2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
بچه ها من خیلی ناراحتم اعصابم داغونه 12همین ماه میخوام برا پسرم تولد بگیرم ولی هیچ کس ندارم دعوت کنم ...

سلام عزیز دلمممم...الهیییییی بگرددم 😢

چرااا آخههههه ؟؟؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیز دلمممم...الهیییییی بگرددم 😢 چرااا آخههههه ؟؟؟؟؟

زن داداشام با من مشکل دارن نمیان خواهرم فقط یکیشون اینجاست اونم یه خاطر کرونا نمیاد دیگه کسی نمیمونه ولی خانواده شوهرم همشون درحال برنامه ریزی اصلا پشیمون شدم آبروم جلوشون میره نمیدونم چیکار کنم همینجور موندم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن داداشام با من مشکل دارن نمیان خواهرم فقط یکیشون اینجاست اونم یه خاطر کرونا نمیاد دیگه کسی نمیمونه ...

عزیزم اگه میدونی اذیت میشی نگیر جشن

انشاالله سال دیگه..

بگو ب خاطر کرونا سال دیگه 

منم تولد پسرم رو نگرفتم امسال

انشاالله سال دیگه همه چی روبراه میشه😍🤗

@هستی،بانو

سلام سرگروه جدیدم😍😍

خوبی عزیزم؟

من انشالله تا 3 کیلو 500 گرم در خدمتتون هستم😁😁

انشالله دختر خوبی باشم تا 3 هفته دیگه منو با دستای خودت به گروه زیبا، نگین یا سهیلا تحویل بدی😁😁😁

خب توضیحات دیگه اینکه من رژیم شیردهی دارم پس کالریم وزن ضرب در 20 منهای 200 بدون فسته. 

تو رژیمم جدا از کالری مجازم 1 لیوان شیر پرچرب رو هر روز میخورم واسه همین تو گزارشم نمیارم چون کالریشو حساب نمیکنم. 

الان تقریبا 1هفته است که کالری 2 لیوان پودر شیرافزا رو هم 100 کالری درنظر میگیرم واسه همین اکثر مواقع کالری مصرفیم 100 تا کمتر مینویسم تو گزارشم

حالا بریم سراغ گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 971 (کالری مصرفیم کمه به چند دلیل، یکی واسه سبزی ماهی که نمیدونم کالریش چقدر میشه چون داخلش گردو هست و با کمی روغن تفت داده میشه، یکی واسه همون 100 کالری شیرافزا، یکی هم واسه اینکه دیروز یکم از کالریم بیشتر خوردم امروز کمتر میبندم) 

صبحانه: 2 کف دست نون بربری+ 1.5 ق غ عسل که ریختم تو لیوان چایی به جای شکر+ 1.5 قوطی کبریت پنیر+ 2 عدد گردو(360.5 کالری) 

میان وعده کل روز: 6بادام زمینی+ نصف موز+ 5آلوچه+ 1پرتقال+ 2 خرما+ 1 ق غ شیره خرما(278 کالری) 

ناهار: 60 گرم ماهی سرخ شده+ 7 ق غ پلو کته بدون روغن+ سبزی مخصوص ماهی (نمیدونم کالریشو چطوری حساب کنم) (182.5 کالری) 

شام: 10 ق غ سوپ جو (150 کالری) 

آب 5 لیوان

چالش حذف قند✔️

چالش درازنشست حتما انجام میشه

ورزش: رقص+ 2چالش ران

خودتو_دوست_داشته_باش#  

م‍ن خودمو دوست دارم چون باعث خندوندن خیلیا میشم 😍

انگیزه#  

یه روزی با حسرت به اندام بقیه نگاه میکردم، ولی حالا کاری میکنم تا بقیه با حسرت به اندام من نگاه کنن و بگن کاش ماهم هم اندام مائده بودیم😍😍

چقدر گزارشم زیاد شد😮😮😮😮

قربونتتت💙💙🌼🌼🌼😘😘 آفرین ورزشکارررررخداقوت💪💪💪💪

قربوون شمااا😎😎😎😅😅😆

میگم زهرا جونم ی سوال 

من کالریم رو منهای ۲۰۰کردم

فستم باید ۵۰۰باشه یا ۷۰۰؟؟

گیجججج میزنم🙄😴

قربوون شمااا😎😎😎😅😅😆 میگم زهرا جونم ی سوال  من کالریم رو منهای ۲۰۰کردم فستم باید ۵۰۰باشه ...

😘😘😘عزیزم منهای ۲۰۰کنی که فست نبایدبگیری ولی اگه منهای ۱۰۰کنی فست هم بایدبگیری ۵۰۰اگه ضعف داشتی ۷۰۰تاببندی

😘😘😘عزیزم منهای ۲۰۰کنی که فست نبایدبگیری ولی اگه منهای ۱۰۰کنی فست هم بایدبگیری ۵۰۰اگه ضعف داشتی ۷۰ ...

جداااا؟؟؟ 😮😮🙆🙆من خو فست میگرفتم تا حالا

خوب الان اگه منهای ۱۰۰کنم وزنم بالا نمیره عایاااااا؟؟؟؟؟ 🤔😯

به خاطر پری، اینقدر حالت خراب شده دختر😕 بابا این دیگه هر ماه واسمون پیش میاد، باید باهاش کنار ...

اره ، هورمونام تعییر میکنه ، از لحاط روحی داغون میشم ، همش کارم گریست ، عصبی میشم ، خلاصه یه دیووی میشم واسه خودم ، 

از دو سه روز قبل پری شروع میشه بعضی وقتا تا لحظه ی اومدن پری همین طوریم ، بعضی وقتا یکی دو روز ، 

بعدش خوب میشم باز تا ماه بعد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره ، هورمونام تعییر میکنه ، از لحاط روحی داغون میشم ، همش کارم گریست ، عصبی میشم ، خلاصه یه دیووی م ...

هممون همین جوریم خاااهررررر 🙆🙆🤕🤕😅😅

سلام گلم.مبارکه😊

گزارش# امروز

صبحانه : نون سنگک دو کفه دست و پنیر نصف قوطی کبریت و یه گردو و یه خرما و یه قاشق چایخوری عسل (200 )

ناهار : برنج یه کفگیر و خورشت باقلا قاتوق  ۵ قاشق و سیر سه حبه و ماهی شور یه بند انگشت و باقلا مازندرانی سه تا دونه و سالاد شیرازی یه کاسه کوچک (500 )

شام سوپ جو یه ملاقه (200 )

میان وعده  یه سیب و یه لیوان شیر کم چرب و یه خرما و چای سبز ودارچین و یه خرما (200 )

ورزش پیاده روی تند نیم ساعت و چالش شکم و پهلو انجام شد و چالش دراز نشست انجام شد 

8لیوان آب می خورم 

چالش حذف قند انجام شد

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@mahgoliiiii     کمر باریک من، کجایی،، گزارش ندادی😐

سلام عزیزم

خوبی؟

پریود شدم ضعف شدید داشتم 

ولی رعایت کردم برنج نخوردم 😍

ورزشم چون روز اول پریودمه انجام ندادم 🙈

خیلی درد داشتم دو تا قرص خوردم تا خوب بشم 

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍