2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
باریکلاگلم همینکه رعایت میکنی خیلییی عالیه😍🌷 

سلام عزيزم

صبحانه يك كف دست نان تافتون ٤١ كالرى

ناهار ٢٠٠ گرم آش ٢٢٠ كالرى

شام ٣٠٠ گرم دلمه ٤٩٨ كالرى

ميان وعده زردالو و توت فرنگى ٢٠٠ كالرى

مصرفى ٩٢٠ كالرى مجاز ١١٤٠

اب ٦ ليوان

چالش قند و درازنشست👍👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شبت بخیر نگین جان

@donyay_kochak      ‍
گزارش#
(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)
کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۱۷۰

صبحانه: نان ✋+پنیر + خرما+ چای           ۲۲۰ کالری
میان وعده: توت فرنگی+ زردآلو                 ۱۵۰ کالری
ناهار: ۶ ق برنج+ ۴ ق فسنجون+ دوغ+ زیتون    ۵۰۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: چای+ خرما+ میوه                   ۱۵۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: کوکو سبزی                                     ۱۵۰ کالری                            
چالش حذف قند مصنوعی ✔
چالش دراز نشست  ✔
چالش مصرف آب: ۷ لیوان
کالری سوزیده: نگین جان میزبان خانواده برادر شوهرم هستم متاسفانه امکان ورزش در شرایط فعلی که احتمالا تا آخر هفته طول میکشه ندارم

خودتو_دوست_داشته_باش# 

خودم را دوست دارم چون به قول همسرم خیلی پر تلاشم و بقول ایشان البته توی زمینه های مورد علاقه خودم 😂

چالش_انگیزه#  

جاریم یه لباس برام کادو آورد که وقتی میخواستم امتحانش کنم هنوز اون اضطراب قدیمی که شاید اندازه ام نباشه توی جانم حس کردم ولی وقتی پوشیدم دیدم حتی بهم گشاده 😊

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
🤕🤕🤕اره متاسفانه شرمندهو😥

عیب نداره از فردا دوباره شروع کن 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@donyay_kochak  

#گزارش

یه لیوان آب ولرم ناشتا

صبحانه:یک کف دست نان سنگک+سه عدد خرما=۱۲۰ کالری

ناهار:عدد تخم مرغ نیمرو۳۰ گرم +خرما ۴ عدد+نان لواش۲۰ گرم=۲۲۸ کالری

شام:گوجه فرنگی+خیار دو عدد+نان لواش یه کف دست=۶۸ کالری

میان وعده:خرما دو عدد+گوجه سبز ۶ عدد+شیر یه لیوان+خیار یک عدد=۱۹۶ کالری

چالش آب ۱۲ لیوان

کالری مصرفی:۶۱۲ کالری

کالری مجاز:۱۲۸۰ کالری

چالش دراز نشست💙

چالش حذف قند مصنوعی💙

نیم ساعت پیاده روی

نگین جان امروز خیلی ناراحتم نتونستم درست حسابی غذا بخورم اینام ب زور خوردم  جز پیاده رویم هیچ ورزشی نتونستم انجام بدم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
فک کنم گودزیلاها خونه ان واسه همین خلوته😂😂😂

عزیزم فردا چی بخورم که سیر باشم. 

من روز های معمولی هم ضعف میکنم😑

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

فک کنم گودزیلاها خونه ان واسه همین خلوته😂😂😂

ماه رمضون هم تموم شده😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرغ آبپز با سالاد خیلی سیر کنندس یتیمچه هم خوبه ولی بیشتر کاهو بخور تا ضعف نکنی سس ماستم درست کن ب ...

ممنون قشنگم 😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش# @sepiiiiiideh    

صبح تاظهرخواب بودم دیشب نخوابیده بودم 

ناهار.خورشت قیمه ونان وسبزی وخرما(۵۷۹)

میان وعده ها.خیاروهویج.سیب.پرتقال.کیوی.خرما.رطب.(۴۷۱)

شام.ماست وکدو ونان(۳۰۶

اخرشب .شیرودارچین(۱۸۷)

.چالش حذف قند

چالش درازنشست ورزش دیگه ای نکردم امروزیکم کسل بودم وسردردداشتم مثل روزاول رژیم این ۱۰روزهم متاسفانه اصلا نتونستم کالری شماری کنم نزدیک موعدمم بود میلم به خوراکی فوران کرده بود😓😔

مصرفی۱۵۵۰

مجاز۱۵۸۰

من بازازامروزشروع کردم وروزبه روز به هدفم نزدیکترمیشم👍

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
@donyay_kochak     #گزارش یه لیوان آب ولرم ناشتا صبحانه:یک کف دست نان سنگک+سه عدد خرما ...

ای بابا اکرم جون بهتر بود کالریتو پر میکردی چرا ناراحت بودی عشقم بهتری الان ؟؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   رژیم_شوک#   @donyay_kochak     سلام عزیزم خوبی نگینم 💙 صبحانه ...

مرسی عشقم عالی بود 

خدانکنه عزیزم🌼🌼🌼😘

سلام عزیزم خوبی؟

با اجازت من گزارش یکشنبه رو نمی تونم بنویسم چون از صبح تا شب بیرون و پیک نیک بودم و تیکه تیکه غذاها رو خوردم اصلا نتونستم اندازه شون کنم یا بنویسم.

اما چیز بیش از حد پرکالری هم نخوردم کباب بدون روغن بود بدون نون و برنج و شام هم پاستا  بدون گوشت و مرغ - فکر می کنم کالری مجازم رو رد کردم اما نمی دونم چقد

آب هم نتونستم زیاد بخورم چون امکان دستشوویی رفتن نبود :))‌ ورزش هم کلی فعالیت و پیاده روی و دوچرخه سواری داشتم

چالش شکر هم متاسفانه نتونستم انجام بدم یه نصفه شیرینی خوردم 

دیگه قول قول که از دوشنبه همه چی به روال عادیه 

بعد یه مدت طولانی خونه نشینی واقعا به این روز احتیاج داشتم نتونستم جلوی خودمو بگیرم

ببخشید   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud