2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832949 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     گزارش#   صبحانه شیر+نون لواش+پنیر 🍞🧀🍶 میان وعده چندتا بادوم زم ...

افرین👏👏👏👏

فقط اون ناهارت😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ببخشید دیر شد عزیزم      سایز#   وزن ماه گذشته 57         ...

افرین.. خیلییی خوب سایز کم کردی👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سيلام عزيزوم خوبي چه خبرا

سلام خوبییی💖

من خوبم..

جه خبراا

نه عزیزم اشکال نداره خیلی ورزش خوبیه انجام دادم مچکر🌷🌼🌿

💖🌸

🖒🖒 فردا پر قدرت تر از  امروز 💜💜💜💪💪 موفق باشی

گزارش#  

صبحانه:2 خرما.نصف ق عسل  : کالری71

ناهار:  2.5 کف تافتون.3 چهارم تخم مرغ.سبزی 3 چهارم لیوان: کالری204

شام:   : 2.5 کف تافتون.سبزی 3 چهارم لیوان.پنیر 1 سوم ق کبریت: کالری162

میان وعده:2گ شکلات.خربزه.خرما.سمنو  : کالری261

کالری مجاز:700

کالری مصرفی:700

*نه به قند مصنوعی(فقط صبح تا ظهر بیرون بودم خیلی سرم درد میکرد به اصرار همسرم 2 گ شکلات خوردم )

*8 لیوان آب

*مولتی ویتامین

*دراز نشست نمیتونم،چالش جدید کمر هم چون باعث تکون تو سر میشه و سر من بسیار زیاد حساس و زود سردرد میگیرم و حالت تهوع نمیتونم انجام بدم

*ورزش: 20 مین تردمیل.15 مین قدرتی

#خودما_دوست_دارم

خودما دوست دارم چون به لطف خدا تونستم تاثیرات مثبت رو اطرافیان بگذارم،البته همراه با سختی

انگیزشی#  

امروز برای سایز دیدم دارم کم کم مثل گذشته کمر باریک میشم

بازم آفرین ب این گزارش توپت👏👏👏👏 و بازم آفرین ک خگخ رو گرفتی👌👌👌❤❤ تو خگخ خیلی مهم‌نیس ک کالر ...

😘😘😘😘💖💖💖🌈

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
خدا بد نده عزیزم..مراقب خودت باش اول سلامتی بعد رژیم

قربونت شم 

مينا جون استرس دور موندن از برنامه رژيمم با شما داشت منو ميكشت /قربونت شم من سالم باشي 

امروز رژيمم از سر شروع كردم فقط ورزش محدود رفتم 

ي مدت ٣-٤ روزه شايد نتونم ورزش درست حسابي كنم 

چيكار كنم بجاش؟ @عروسترکم  

ي چيز ديگم كشف كردم : از موقعي ك خگخ رو حذف كردم رفتم رو استوپ ! ميخوام دوباره بيارمش تو رژيمم

‍ 

٦ليوان.اب#   ‍ 

مجاز ٥٠٠ 

مصرفي ٦١٢ 

حذف.شكر.مصنوعي#  

٢٠درازنشست#  

٢٠پروانه#  

٢٠ورزش.پهلو#  

2790
2778
2791
2779