2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826890 بازدید | 290067 پست
سلام گلم گزارش وورزش امروزت عالی بود👌👌👌😍 انگیزتم عالی تر😍😍پیک نیک فرداهم خوش بگذره عزیزم😘😘

من اين چند روزه مهمونى هستم غذاهام خيلى اكى نيست ولى دارم همه تلاشمو ميكنم اندازه رو رعايت كنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله که منفی هستش

گزارش امروز یکشنبه ۴ خرداد

گزارش#  

صبحانه

۶۰ گرم نان لواش.۱۳ گرم پنیر.خرمای خشک دو عدد.شیره نصف ق غ.ارده نصف ق م.

کالری ۲۷۲

میانوعده

۱۵۰ گرم سیب زرد. ۷۸ کالری

نهار 

۲۵۰ گرم سالاد کلم قرمز و هویج و کلم سفید تقریبا حدودی حساب کردم و سسش هم ماست سون کم چرب و آبغوره .کالری سالاد  ۱۵۵ کالری

سوپ جو۳۲۰ گرم و ۵۰ گرم گوشت ران‌مرغ ابپز .کالری سوپ ۲۲۱ کالری 

شام 

نان خرمایی ۷۰ گرم .کالری نان ۲۹۵ خودم پختم حالم بهتره بشه شکر نریختم فقط دو ق چ برای عمل اوری مخمر شکر ریختم 

ولی دوباره تب شدید دارم.روحیه امم خرابه😭🤕

خوب بشم ورزش میکنم از بعد از ظهر تب دارم 

کالری امروز ۱۰۱۷

کالری مجاز ۱۰۰۰

ممنونم

ایشالا عزیزم. گفتم ک چون اضافه وزنت زیاد نیست ممکنه بخاطر اونم باشه. ولی ورزشتو زیادتر کن ی مقدار.

گزارش#  @مامان_الیساهستم
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۴ قاشق املت +۱ کف دست نان

م.و: ۱۰ گرم بادام زمینی+۱ عدد شکلات تلخ 😨(کالری شکلات تلخ چقدررررر زیاده 😭)

نهار: ۵ قاشق قیمه بدون سیب زمینی+ ۱کف دست نان+سالاد

م.و: ۱ لیوان شیر

شام: ۳ قاشق میرزا قاسمی+ ۱ کف دست نان
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۱۰۵۰
کالری مصرفی  ۱۱۰۰ 😭

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش قند ✔

چالش دراز نشست✔

۱۵ دقیقه حلقه ✔

۳۰ تا حرکت پروانه ✔

اپ کاهش وزن در ۳۰ روز، روز نهم ✔

قرص مولتی ✔

آب ۸ لیوان✔

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

خودتو_دوست_داشته_باش#  زندگی رو با تمام سختیاش دوست دارم و از لحظه لحظه اش لذت میبرم

چالش_انگیزه#   من میتونم دوباره اندام ۱۰ سال پیشم رو داشته باشم 😍

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۲۴ گرم و پنیر و گردو و رطب و عسل ۳۶۵

ن:برنج ۴ قاشق و فسنجان و سالاد و دوغ ۴۶۰

م و:شکلات تلخ و گوجه سبزی زردالو و باقلا ۳۲۸ 

شام خوراک لوبیا ۴۰۰

مجاز م مصرفی ۱۵۶۰

بیست مین حلقه 

چالش شکم 

چالش حذف قند

انگیزه# اگه واقعا بخوای یه کاریو انجام بدی بدون شک راهشو پیدا میکنی اما اگه نخوای بهانه اش رو پیدا میکنی 

خودتو-دوست-داشته#  

من چشمامو دوست دارم چون میتونم باهاشون پرنده ها ستاره دریا آسمون و کلی چیزای خوشگل دیگه ببینم 🤩

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
ایشالا عزیزم. گفتم ک چون اضافه وزنت زیاد نیست ممکنه بخاطر اونم باشه. ولی ورزشتو زیادتر کن ی مقدار.

سهیلا جون، همینطور که دارم توی اپ جلو میرم ورزشاش سنگین تر میشه، دیگه سختمه بخوام بیشتر ورزش کنم، خیلی خسته میشم، شماها چیکار میکنید؟ 😫

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
گزارش امروز یکشنبه ۴ خرداد گزارش#   صبحانه ۶۰ گرم نان لواش.۱۳ گرم پنیر.خرمای خشک دو ع ...

عزیزم، فعلا ورزش نکن🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@donyay_kochak  

نگین جون اخطار ندی دستم بنده میام گزارش میدم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
نگین جون من ساعت ۱۱میام توام بیا بی زحمت

تاپیک بازه هر وقت خواسی بزار لینکش تو امضام 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بچه هاا گزارش ندادیدااا😕 و همینطور وزن  ۱ ساعت دیگه لیست بسته میشه.. @لولیتا_ناباکوف ...

عیدت مبارک باشه عزیزم ،خیلی خیلی شرمنده از صبح بیرون بودم آنتن نداشت گوشیم نشد گزارش وزن بدم ،امروز موعد پری بود ولی نشدم بحرحال وزنم قبل 58      الان55.400        هدف 55

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
بچه هاا گزارش ندادیدااا😕 و همینطور وزن  ۱ ساعت دیگه لیست بسته میشه.. @لولیتا_ناباکوف ...

این مال دیروزمه امروز هم ک اصلا نشد کالری شماری کنم 😐😧یعنی فقط باید دو روز فست بگیرم،ورزش هم دوساعت کوه نوردی😎

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢

@سمیه1396  

صبحانه:20گرم نان جو+نصف قوطی کبریت پنیر+1گردو=149

م و:2خرما+1سیب+50 گرم هندوانه:144

ناهار:1 کفگیر ماکارونی+1لیوان دوغ+10زیتون=274

م و:20 کشمش+20 بادام زمینی+50 گرم هندوانه=178

شام:3تا گوجه+3تا خیارشور+60 گرم سیب زمینی کم روغن+2خرما=294

کالری مجاز:1080

کالری مصرفی:1042

16 لیوان آب،رعایت چالش قند،چالش دراز نشست،33 دقیقه قدرتی،12 دقیقه چالش بازو،نیم ساعت حلقه،10 دقیقه رقص،شنا دیواری،پروانه

وقتی کارهای خونه را انجام میدم فقط قر میدم و به هیکلم افتخار میکنم.

شوهرم میگه واقعا خیلی مردی که به حرفت عمل کردی و وزنت را به خاطر من کم کردی.😂😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍