومد از دست این دکترا که برا کلاس کارشون این کارا ...

اره بخدا همه برنامه هام را بهم ریخت با این نوبت دادن😑منشی انگار ازدماغ فیل افتاده جیغ زد نوبت زودتر نداررررررممممم

گفتم خب باشه 😒همون مهر بزن 😶

اره حتما ازفردا دوباره باید استارت بزنم عروسی درپیش داریم 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
بگو اگه دکتر لازم نداشتم که حالا نمیمدم دکتر مهر میومد از دست این دکترا که برا کلاس کارشون این کارا ...

میگما عزیزم توکه بچه اصفهانی دکتر نرگس لشنی را درمورد نشنیدی میگن اونم در زمینه سقط مکرر تجربه داره 🧐

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از ۳تا ۵ تونوبت بودم بعدم نوبت زد واسه مهر گفتم زودتر نمیشه منشی چنان نعره زد سرم 😩چرا میگی زو ...

دیگه چاره ای نیس،انشالله مشکل حل بشه و بزودی دوباره مامان بشی😘😘😘😘

دقیقا👌🏻👌🏻 به نکته خوبی اشاره کردی من خونه مامانمو مادربزرگم که میرم وحشتناک در شکمم باز میشه سی ...

عاشق این اراده و مهار وسوسه ت شدم❤❤❤❤❤❤❤

باید یه کاریش بکنم وگر نه با هر بار بیرون رفتن کلی زحماتمو هدر میدم،حالا دیروز پفیلا درست کردیم،هندونه و اینا خوردم.من میل به شیرینیم بیچاره م میکنه،

قربونت انشاءالله شماهم خراب نکردی من بایدزجربکشم کم کنم ولی آنی وزنم زیادمیشه😳😳😣

سلاااااامممم مهربووووون 😍😍🤗🤗🤗

گزارش#       99/3/10

صبحانه 👈نان سبوس دار (دو کف)+عسل+پنیر

نهار👈سوپ سبزیجات 

شام👈تخم مرغ آب پز+سیب زمینی آب پز+سالاد کاهو و کلم بدون سس

میان وعده 👈نسکافه با شیر بدون شکر +خرما+بادام+گردو+موز+کشمش 

آب👈۸لیوان

کالری مجاز 👈۷۰۰

کالری مصرفی 👈۶۸۲

ورزش👈نیم ساعت حلقه +دراز نشست +چالش چوب (سه ست بیست تایی)

مولتی ویتامین ❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@شیرین_آردا  

صبحانه:۱ کف نان سنکگ.پنیر.خیار.۱۵۰کالری
نهار:۶ق پلو ۱ ران آبپز.۳۳۰کالری
شام:کدو ماست.۱۲۲کالری
کالری مصرفی:۶۰۲۰
ورزش:۱ ساعت حلقه.۶۰ درازنشست.چالش شکم.۳۰ دقیقه پیاده روی
۹لیوان آب
هنوز ب چالش حذف قند پایبندم😅
چالش چوبو از فردا شروع میکنم عزیزم!

خدایا شکرت 🌸
۴تا🥺

وای🥺😞😞😞

الان یه پسر داری؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
وای🥺😞😞😞 الان یه پسر داری؟؟

اره عزیزم خداراشکر یکی دارم

گزارش#  

فست

صبحانه:چای+خرما(۶۴)

ناهار:ران مرغ+کاهو(۲۳۴)

میانوعده:چای+خرما+توت+آلوچه سبز+بستنی😩😩(۲۸۵)

شام:هیچی

خراب شد فستم با این کار

مصرفی:۵۸۳😒

مجاز:۵۰۰

ورزش:۱ساعت پیاده روی

حالم اصلا خوب نیس روحی 😤😤عصبی م نمیتونم درست تمرکز کنم

انشالله از فردا صبح بازم استارت بزنم این ۵کیلو کم بشه😩برم تثبیت🤪

ببخشید 🥺🥺

چالش آب۱۰لیوان👍

چالش درازنشست👍

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@donyay_kochak  

@سمیه1396  

صبحانه نان و خامه ۲۳۰

ناهاربرنج و خورشت مرغ۴۳۰

میان وعده توت فرنگی ۱۲۰

شام نان و خورشت قیمه ۳۱۰

مصرفی ۱۰۹۰

مجاز۱۰۶۰

ورزش چالش گروه

۲۰ دقیقه ورزش با وزنه

۱۰ دقیقه اینتروال 

۷ لیوان آب 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

@سمیه1396  

سلام عزیزم

صبحانه:1لیوان شیر+2خرما=153

ناهار:1کفگیر برنج+2ق غ قورمه سبزی=229

م و:1 لیوان چای+2 خرما+2زردآلو=94

شام:نصف ملاقه شیر برنج

کالری مصرفی:557

14 لیوان آب،چالش چوب،چالش حذف قند،چالش دراز نشست

نیم ساعت حلقه،35 دقیقه قدرتی،12 دقیقه بازو،پروانه،شنا دیواری،طناب

انشاءالله فردا عدد جدید روی ترازو ببینم البته کنار از قبل😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
سلام خواهش میکنم اشکال نداره گلم💙❤💜♥ خیلی خوب بودی👏👏👏👏باریکلاکه چالشارورعایت میکنی💚موفق باشی ...

سلام عزیزم شبت به خیر   

گزارش# فست#  

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون آرومم

چالش_انگیزه#  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud