2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
1 اردیبهشت

پس خوبه.. میتونی ۵۰۰ ببندی🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وقت خودتم خوش🌸 به به خدا قوت. عالی و کامل👌👌👌 ماست شوید چیه؟؟ تاحالا نخوردم🧐

قربونت عزیزم😘😘ماست سون توش شویدخشک میریزم😅😅دوستدارم😋 مثلاً لاغرکننده ست مثله ماست وکدو😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم گزارش# صبحانه :نان لواش40 گرم، عسل 1 ق چ، کره 13 گرم <223) ناهار:عدس پلو 5 ق غ، دو ...

سلام عزیژ دلم 

گزارشت خوبه منتها بهتره کالری شام رو کمتر از ناهار درنظر بگیری 

بقیش عالی😊😊😊😊

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
آره قلبیه😄فقط سمیه جان فقط می خوام این سه کیلوباقی مانده روکم کم ،کمش کنم.این هفته ورزش ندارم.می خو ...

نه ورزشوو یهوو ول نکن جون عمت😆 

یه روز درمیونش کن لااقل..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیژ دلم  گزارشت خوبه منتها بهتره کالری شام رو کمتر از ناهار درنظر بگیری  بقیش عالی ...

امشب بیرون بودیم🤕

عزیزم شامم حضم میشه چون تا ساعت 3 فعالیت دارم😂

الانم آنقدر خستم😫 

واسه همسرم باید غذا درست کنم ببره

طرف هارو بشورم

اتاق... 

حموم😐😑 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@سمیه1396     گزارش#   صبحانه:41گ تافتون+یه دونه تخم مرغ آب پز+1فلفل دلمه ای+1دو ...

😂😂😂تهدیدش میکنی

گزارش#  

صبحانه: 1 کف دست تافتون + 1 عدد نیمرو + نصف گوجه + 2 لیوان چای

نهار : 5 قاشق کته ی بدون روغن + 1 عدد گوجه + 4 قاشق ماست کم چرب

شام: 1 لیوان ماست کم چرب + 1 عدد هلو کوچک + 3 عدد توت فرنگی + 5 عدد الوچه + 2 عدد ساقه طلایی

میان وعده: 1 تکه مثلثی کیک خامه ای( میدونم چالش داشتیم ولی نتونستم جلوی خودمو بگیرم و نخورم)🤦‍♀️ + 4 لیوان چای

اب: 12 لیوان + 1 عدد مولتی ویتامین

@هستی،بانو  

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
سلام عزیژ دلم  گزارشت خوبه منتها بهتره کالری شام رو کمتر از ناهار درنظر بگیری  بقیش عالی ...

راستی هستی جون 

من عصر ها گرسنم میشه😩 چیکار کنم 

ضعف میکنم یعنی 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خاااک عاالممم 🙆🙆🙆🙆😆😆😆 باشع عزیزم ممنون❤❤✋💋

🌸🌸🌸

قربونت عزیزم😘😘ماست سون توش شویدخشک میریزم😅😅دوستدارم😋 مثلاً لاغرکننده ست مثله ماست وکدو😆

اهاا..عالیع👌

انگیزه#  

چقدرر خوب شدههه این بشرر...🤩🤩🤩

شکمشوووو چه تخت شده😒عجب اندامی..

امشب چراا اینقدر خلوتع تاپیک

@sepiiiiiideh  ‍ 

@مامانجوجوبودم  

@عروسترکم  

@kiarash_mami  

@دیانا24  

🤨🤨🤨

و بقیه دوستان..