2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
اره والا درست میگی😂😂 باید جابجا میکردم نون و پلو رو باور کن اصن زندگیم بهم ریخته 😭 دورم پر کارتن ...

لطف داری گلم.

ایشالا تنت سالم باشه.

با بی حوصلگی کاراتو نکن.چون هم سخت میشه برات و هم اصلا نمیگذره. با عشق جمع کن و بعدش بچین.

ب این فک کن ک خداروشکر میخایین برین تو خونه خودتون. ب دکوراسیون فک کن که چی رو کجا بذاری.چی بخری برای کجا .... 

اینجوری خسته نمیشی،لذتم میبری،زودم تموم میشه😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش#   سلااااااااااااااااااااااام😍😍😍😍😍😍😍 💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘 👑👑 ...

سلام ب روی ماهت گلم.

نوش جوووونت. همه چی عالی👏👏👏👏👏.

بنظرم میان وعده هاتو کم کن امروز بجاش لوبیا هم بخور شب که ضعف نکنی. البته سیستم بدنتو خودت میدونه دیگه.

نکات انگیزشیت بیسسسسست👌👌👌👌

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام صبحتون قشنگ من میخوام دوباره اول صبح برنامه غذایی روزمو بنویسم و تلاشمو بکنم بهش پایبند باشم&n ...

سلام عزیزم.

زانو درد داری تو این سن و سال؟؟

علتش چیه؟

پودسنجد وشیر برای اوناییه که پوکی استخوان دارن و معمولا ستی ازشون گذشته. ولی زانو درد شما بنظر من بخاطر اضافه وزنته ک به زانوت فشار میاره،یا بخاطر کفش نامناسب پوشیدنه،یا ورزشی رو اشتباه میزنی،و یا پیاده روی و حتی سرپا وایسادن زیاده.

گزارش#  امروز صبحانه چای و خرما(20 ) ناهار سه کفه دست سینه مرغ آبپز و چهار برگ کاهو یه گوجه ...

فریباجان خیلی عالی بود مرسی.👌👌👌.

اگه مجازتو منهای 200کردی با500فستتو نبند.تا700برو.

اگرم میتونی با500فست ببندی پس مجازتو منهای 100کن.

باشه عشقم😘😘😘 فدای تو 😍😍😍 چه خبر عشقم

خدانکنه نازار

سلامتی عزیزم.خبر خاصی نیست. میگذرونیم.

امروز منتظر یه تماس مهمم.توروخدا دعا کن حتما اون تماس رو دریافت کنم.

خدانکنه نازار سلامتی عزیزم.خبر خاصی نیست. میگذرونیم. امروز منتظر یه تماس مهمم.توروخدا دعا کن حتما ...

همیشه سلامت باشی😍ب خوشی بگذرونی😎

چشمممم ایشالا هر چی میخوای برات پیش بره عزیزکم😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

@هستی،بانو

سلام

اقا این برادر ما بعد چندماه اومده ما همش میریم پیششون که دورهم باشیم ولییییی مواظبم از کالریم بالا نزنه

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1005.3 (100 کالری برای شیرافزا، بقیه شم برای مهمونی شب) 

صبحانه: 2 کف دست نان بربری+ 2 ق غ خامه+ 1 ق غ شیره خرما+ 2گردو(326 کالری) 

میان وعده کل روز‌: 6بادام زمینی و 5 بادام درختی+ نصف موز+ 5 آلوچه+ 2 خرما+ 1ق م عسل(264.5 کالری) 

ناهار: 200 گرم سالاد فصل+ 1 تخم مرغ آبپز+ 10گرم سس ماست(136.4 کالری) 

شام: 60 گرم کباب کوبیده+ 40گرم نان لواش (اگه خونه خواهرم ماست سر سفره باشه نون نمیخورم) (278.4 کالری) 

چالش حذف قند✔️

چالش دراز نشست انجام خواهد شد

ورزش: رقص+ 2چالش شکم

آب سعی میکنم 8 لیوان بخورم😩😩

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خ‍ودمو دوست دارم چون سرشار از انرژیم (الکی🤣) 

انگیزه#

من مطمئنم یه روزیییییییی همه ازم سوال میکنن چطوری انقدر خودتو خوش اندام. نگه میداری😮😲

همیشه سلامت باشی😍ب خوشی بگذرونی😎 چشمممم ایشالا هر چی میخوای برات پیش بره عزیزکم😘😘

فدای چشم خوشگلت.

مررررسی.الهی آمییییین.

ایشالا همیشه همه تماسها برای همگی خیر باشه و خوشحال کننده.😊

فدای چشم خوشگلت. مررررسی.الهی آمییییین. ایشالا همیشه همه تماسها برای همگی خیر باشه و خوشحال کننده. ...

خدا نکنه عزیزم😘

الهی آمیییییییییییییییییییییییییین

برنامه ریخته بودم خورشت بامیه بپزمم یادم اومد فسته😕

به حکمتش دل بسپار 🌿
الهی بمیرم🥺 شما چندساله منتظری راه درمان ندادن بهتون؟  ان شاء الله خیلی زود معجزه میکاره تو ...

از ۹۶ درگیریم

شوهرم مشکل داره منم‌تنبلی دارم فعلا تا شوهرم عمل نکنه فایده نداره هفته بعد انشالله دوباره میرم ابن سینا

سلام گلم. عیبی نداره.ولی رزیمتو خراب نکنی هاااا. 

سلام عزیزم بالاخره ما برگشتیم خونه ولی بچه خوبی بودم از حد معمول هم کمتر خوردم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
عالیی بودی گلم👌👌👌مخصوصا اون جمله های انگیزشیت👌

ممنون گلم😍🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
افرین عزیزم🌸 منم احساس خوبی بهش دارم، باهاش به تفاهم رسیدم. به پای هم پیر شیم😅😅😅

😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍