2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست

@سمیه1396  

سلام گلم من امروز کالری شماری نکردم ، راستش روحیم خراب😭 ، میخوام پریودشم ، اعصاب و روانم بهم میریزه ، ولی از فردا دیگه قول دادم روی رژیم باشم 

فعالیتم ۳۰ دقیقه زومبا و قدرتی شکم بود

اب هم ۸ لیوان

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نگیننن من مدت ها کاهش داشتم شدم ۶۱/۱۰

۳۰۰ تا کاهش 😁😁😁😁😁افرین خیلی خوبه واسه تو که اصلا نداشتی 🥰🥰🥰🥰🥰منم شدم ۵۸.۶

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام نگین جان شب بخیر.

@donyay_kochak      ‍
گزارش#
(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)
کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۲۵۰

صبحانه: نان ✋+نیمرو + خرما+ چای           ۲۰۰ کالری
میان وعده: توت فرنگی+ گوجه سبز              ۱۵۰ کالری
ناهار: لوبیا پلو+ سالاد+ دوغ+ زیتون           ۴۵۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: چای+ خرما+ میوه                   ۱۵۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام: کوکو سبزی                                     ۱۵۰ کالری                            
چالش حذف قند مصنوعی ✔
چالش دراز نشست  ✔
چالش مصرف آب: ۷ لیوان
کالری سوزیده: حلقه، رقص

خودتو_دوست_داشته_باش# 

خودم را دوست دارم چون با تمام تلاشم مادر صبوری هستم و از بودنش و شیطنتش و شلوغ کاریش لذت می برم و امیدوارم خداوند یه فرزند صالح و سالم به همه عزیزان منتظر عنایت کنه.

چالش_انگیزه#  

از فردا میزبان جاری جان هستم و بعد ۵ ماه امیدوارم با کلمات تعجبی، تشویقی و هیجانی یه انرژی مثبتی اساسی بهم بده 😊

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
این حرفا چیه حالا 65 یا 62 مهم نیست عزیز دلم خودتو نالاحت نکن😍😍

مرسی عزیزم💛🌷

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
باشه نگین جون من برام فرقی نداره تو گروه استی باشم یا شیرین مهم اینه که وزن کم. کنم

باشه عشقم بر اساس لیستاشون تصمیم میگیری میشه منتظر لیستم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
۳۰۰ تا کاهش 😁😁😁😁😁افرین خیلی خوبه واسه تو که اصلا نداشتی 🥰🥰🥰🥰🥰منم شدم ۵۸.۶

نههه 

۶۰۰تا داشتم

۶۱/۷۰۰ بودم اون هفته 

الان امضامو درست میکنم

ایول چه خوب👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

@سمیه1396  

به دلیل مهمون داری کالریمو حساب نکردم

ولی ۱۰۰۰ رو هم پر نکردم 

کلا امروز خوراکم میوه جات بود که شیرینی نخورم که خدارو شکر نخوردم وروز۱۲ چالش هم بخوبی گذشت😁

فقط ناهار زرشک پلو یه کف گیر با یه تیکه سینه کوچیک و۵قاشق ماست

بقیه شو کلا با شکلات تلخ ومیوه گذروندم وشامم هم یه لیوان شیر شد

ورزش فقط چالش تاپیک انجام دادم 

آب فکر کنم نزدیک‌۲۰لیوان خوردم😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نههه  ۶۰۰تا داشتم ۶۱/۷۰۰ بودم اون هفته  الان امضامو درست میکنم ایول چه خوب👌🏻

اخرین بار یادمه ۶۱.۴۰۰ بودی اخه چه خوب پس ۷۰۰ تاااا در مقابل شوک تسلیم نشدیا اون تسلیمت شد 😁😁😁😁

تصمیم میگیری میشه؟ 😮😮😮🤣🤣🤣🤣

منظورم تصمیم گیری بود 😁😁😁😁😁😁از دست میلاد کفری ام حواس نمونده واسم 

اخرین بار یادمه ۶۱.۴۰۰ بودی اخه چه خوب پس ۷۰۰ تاااا در مقابل شوک تسلیم نشدیا اون تسلیمت شد 😁😁😁😁

از شوک میترسیم واسه ۳تا فست هاش

من حدودا ۳ماهی هست هی ۱۰۰تا زیاد میشم ۱۰۰تا کم 

دیگه الان کولاک کرده بود

از شوک میترسیم واسه ۳تا فست هاش من حدودا ۳ماهی هست هی ۱۰۰تا زیاد میشم ۱۰۰تا کم   دیگه ال ...

کم و زیاد میشدی پس استپ نبوده که بخوایشوک هم بگیری

کم و زیاد میشدی پس استپ نبوده که بخوایشوک هم بگیری

نه الهه گفت با استوپ فرق نداره

دوماه پیش گفت یه شوک بگیر

من میترسیدم😑

نه الهه گفت با شوک فرق نداره

مهدیه قاط  زدیم شوک با شوک فزق نداره 😂😂😂😂

نه الهه گفت با استوپ فرق نداره دوماه پیش گفت یه شوک بگیر من میترسیدم😑

اخه اون سری به زیر گروه من گفت وقتی همش کم و زیاد میشی یعنی استپ نیس ادم رو یه وزنی این جوری گیر میکنع