2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
 واای خدایاا چه جوریی، اینجورییی شد؟؟؟؟😨😨😨

سمیه 😥😥😥😥

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه ثانیه برو دشوری گزارش بنویس!🤪🤪🤪

ن بابا اونوقت گوشی دستش ببینه تو دشویی بعش شک کنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام عشقم  @هستی،بانو   🌅:1عدد🥚(77) 🌞: سینه ی🐔، 1 🥄 غ ماست، 1🥄 غ ترشی، 1عدد🍅، ...

چه گزارش باحالی😍

آفرین 👏👏

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

گزارش#  

@عروسترکم  

صبحانه،شیر،خرما

ناهار،سیبزمینی سرخ شد،کدو سرخ شده ،گوجه

شام ،املت،نان سنگک ۲کف دست

میان وعده،آلوچه،شیر

مجاز ۱۸۰۰

مصرغی۱۵۲۴

بقیشم پر میکنم،

چالش قند💖

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون خدا بهم پوست روشنی داد😍چشای درشتی دارم😍

چالش_انگیزه# میخوام مانکن بشم تا دیگه استرس خرید و نداشته باشم که شاید سایزم نداشنه باشن

💕💞
من اینو نشنیدم بهترین برند متفورمین گلوکوفاژه و یه بسته ۱۰۰ تایی ۲۵ هزار تومانه  خیلی خوبه&nbs ...

مرسی قشنگم 💕

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چه گزارش باحالی😍 آفرین 👏👏

مرسی عزیزم🍃

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خیییلی عاااالیه بهار جان. 👏👏👏👏👏👏 نون و برنج هم تو برنامه هفتگیت حتما بذار گلم.چون لازمه. ولی ...

نون که تقریبا هفته ای سه چهارراه صبحونه دارم ولی نون سفید نمیخورم سال‌هاس من نون روگن فقط میخورم

برنج هم هفته ای ی بار یا نهایت دو بار میخورم حتما🥰🥰

سمیه 😥😥😥😥

بعلهه گلم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@هستی،بانو‍     

گزارش#  990307     گزارش قبلیم ناقص اومد😐😐😐😐

صبحانه نان لواش🍞 و املت🥚 250

میانوعده آب  چای 

نهار کوکوسیب زمینی🍕 و 2 کف دست لواش🍞🍞 410

میانوعده هندونه 🍉🍉🍉90

شام 5 ق پلو بدون روغن🍛 و 3 ق خورش🍜 350

چالش حذف قند ✔

چالش درازنشست✔

ورزش پیاده روی تند 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

چالش اپ ۳۰ روزه🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃💃

آب 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🤗🤗🤗هوراااا صبح ۱.۵ لیتر آب و دو لیوان چای خوردم

انگیزشی# امروز یکی از آشناها رو دیدم بعد شاید ۵یا ۶ ماه حدود ۳۰ کیلو وزنشو کم کرده بود ،کیف کردم🎉🎉🎉🙇‍♀️🙇‍♀️

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو دوست دارم چون زندگی تکرار نمیشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵