2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
یه بعداز شامه دیگه. برین و زودی برگردین. فوقش دو ساعت بشه. روحیه و ارامش خودتو به هم نزن بخاطر یه چ ...

قربوووووونت😍😍😍راست میگی😂😂😂😂

از اونا بپوشم شوهرم ناقلا بازیش گل میکنه🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

هم الانش ناقلا شده😂😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بامدادخمار عزیز :)

من یمدت خواننده خاموش بودم تو تاپیکتون و از وزن ۹۲ رسیدم به ۸۱ همه ی توضیحات رو هم خوندم الان بخاطر این تاپیک عضو شدم و وزن هدفم ۵۰ هست و ۳۱ کیلو اضافه دارم فکر کنم عضو گروه قرمز باشم میشه لطفا عضوم کنید ؟ :)🌈

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
سلام بامدادخمار عزیز  من یمدت خواننده خاموش بودم تو تاپیکتون و از وزن ۹۲ رسیدم به ۸۱ همه ی توض ...

سلام گلم باریکلااا چ عالی👏👏👏👏

الهه جون یخورده سرشون شلوغه فعلا

شما اگه سرگروه قرمز جا داشته باشه عضوتون میکنه براتون تگش میکنم @عروسترکم  

سلام گلم باریکلااا چ عالی👏👏👏👏  الهه جون یخورده سرشون شلوغه فعلا شما اگه سرگروه قرمز جا دا ...

سلام ممنونم ازتون🌈

دستتون درد نکنه   

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

گزارش#  

صبحانه:چای+خرما+نان خشک+پنیر(۲۳۶)

ناهار:بریونی+نان+دوغ(۵۲۷)خودمون درست کردیم بریونی خیلی کم چربی بود ابگوشت هم ازش نخوردم👍

میانوعده:توت سفید+شیرینی نارگیلی😥+چای+خرما+خربزه(۲۹۳)

شام:بندری +کاهو+خیارشور+گوجه(۲۸۲)

مصرفی:۱۳۳۸

مجاز:۱۳۶۰ بافست ۵۰۰(قبلا واسه ماه رمضان ۱۲۶۰بافست ۷۰۰بودم الان‌دوباره حساب کردم چون ۷۳بودم و ۱۳۶۰هنوز ۵کیلو کم نشده ک دوباره کم کنم)

ورزش:هیچی😱مهمون هستم ازصبح. نزدیک پری همه ش گرسنمه این همه چیزایی بد خوردم.قراربود ازبعدماه مبارک ورزشم را سفت وسخت کنم ک شانس این دوروز مهمون بودم حتما حتماحتما فردا میترکونم🤪

چالش آب۸لیوان👍

چالش درازنشست👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو دوس دارم چون یه مامان پر انرژی با اعتماد به نفسی واسه پسرم هستم

انگیزه#  ❤❤❤

دیشب رفتم یدونه شلوار جین خوشگل خریدم انقدر تو تنم نازه منتظرم ۵کیلو دیگ کم کنم ک خوشگلترم باشه تو تنم ❤

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@donyay_kochak  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

[QUOTE=138311666]سلام گلم🌸 اخهه دختر بود یا پسر؟ اسمش؟؟؟ اشکالی ندارهخاطر عید حالا ۱ روز چشم پوشی

گل پسره علی اصغر 

گوگولی😉👼

مرسی عزبز دلم من همش تو خونه چیزای طبیعی میخورم متاسفانه مهمونی نمیشه 😏

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@سمیه1396  

گزارش#  

سلامی دوباره😆😊

صبحانه نون+پنیر+چای شیرین عسل+گردو

میان وعده شیر+خرما 

ناهار بادمجون گریل+گوجه+کشک 

میان وعده سیب+سویا اجیلی+خیار

شام سوپ+نون خشک 

میان وعده شیر یا ماست 

اینا برای اینکه کالریمو پر کنم 

کالری مجاز ۱۱۰۰ 

مصرفی ۱۱۰۰ 

آب✔

چالش ورزش✔

حذف قند مصنوعی✔

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم