2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست

قهر که دلم نمباد دروغ گفتم

ولی با 🔪 میام سراغت

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
عزیزم تو ک وزنت استوپ نکرده خودت رعایت نکردی اضافه شدی این هفته کامل رعایت کن بهت قول میدم کاهش داری

مرسی زیبااا خوشگل خودمی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قهر که دلم نمباد دروغ گفتم ولی با 🔪 میام سراغت

فدات شم بعد دو روز خندیدم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
پاشو‌جمع کن خودت و بخای رفیق نیمه راه بشی باهات قهر میکنماااا

نه حتما میام باهم ورزش کنیم اگه حال روحیم بزاره

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

زیبا عزیزم میشه درخواستمو اوکی کنی کارت دارم عشقم

اون 8روزه تو امضاس  از بس اعصابم داغونه متوجه نشدم کجا خوندم

ولی اگه رعایت نکردی و کاهش نداشتی نباید رژیم شوک رو بگیری چون تاثیر نداره رژیم شوک فقط برای کساییه که کاملا رعایت کردن و کاهش نداشتن و اینکه جون پریود شدی امکان داره وزنت کاذب باشه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام بچه های گل من همه چیز لاغری رو بلدم ولی انگیزه ندارم😢😢بشدددت عصبی هستم.چجوری اشتهای عصبیمو کنترل کنم؟😥😥😥

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  
سلام بچه های گل من همه چیز لاغری رو بلدم ولی انگیزه ندارم😢😢بشدددت عصبی هستم.چجوری اشتهای عصبیمو کن ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

بیای اینجا انگیزت بالا میره. مطمئن باش. نتیجه میگیری 

صفحه اول رو هم بخون سوالی داشتی بپرس عزیزم هر کسی بلد باشه راهنمایی میکنه

سلام بچه های گل من همه چیز لاغری رو بلدم ولی انگیزه ندارم😢😢بشدددت عصبی هستم.چجوری اشتهای عصبیمو کن ...

سلام خانومی مشکلی چیزی داری؟اگه آره باید بدونی بدنت هیچ مسعولیتی در قبال مشکلات خانوادگی یا کاری نداره ما باید بیشتر از همه چی به بدنمون فک کنیم به سلامتیش وفرم قشنگش  وبهش احترام بزاریم

انگیزه#   و مطالب_مفید#   رو بخون سعی کن آرامش هنی داشته باشی

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام خانومی مشکلی چیزی داری؟اگه آره باید بدونی بدنت هیچ مسعولیتی در قبال مشکلات خانوادگی یا کاری ندا ...

واقعا حرفت تلنگر بهم زد 😳😳

سلام عزيزم،، چرا من سراغ دارم دكتر محسني ازغندي،، چهار راه دكترا دست چپ ميشه ابن سينا،،، ابن سينا ١٢ ...

فدات شم مرسی خودت رفتی تا حالا ؟؟؟عصب کشی و پر دارم چند تا از دندونام 

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

سلام. منم چند روزه شروع کردم کالری شماری.قدم 168 و وزنم 66 کیلوعه. هدفمه برسم به 52 کیلو. خیلی دوست دارم تو گروهی باشم که ازشون انرژی بگیرم.فعلا که انگیزم خیلی بالاست ولی سابقه افت ناگهانی انرژی و انگیزه زیاد دارم. میخوام با کمک دوستان با انگیزه ای مثل شما به هدفم تا سه ماه دیگه برسم 

فدات شم بعد دو روز خندیدم

عزیزممم

اینطور نگو دلم میگیره

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒