2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829369 بازدید | 290067 پست
 سلام گلم🌸 عجب کزارش رنگا وارنگی😊😊 عید شما هم مبارک💃

@سمیه1396  

💚دوشنبه.۵خرداد💚
سلام.وقت بخیر سمیه جون🌷🌷
#گزارش
۸لیوان اب+۲🍵چای سبز+۲🥄سرکه سیب رقیق شده
🌁صبحانه:۱تخم مرغ اب پز🥚+۱لیوان شیر۲درصد چربی🥛..۲۰۸
🌷میان وعده:۲گردو..۷۸
🏙ناهار:۷🥄ماکارونی🍜+۱لیوان دوغ🥛+۵🥄قاشق سالاد شیرازی🥗...۴۲۴
🌷میان وعده:نصف پرتقال🍊+نصف سیب.🍎..۷۷
🌉شام:۱کوفته برن🧆جی+۱لیوان دوغ🥛+سبزی خوردن🥬🌱🍂🍃...۲۶۰
🌷میان وعده:۱خیار🥒+۱هویج🥕...۳۲
💚کالری مجاز ۱۰۸۰..🌷..کالری مصرفی۱۰۸۲💚
#ورزش:
نیم ساعت دوچرخه ثابت🚲+۱۵دقیقه کوه نوردی⛰
🌷چالش حذف قند مصنوعی🏆
🌷چالش دراز نشست🏆

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚

@شیرین_آردا  

سلام عزیزم روزت بخیر💖 🌹🌷🌼🌻

گزارش# 5/5❣️

ص=سرشیر +نان سنگک= 210🧡

م و = شیر + شیره خرما نصف ق=213🧡

ن= پنیر لاکتیکی+نان سنگک=308🧡

م و= خرما =59🧡

شام= 7ق برنج بدون روغن+3ق خورشت قیمه=310🧡

م.و=

هلو یکی+ زرد آلو دوتا+ توت فرنگی3تا = 115🧡

مجاز =1420🧡

مصرفی=1215🧡

8 لیوان اب🧡

شنا رو دیوار، پیاده روی، دراز نشست، پروانه 100 تا انجام میشه 

قند مصنوعی هم دیروز نخوردم امروز هم نمی‌خورم 😊😍

خودتو_دوست_داشته_باش#  خودمو دوست دارم چون لایق بهترین هیکل هستم😍😍بدون شیکم و چربی😥

انگیزه#   وقتی همسرم گفت چقد شیکمت کوچیک شده انگیزم خیلی بیشتر شد برای لاغری😍😍🧡💞

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نارنجیام سلام🤚🏻🙋🏻‍♀️

حالتون خوبه🧡🧡🧡🧡 عیدتون مبارک عشقولیام نماز روزه هاتون قبول😚🧡😍😍

هفته پیش رو تق و لق بودین و میخوام از امروز دیگه جدی باشین و منم سختگیری میکنم😈

گزارش کاااااامل بفرستین

نحوه دادن گزارش کامل👇🏻👇🏻👇🏻

کالری مجاز ____
کالری مصرفی ___
نوشیدن آب ___
صبحانه __ + __ ==> ___ کالری

میان وعده _____    ==> ___ کالری

ناهار ___+___===> ___کالری

عصرانه ___+___===> ___ کالری

شام ___+____===>___ کالری

ورزش ها ___+___
چالش دراز نشست

چالش حذف قند مصنوعی

انگیزه#  

من_خودمو_دوست_دارم#  

🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠

و یه نکته دیگه اینکه به خاطر ماه رمضون کالریا تغییر کرده بود و بعضیا فست نمیگرفتین

از امروز اونایی که فست میگیرن وزنشونو ضربدر ۲۰ منهای صد کنن فست هم تا ۵۰۰ ببندن 

اونایی که شیر میدن و فست نمیگیرن وزنشونو ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ کنن

🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠

این هفته از کاهشتون انتظارای زیادی دارم منو خوشحال کنین😍😍😍😍

@ستاره_دنباله_دار11  

@دیاناجوون  

@mamia_h

@somayehh  

@فلفلکیم

@النا123  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم اگه میدونی اذیت میشی نگیر جشن انشاالله سال دیگه.. بگو ب خاطر کرونا سال دیگه  منم تولد ...

اصلا مساله کرونا نیست وگرنه نمیگرفتم اولش گفتن میایم الان که چند روز مونده گفتن نمیایم دیگه روم نمیشه به بقیه بگم نه انشالله سال دیگه کاش همون اول میگفتن نمیایم که منم نمیگرفتم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
@donyay_kochak     سلام عزیزم منم کالریم‌منهایی ۲۰۰هستش بخاطر ماه رمضان🤦‍♀️بافست ۷۰۰ ال ...

اره عزیزم منهای ۱۰۰ کن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
🙋‍♀️🙋‍♀️ سلام هستی جون خوبی گلم  مرسی مهربون  من فاطمه ام😊با 13 کیلو اضافه  بر ...

سلام فاطمه جونم خوبی عزیزم 

هر چالشی باشه ویا هر قانون جدیدی حتما داخل هشتگم میزارم بنابراین هشتگ رو کامل مطالعه کن گلم 

چالش حذف قند تا ۲۰خرداد 

چالش دوست داشتن و انگیزه و درازنشست 

خوش اپمدی به گروهم😊💛💛💛

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
نارنجیام سلام🤚🏻🙋🏻‍♀️ حالتون خوبه🧡🧡🧡🧡 عیدتون مبارک عشقولیام نماز روزه هاتون قبول😚🧡😍😍 هف ...

@kourosh1396    

@dokhtare_royaha2

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
وزن#   @شیرین_آردا‍    وزن شروع   هفته قبل   این هفته   هدف   ...

تگ نمیشی گلم به نی نی یار پیام بده درست کنن

اینو بخون 

@هستی،بانو   سلام سرگروه جدیدم😍😍 خوبی عزیزم؟ من انشالله تا 3 کیلو 500 گرم در خدمتتون هست ...

سلام بمب انرژیم ،کلی انرژی گرفتم ازت 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

سلام به روی ماهت 

عزیزم عالی بود فقط کاش جای ناهار و شامتو عوض کنی. کلا سعی کن شبا پلو نخوری. کالریتم پر کن تا شب. میتونی قبل خواب یه لیوان شیر دارچین درست کنی بخوری البته یک ساعت قبل خواب🧡

@kourosh1396  

ریپ نشدی چرا

@شیرین_آردا     ‍ صبحانه:عسل.خیار.گوجه.نون لواش ۴ کف‌.چای.۱۴۱کالری نهار:سینه مرغ آبپز.سا ...

عزیزم اصلا تگ نمیشی به نی نی یار پیام بده درست کنن

اینو بخون 

گزارش#  ۵ خرداد

@سمیه1396  

صبحانه :  شیر دارچین👈 ۱۳۳

میان وعده : هندوانه 👈 ۶۰

ناهار : سینه مرغ+نان+دوغ+سبزی👈۵۳۸

میان وعده : شکلات تلخ+قهوه+ سیب👈۱۵۳

شام  : تخم مرغ آب پز+گوجه+خیارشور👈۱۴۹

مجاز : ۱۱۰۰

مصرفی : ۱۰۳۶

ورزش :  پیاده روی +چالش تاپیک+پلانک

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

فدات بشم اولین روز بود روزه نبودم بعد ماه رمضون میل هیچی نداشتم،، 😢

اشتباه میکنی عزیزم. حتتتما بخور. شیر بخور.ماست بخور. پر کن حتما.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عزیزم خوبی چی شدی بهتر وضع کمرت یا نه چیکار کردی دکتر رو

سلام مرسی عزیزم بهترم اما ماساژ درمانی همینه درد هام صد برابر شده شب ها نمیتونم بخوابم دکترم هم گفته عادیه چند برابر شده درد هات 

دلم خیلی پره از حرف فامیل از حرف بقیه میگن من بچه دار نمیشم دوا درمون میکنم دکترم اجازه بده به امید خدا می‌خوام حامله بشم دهن اینا رو گل بگیرم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩