2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829370 بازدید | 290067 پست
سایز#   سرگروه_زرد#   @سمیه1396   👈سمیه جون سایزاما ببین @دوباره_زندگی & ...

سایزات که فوق العاده ان

منم آرزومه دور کمرم بشه 70

فعلا که 78 دور کمرم

آرزومه مثل تو رون پاهام بیاد تو دهه 50😍😍😍ولی فعلا که 63.5😒😒😒

آرزومه دور بادسنجم مثل تو بشه 80 ولی الان 109😶😶

دور شکمتم خیلی خوبه بیخودی به خودت نگو شکم. گنده

سلام خانم ها لطفا سایزاتون رو اینجا وارد کنید ☺️☺️☺️☺️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4451297/تاپیک-سایز-دوستان-بامداد-خمار

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونم اراده🙆🙆🙆

گزارش#  

سلام عزیزم

🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳

🌹صبحانه: ۱لیوان شیر+۲ خرما+۱ گردو=180کالری

🌹ناهار: ۲۱۰گرم خوراک لوبیا+۵قاشق ماست =202کالری

🌹شام: ۱ تخم مرغ آبپز =80کالری

🌹میانوعده ها: ۱ لیوان آبهویج +50گرم پرتقال+۱۰۰ گرم سیب+۲۵۰ گرم هندونه =228کالری 

🌻کالری مجاز روز فست ۷۰۰🌻

🌻کالری مصرفی ۶۹۰🌻

🚰️چالش ۸ لیوان آب️✔

🚫چالش حذف قند و شکر ️✔

💟چالش درازنشست رو نمیرم چند روزه نمیرم تا بعد از موعدم که ۱۵ هستش🚫

💟ورزش هم همینطور الان تقریبا یه هفتس نمیرم⛔

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون یه مامان فرشته دارم ک امروز تولدشه😘😘😘😘😘😘😘

چالش_انگیزه# برای هر روز برنامه ریزی کنید تا راه رسیدن به موفقیت آسانتر شود🌹🌹

🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳

به حکمتش دل بسپار 🌿
ماه قبلت کو عزیزم؟؟

⛹️‍♀️👗
 سایز تاریخ ۹۹/۲/۱۰

💪دوربازو  »۳۵.۵

👙دورسینه» ۱۰۱.۵

🎃دورشکم »۹۷

💎دورکمر »۹۶.۵

🤰دورناف  »۹۷

🙈دورباس ن »۱۰۶

💃دورران  »۶۱

👢دورساق پا  »۳۸.۵

👠دورمچ پا »۲۱.۵

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اره عزیزم خیلی راضیم❤❤ من ب هرکسی ک میتونه حلقه بزنه و مشکل نداره توصیه میکنم 😍

مرسی♥️منم میزنم بیشتراوقات 

ولی گودی کمر دارم گاهی اذیتم‌میکنه 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
⛹️‍♀️👗   سایز   تاریخ   ۹۹ / ۲ / ۱۰ 💪 دوربازو   » ۳۵ . ۵ ...

دکتر براچی زهرا؟؟؟؟

برا سقط مکرر😑 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
یه چالش دوهفته ایی ازروفیلم توتلگرام دانلودکردم.چالش دوهفته ایی بعدزایمان😅😅

عزیزم به بچه های گروه بگو اینجا سایز بدن 

سلام گلم من سرگروه نیستم به جای یکی ازدوستان یه مدت بابچه های آبی۱همراه شدم ولی چشم ازریسمون بپرسم ب ...

عزیزم حتی اگه یه نفر عضو داشتی کسیو عضو نکن 

سلام گلم من سرگروه نیستم به جای یکی ازدوستان یه مدت بابچه های آبی۱همراه شدم ولی چشم ازریسمون بپرسم ب ...

محبت میکنی😘

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪
من کلا دیروز گوشیم شارژرش خراب شده بود و تو ویلای مادرشوهرم اینا بودم که نمیتونستم بگیرم با گوشی شوه ...

اوف 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم