2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست

به به

این است نتیجه ی زحمت و اراده ی اهنین👏👏👏👏

لاغری خیلی بهت میاد، خوشگل بودی، خوشگلتر شدی😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم روزی چند ساعت حدودی ورزش میکنی

من حلقه وچالش هام وبرم یک ونیم ساعت طول میکشه که صبح وعصر میشه ۳ ساعت با حلقه شب هم میشه ۳ونیم ساعت

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
وای ممنونم چقدر توضیح نوشتی😍😍😍😍😍😍😍😍

😅😅😅 گزارش های مهدیس، روم تاثیر گذاشته

راستی گلم، زیر نظر دکتر هستی،،؟؟

حتما با دکترت مشورت کن در مورد ورزش.. چون بعضیا شرایطشون جوری هست که استراحت مطلق دارند. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

فست

صبحانه:چای+خرما(۶۲)

ناهار:خوراک لوبیا+کاهو(۲۴۰)

میانوعده:خربزه+چای سبز+کشمش+هندوانه(۹۷)

شام:تخم مرغ ابپز(۸۰)

مصرفی:۴۷۹🤲

مجاز:۵۰۰

ورزش:رقص+چالش شکم+درازنشست+چالش بازو(بعدمدتها ورزش درست و حسابی داشتم🤲)

چالش آب۸لیوان👍

چالش درازنشست👍

چالش حذف قند👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو‌خیلی دوس دارم چون باوجود چادری که سرم‌میکنم حسابی خوشتیپم😎

انگیزه#  

خیلی خوشبختم که فقططططط۲۰۰گرم مونده برسم به هدف دومم💃۷۰کیلویی🥰

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@donyay_kochak  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

گزارش#  

صبحانه:سفيده تخم مرغ(١٨)

ميان وعده:هلو(٤١)

ناهار:سينه و ران بريون+نون باگت+يه قاشق چاي خوري سس كچاپ+گوجه(٤٠٠)

عصرونه:گوجه سبز+قهوه تلخ(٣٢)

شام:عدسي(٢٥٠)

كالري مصرفي:٧٤١

ورزش نكردم انشاءالله از فردا ميرم باشگاه

اب تا الان ٦ ليوان ولي تا اخر شب ١٠ ليوان ميشه

ويتامينم اهنو مولتي مينرال خوردم

@mamanali95  

@سمیه1396  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما(۶۲) ناهار:خوراک لوبیا+کاهو(۲۴۰) میانوعده:خربزه+چای سبز+کشمش+ه ...

عه باهم گزارش داديم عشقم😍😍😍😍

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

گزارش#  

@donyay_kochak  

صبحانه

5گرم پنیر+12گرم لواش+6گرم مویز+چای سبز ودارچین

ناهار

70گرم جوجه کباب+200گرم کاهو

شام

80گرم سینه مرغ+100گرم سالاد شیرازی

میانوعده

80گرم گوجه سبز+240گرم هندوانه+یه دونه خرما

جمع کالری500

8لیوان آب

مولتی ویتامین

ورزش 

پیاده روی

درازنشست

قدرتی بازو

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
عه باهم گزارش داديم عشقم😍😍😍😍

اره چه هماهنگیم ما😎😎😎

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
لایک کنید ک پاک کنم

عشقم ني نيه دخملته؟

قبلا ديده بودم عكستو عاشقه دخترتم خيلي فندقه جيگره واسش اسپند دود كن

خودتم ماشالا هيكلت خيلي خوبه😍😍

من 13کیلو دوسدارم توگروهتون باشم اینجوری انرژی میگیرم میشه تگشون کنید لطفا من تمیدونم کدوم رومیگیدمر ...

سلام عزیزم متاسفانه عضو جدید نمیگیریم ،میتونی توضیحات کپشن استارتر رو بخونی اگر مشکلی داشتی سوال بپرس جواب میدم حتما

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@هستی،بانو   سلام عشقم شرمنده دیشب خارج از منزل بودم و گوشیم خاموش بود اجیییییییییی ...

سلام عزیز دلم 

چون تعطیلات بود دلم نیومد گیر بدم ،از امروز دیگه شروع💪💪💪💪

هر چی دکترت بگه مطمعنا درسته😊

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰